Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzuuamma

POMOCY! Nie chcę mieć nic wspólnego z Twoją rodziną! ;(

Polecane posty

Gość izzzuuamma

moj kolega powiedzial ze nie chce miec nic wspolnego z moja rodzina... ;( ale na mnie mu zalezy.. co mam zrobic?

Gość izzzuuamma
bo moi nie toleruja naszego stylu i muzyki...

No ale to kolega spotyka sie z Toba czy z Twoja rodzina? Skoro oby dwoje macie taki styl to ja nie widze problemu. Porozmawiaj z rodzicami, powiedz ze zle sie czujesz jak oni tak mowia. postepuja itd. Kazdy ma prawo wygladac i zyc w taki sposob jak mu sie podoba i uwazam ze nic nikomu do tego. l

Gość izzzuuamma
tez tak uwazam... ale glownym problemem jest to ze Jarek gdy spotka moich rodzicow gdzies to nawet dzien dobry nie powie. Gadalam z nim o tym ale on mowi ze ich nie toleruje - a ja nie wiem co robic.

Gość izzzuuamma
i tym samym robi sobie wielki minus u moich rodzicow.

Dokladnie sam sobie robi problem, bo można kogos nie tolerowac ale uszanowanie do osob starszych powinien miec kazdy....

Gość gratuluję wyboru chłopaka....

Gość młodzi lubią walczyć
jak akurat nie ma wojny, zaboru, powstania, komunizmu - to walczycie w obronie stylu muzyki. A Twój chłopak nie mógłby wyładować swojego romantycznego buntu na coś bardziej pożytecznego, np. obronę praw człowieka, praw zwierząt? Przecież jest tyle spraw, o które warto walczyć.

Gość izzzuuamma
nie wiem jak mam mu to uswiadomic - bo zadne rozmowy, proszenia nie pomagaja.. ;/

Gość gratuluję wyboru chłopaka....
jest po prostu niewychowany, niekulturalny, nietolerancyjny. Naprawdę chcesz mieć takiego chłopaka?

Dokladnie ja od kogos takiego trzymałabym sie z daleka. Nie chciałabym potem swiecic oczami za kogos takiego. W S T Y D

P.s jak by mu zależało na Tobie to by w taki sposób sie nie zachowywał. bo jaka osoba chce zeby było zle osobie na której mu zalezy?

Gość izzzuuamma
problem zaczął się od nie dawna.. nie wiem dlaczego. przedtem w stosunku do moich rodziców zachowywał się normalnie, kulturalnie. A terażniejsze zachowanie poprostu mnie szokuje i trwa od jakiegos miesiaca.. nie wiem co mu odwalilo ;/ nawet nie zbliza sie do mojego domu. moi rodzice zawsze byli przeciwni naszemu zwiazku, nie potrafili zaakceptowac nas i cala mase innych rzeczy. przedewszystkim muzyki - rocka. zero tolerancji i ciagle zakazy. bez zgody starszych nie moglam wyjsc nawet z domu do kumpeli po lekcje (moi wyobrazali sobie, ze skoro slucham rocka czy tam metalu to musze cpac - zadne moje tlumaczenia nie pomagaly) a teraz gdy juz sama zaczelam decydowac o moim zyciu to wewszystko chca sie mieszac, wszystko wiedziec i najlepiej abym wogole nie miala chlopaka. powinnam miec odpowiedniego [czyli pewnie takiego jakiego oni sami wybiora] wkurza mnie to wszystko. moi rodzice sa w sumie naprawde spoko, tylko wpieprzaja sie zawsze tam gdzie nie musza i cierpie na tym ja i moj chlopak - ktory powiedzial mi dzisiaj ze nie pozwoli mi dluzej tkwic w tym domu.. nie wiem co zrobic bo szanuje rodzicow i kocham mojego chlopaka, a nie chce konfliktow. ;/ ;(

Gość izzzuuamma
?

Gość izzzuuamma
fajnie że ktoś pomógł ;(