Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namiętny.:)akt

dziewczyny mam pytanie

Polecane posty

wczoraj byłem na spotkaniu z dziewczyna było cudownie namiętnie. No nie kochaliśmy się . I pięścilem ją bardzo mocno swoimi ustami dłonimi po piersiach brzuszku plecach po les ci.. No na początku przez bielizne potem już była bez i w pewniej chwili tak mocno wyczuwaje m jej puls na jej kobiecości czy to oznacza że miała może orgazm i potem nie potrafiła się ruszać.

uhm:)....bardzo możliwe.... a może lepiej zapytaj ją o to sam?:)

zapytać wprost o to.:) on też tak myślę że możliwe bo impulsy jej ciała były bardzo mocne a na koniec jak ją dotykałęm to była bardzo mocno mokra i taka luzina

nie trzeba mieć orgazmu by być mokrą i rozluźnioną....:):):).....ale wystarczy być mocno podnieconą by aż ciekło miedzy udami... inna sprawa....jeśli tuż po....kobieta wzbrania się aby dotykać ją po łechtaczce to oznacza na 100% że miała kilka sekund wcześniej orgazm:)

to tak było.:) bo nie pozwalają mi jej dotykać

a ile masz lat że o takie rzeczy pytasz?....

19 wiem to głupio że pytań

a tak btw.....miłego dnia... i jeszcze.....jeśli ta dziewczyna dostała orgazmu to znaczy że działasz na nią:)....orgazmuj z nią dalej.....:P

19.....hmm.....miałeś prawo takich rzeczy nie wiedzieć....ale spoko:)...wszystkiego się nauczysz:P....zwłaszcza oznak orgazmu u kobiet.....miłego bzykania:P

napewno wszystkiego się dowiem i naucze.:) dziękuję za pomoc a może jeszcze jakieś porady co do pieszczot

Gość heh no coz
gratuluje

mam tłumaczenia teraz....pracuję.... -kobiety z czasem stają się wyuzdane... -nie lubią totalnej delikatności...ale namiętność i siłę męską...a także jego zdecydowanie i pewność siebie... -lubią wylizywanie -sex analny z czasem:) -oral.....kiedy facet pokieruje i powie nią jak ma lizać i ssać by było mu dobrze...i gdzie ma lizać!!! -traktowanie czasem jak damę a czasem jak dziwkę -dobre rżnięcie od tyłu -.........i milion innych rzeczy jeszcze.....kwiaty...drobne prezenty...taką wiesz---troskę o nią:)

Gość heh no coz
ooo tak :D zgadzam się ;D nie ma to jak poczuć siłę faceta! :D ale ja mam być dla niego najważniejsza inaczej może się wypchać...

ostatnie zdanie....bo muszę już znikać... siła nie oznacza przemoc....ale troskę i opiekę.... z drugiej strony ....nawet najsilniejszy facet lubi by ukochana go od czasu do czasu zgwałciła:P....nie znam facet który by miał coś przeciw temu:)

każdy lubi być najważniejszym dla drugiej osoby....:)...i tak powinno byc:)

dzięki za te słowa buzia za to.:) jak macie jeszcze jakieś pomysły to proszę mówią.:)