Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snajsnajhsajhahs

jestem nienormalna? - oceńcie

Polecane posty

Gość snajsnajhsajhahs

Hej mam 17 lat. Nigdy nie miałam chłopaka, nie całowałam się, ani nic z tych rzeczy. Nie jest tak, że "nie lubie facetów" - przeciwnie, bardzo chce znaleśc sobie kogoś. Czy jestem nienormalna, że w tym wieku, jeszcze nic? Proszę o odp.

Gość czzystyy sekss ;d
Jestes nienormalna w tym wieku to laski sie pieprza juz

Gość a masturbujesz sie?
?

Gość snajsnajhsajhahs
Codziennie.

Gość snajsnajhsajhahs
I po co sie podszywacie??? Nie rozumiem - jesteście żałośni. A jeśli chodzi o pytanie, to zdaża się xd

a dlaczego nie może myslec o chłopakach? Ile wy miałyscie lat jak sie 1 raz zakochałyscie? Jak sie sexiłyscie? Tobie autorko pogratulowac ze jestes jeszcze przed tym wszystkim, 70% nastolatek ma juz to wszystko za soba, maja dzieci, a teraz pewnie załuja. Ja sama mialam lat 17 gdy sie tak 1 raz zakochałam na fest, bylismy 3 lata ze soba, on był w moim wieku, co prawda juz doswiadczony, ale na mnie czekał jakies 8 miesiecy.

Gość snajsnajhsajhahs
DZIEKI ZA ODPOWIEDZI. OBSERWUJAC KOLEŻANKI, KTORE JAK KTOŚ ZAZNACZYŁ PIEP**A SIĘ NA KAŻDYM KROKU I PORÓWNUJĄC DO MOJEJ OSOBY, MIAŁAM WĄTPLIWOSCI CZY WSZYSTKO ZE MNA OK :)

Z niczym sie nie spiesz i niczego nie przyspieszaj. Na wszystko przyjdzie czas i pora. Na TO również.

snajsnajhsajhahs -> to one są nienormalne bo próbują być dorosłymi mimo że tak naprawdę są jeszcze dziećmi (a jak przyjdzie ponieść konsekwencje to uciekają bo są "biedne i skrzywdzone przez los" ale pieprzyc to się potrafią)

ja mialam 17 lat jak mialas swojego pierwszego chlopaka ale tylko sie calowalismy po katach i to wszystko. zreszta nie nazwalabym tego zakochaniem ani niczym powazniejszym. i calkowiecie nie bylo mi to do zycia wtedy potrzebne..