Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka z cytrynowym sokiem

Nie wiem czy powiedzieć o tym mojemu chłopakowi

Polecane posty

za miesiąc mamy jechać ze znajomymi nad morze, mój facet nie może, bo ma w innym terminie urlop. Okazało się w ostatniej chwili, że jedzie z nami mój były facet, o którego obecny jest strasznie zazdrosny. za byle rozmowę moją z nim mam niezłą awanturę. I teraz nie wiem, czy mu mówić, że tamten będzie, czy dopiero po fakcie i udawać, że nic nie wiedziałam.

Odwróć sytuację i zastanów się co Ty byś wolała żeby on zrobił, z czym czułabyś się lepiej... proste?

Gość nigdy nie podam swojego nicku
jesli pojedziesz, to juz po zwiazku :o

ale przecież ja z tamtym nie będę się gzić

to ty wiesz na pewno, ale na pewno inne zdanie bedzie miał twój chłopak. na przyszłość wybieraj sobie rozsadniej faceta.

jak to rozsądniej? przecież oni swoje karty pokazują dopiero po czasie, a wtedy to już człowiek zakochany i nie patrzy na takie pierdoły, jak zazdrość :)

zasadniczo walcz o swoje. na dłuższą metę takie zachowania ograniczają niezdrowo człowieka. postaw sprawe na ostrzu noża lub zostań w domu (unikniesz gzizdzienia :))

Gość kasiulinkua
Ja bym w takiej sytuacji sama nie chciała jechać :o Po co mam facetowi mojemu przykrość robić, skoro mogę zrezygnować? Wolałabym weekend z moim facetem w Zakopcu czy na Mazurach czy nad morzem, niż wyjazd z eksem :o

Gość kasiulinkua
gzdzibo - Ty byś swojego faceta/kobietę z lekkim sercem wysłał/a na wakacyjny wypad z eks? :D

ale nie jadę TYLKO z eks, lecz z innymi ludźmi też :O

Gość LOLuś
"jade kochanie z moim ex nad morze,nie bój nic,będziemy mieli oddzielne łóżka w jednym pokoju"

Gość kasiulinkua
A odwróć sytuację, że to on jedzie nad morze ze znajomymi, z eks z którą go coś kiedyś mocnego łączyło... A Ty zostajesz sama w mieście :)

Gość fujara12
A skąd wiesz 1 co Twój Ex zamierza z Tobą 2 Czy nagle Ci nie odbije i wspomnienia powrócą 3 O wszystkim Twój chłopak się dowie i kopnie Ci w 4 litery, bo straci wiarę w Twoją uczciwość. Już teraz z pełną premedytacją planujesz ZDRADĘ. Zdradzić to nie tylko się przespać z innym , Zdradzić to właśnie to co planujesz.

jeśli bardziej kochasz łażenie po plaży i towarzystwo i znajomych i byłego od chłopaka- to jedź i nic mu nie mów pewnych rzeczy partnerowi po prostu się nie robi! i tyle

Gość Look7

Nic mu nie mów. Na wyjeździe bzyknij się z byłem i po sprawie. Twój obecny i tak się o wszystkim dowie.