Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mooniiii

Macie twitter'a ? :)

Polecane posty

Macie konto ? Fajny portal nawet, też niedawno w sumie założyłam ale jakos powoli go ogarniam :P Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi krótkie wyjaśnienei : Twitter darmowy serwis społecznościowy udostępniający usługę mikroblogowania umożliwiającą użytkownikom wysyłanie oraz odczytywanie tak zwanych tweetów. Tweet to krótka, nieprzekraczająca 140 znaków wiadomość tekstowa wyświetlana na stronie użytkownika oraz dostarczana pozostałym użytkownikom, którzy obserwują dany profil[1]. Użytkownicy mogą dodawać krótkie wiadomości do swojego profilu z poziomu strony głównej serwisu, wysyłając SMS-y lub korzystając z zewnętrznych aplikacji. Follow me :) http://twitter.com/moooniiiii

Gość zastanawiam sie po co komu
takie gowno

też tak na początku myślałam, załozyłam z ciekawosci a potem nawet na to nie wchodziłam ale po czasie jakos mnie wciągneło ( tzn bez przesady nie siedze na tam całe dnie, bo w sumie nie ma tam aż tak dużo do roboty hehe ) i za wiele osób z Polski nie ma tam konta ale moze da sie to zmienić hehe :)) pozdrawiam

ojj radziła bym czytać uważniej :) z chęcią zobaczyła bym Twojego twittera xd hahaha

Gość sacz a lonli dej
ale nudy na tym tywoim twitterze :O poza tym błędy robisz. i podtsawowy - jak masz -ing to masz i am a nie i

no w sumie dopiero zaczynam, ale dzięki za opinie . oo nawet nie zauważyłam, nastepnym razem sie poprawie :P

Gość sacz a lonli dej
lepiej nie pisać nic niż pisać bzdety w stylu - jestem głodna, lub idę spać

a co w tym złego ? jak dla mnie normalne, zajrzyj sobie na inne twittery tam jest pełno takich rzeczy w tym stylu, a czasami nawet gorszych xd ale czy ja pisałam zebyscie oceniały/komentowały mojego twittera ? raczej nie . Wiec jezeli nie podajecie nazwy swoich twitterów, badz nie folujecie to podziękuje za Wasze opinie, bo nie o tym wątek :) i nie musicie sie tak spinać jakby cos złego sie stało bo normalnie to przeżywacie jak niewiem co by sie stało, spokojnie to mój twiter i moja sprawa :)

Gość a ja lubie prawie lysych
jestes smieszna. To ze inni pisza pierdoly nie znaczy ze madrze pisza i trzeba ich bezrefleksyjnie nasladowac. Swojej glowy nie masz? I jak ty po angielsku chcesz dobrze pisac, jesli polski sprawia ci trudnosc? Folujecie? Co za obrzydliwy makaronizm.

Gość a ja lubie prawie lysych
Zreszta, po co ja sie produkuje? Po tym 'xd' na koncu zdania widac, jaki poziom prezentuje autorka :)

No własnie po co Ty sie produkujesz ? ehh.. Jeżeli nie umiesz wypowiadać sie na temat to wolałabym żebyś w ogóle sie nie odzywała :) I nie napisałam ze inni tak piszą to ja też ( troche czytania ze zrozumieniem !!) Tylko napisałam ze setki osób pisze podobnie i jakoś wszystko jest ok, nikt nie robi z tego wielkiego halo, bez przesady twitter to ma byc głównie zabawa. Jeżeli miała bym godzine zastanawiać co mam tam napisać to chyba bym zwariowała, nie przesadzajmy to tylko stronka inter. Piszesz o tym jakby to był koniec świata. I tak jak juz pisałam to jest mój twitter - moja sprawa, jeżeli aż tak Ci sie nudzi to załóż sobie swojego i pisz tam swoje 'mądre' rzeczy ! I tak jak już wspomniałam wątek nie jest o tym wieć prosze o nie komentowanie mojego twittera, bo nie o to chodzi . ( to dla tych którzy jeszcze nie opanowali czytania ze zrozumieniem- no nic współczuje :( ) Jeżeli oceniasz ludzi po takim czymś 'xd' to gratuluje ! Nie chce nic mówic ale to własnie teraz ty wyszłas na tą śmieszna. Wiec jeżeli nie znasz- nie oceniaj !

Gość to ty sie tym podniecasz
tak strasznie ze plodzic posty na tysiace znakow. Twoi interlokutorzy maja racje.

Nie przesadzajcie, zrobiliście sobie z tego temat roku normalnie.. Nie prosiłam nikogo o ocenianie mnie, więc niewiem czemu to robicie ? A tak w ogóle jak mozna kogoś oceniać, nie znając go ? :) Ja nikogo nie zmuszam żeby mnie śledził, wiec jeżeli nie chcesz to NIE ! Ale nie musicie wypowiadać sie NIE na temat.. bo nie widze w tym żadnego sensu. Jeżeli aż tak Wam zależy na takich głupich komentarzach to załóżcie sobie własny wątek- chętnie poczytam :) NIEWIEM PO CO W OGÓLE TE GŁUPIE UWAGI ?! CO TO ZMIENI, TO JEST MOJA SPRAWA NIKOGO NIE PROSIŁAM O KOMENTOWANIE :) Aaa i przepraszam, ale czym ja mam sie podniecać, nie widze tu żadnego powodu. Posiadanie danego portalu to odrazu coś złego ? :) Ja nikogo nie zmuszam żeby założył tam konto, wiec niewiem po co odrazu sie tak spinacie ?! Radze uważniej czytać :) Pozdrawiam .

Gość ty sie spinasz
zrobiliście sobie z tego temat roku normalnie. Aaa i przepraszam, ale czym ja mam sie podniecać, nie widze tu żadnego powodu. no to co sie tak podniecasz? 😴

Gość ale zalosne to jest
nie rozumiem po co pisać tam czy sie jest głodnym, co się ogląda i czy się sra i w jakiej częstotliwości? to żałosne i śmieszne, po prostu.

Gość ale zalosne to jest
"hi, właśnie oddałam stolec" :o

Gość ale zalosne to jest
w dodatku widać, że jakiś pokemon z ciebie "moniii" :o jakieś serduszka, znaczki, stolce, WTF? żałosne, serio :D

pokemon ? haha nieżle oceniacie ludzie, ale okej to o was głównie świadczy a nie o mnie :) Dla mnie twitter to zabawa, jeżeli wy uważacie inaczej prosze bardzo załóżcie sobie konta i piszcie tam swoje 'poważne' rzeczy. Pozdrawiam i myśle ze ta dyskusja nie ma juz sensu, a przy najmiej z takimi ludzmi jak Wy, bo czytajac wasze wypowiedzi to ja naprawde niewiem z kim rozmiawam.. |: no cóż smutne ale prawdziwe :)

Gość to jakas zenada

Gość najdziwniejszy
to jakis idiotyzm i jeszcze dobrowolnie wrzucac o sobie takie durne info, ktore potem moze sobie po mailu np skojarzyc twoj przyszly pracodawca (niedoszly zapewne) albo dziecko :o :D