Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychylybymy

2 metry wzrsotu

Polecane posty

Gość Wychylybymy

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość Jak to co?
Dziecko idź do psychologa! Zapisałeś sobie gdzieś ten tekst i ciągle wklejasz czy kopiujesz ze swoich starych postów? Teraz wakacje to będziemy Cię mieli na głowie codziennie :o

Gość Wychylybymy
Dzięki za rade :(

Gość Jak to co?
Ja już Ci dzieciaku radziłam niejeden raz, ale do Ciebie nic nie dociera. Widać ja, ani nikt inny z kafeterian kto próbował, nie jest w stanie przemówić Ci do rozumu. Dlatego polecam wizytę u specjalisty-psychologa.

Gość Wychylybymy
Zła propozycja. Prosze o inną.

Gość haha pytanie mam
nie normalny ty jestes ! ktory to juz twoj temat ? Ludzie maja po 140 wzrostu i nie placza na forum....boze co za dzieci :/