Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_18_

Nienawidzą mnie!!

Polecane posty

Gość czarna_18_

Zawsze tak było i jest i zapewne będzie. Jestem znienawidzona przez większość dziewczyn z mojego otoczenia. Zazdroszczą mi, że mam powodzenie i że jestem ładna, ale czy to moja wina? Taka się urodziłam! To jeszcze nie powod żeby mnie nienawidzić.

Gość julka kulka
pewnie bardzo sie wywyzszasz......sa kobiety ladne, ktore nie wywyzszaja sie i sa bardzo lubiane.................

Gość czarna_18_
lubie sie stroic i pokazywac to co we mnie najladniejsze... nie chce byc szara myszka. Wokol mnie sa tez ladniejsze dziewczyny odemnie ale ja nigdy nie pomyslalam ze moge nienawidziec je z takiego powodu...

Tak było jest i będzie-ludzie zamiast akceptować siebie i starać cieszyć sie z bycia tym kim są, i ewentualnie pracować nad sobą jedyne czym się zajmują to starania się umniejszyć szczęścia innym:O

Gość kedi
skoro celem życia jest dla ciebie "nie bycie szarą myszką" no to gratuluję i zupełnie się nie dziwie, że jesteś taka lubiana...

czarna_18_ -> zależy jak to pokazuje bo jeśli ubierając się jak dziwka to się nie dziw ;p

Gość czarna_18_
nie, nie ubieram sie jak dziw*a i nigdy nie ubierałam. A co jest zlego w niebyciu "szara myszka'??

Gość czarna_18_
z natury jestem cicha a nawet niesmiala, ale na imprezach bardzo szybko sie rozkrecam, faceci uwielbiaja ze mna tanczyc i nie ukrywamze mi sie to podoba i wtedy czuje ze moge wszystko!