Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka23

Stracilem ochote do życia

Polecane posty

Gość załamka23

Z wiekem ten stan sie pogarsza :( Dlaczego tak sie dzieje?

Gość optymistkaa 25
Zawsze jest jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy, ten brak ochoty do zycia nie bierze sie z powietrza! A wiec sluchamy..

Gość Ja mam to samo- taka jestem
Pisz co Ci leży na wątrobie. Spróbujemy jakoś pomóc- co kilka głów, to nie jedna!

Gość optymistkaa 25
A tak dla pocieszenia przestaw sobie literki w nicku, i pomysl ze do tego czasu wszystko jest w twoich rekach by cos zmienic ;)

Gość załamka23
Nie wiem czy to moze byc przyczyna, ale nie potrafie patrzec do przodu, ciagle odwarcam sie do tego co bylo i mysle sobie ile rzeczy mozna bylo zmienic, naprawic czy zrobic lepiej. Wszystko co mnie otacza staje sie takie niby proste i nudne wrecz. mam zmienny charakter i jestem cholernie wrazliwy co sprawia, ze czesto tłumie w sobie wszystko. czasem wydaje mi sie, ze to jest przeklenstwo urodzic sie taka osobą jak ja :(

Wrażliwość jest na Twój plus:-))

Gość katrikanka
a co ci sie stalo?

Gość optymistkaa 25
A myślisz że tylko ty masz taki problem? Świat po to jest, by stykać sie z własnymi słabościami i je pokonywać. Powiem szczerze że piszesz troche ogólnikowo. Faktycznie osobą wrażliwym jest ciężej, wiem bo też tak mam, ale to nie znaczy że zaraz trzeba się aż tak załamywać..pamiętaj dobre chwile same nie przychodzą trzeba do nich dążyć

A Ty Szejku nigdy jej nie miałeś?:-((

Nie specjalnie. Smialem sie ze do bohatera romantycznego brakuje mi tylko nieszczesliwej milosci i chyba wykrakalem, hehe :)

Gość FREEpalestine
zalamka23 nie ze wszystkim czlowiek sie rodzi;) masz bledny schemat myslenia, niepotrzebnie koncentrujesz sie na przeszlosci i wszystko przezuwasz ale schematy myslowe mozna przelamac! musisz w to wlozyc wysilek, zdyscyplinowac sie i za kazdym razem jak zaczniesz negatywnie przezuwac przeszlosc,- powiedziec STOP i przerzucic tor na pozytywne myslenie negatywne przezuwanie mysli to jest nawyk, ktory mo\na przelamac... no chyba, ze u Ciebie to jest juz cos powazniejszego, np. depresja jezeli tracisz motywacje do zycia, wszystkie czynnosci przestaja miec sens, trudno ci sue rano zwlec z lozka..to moze byc depresja