Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowany

Pęknięta prezerwatywa? Co teraz? Pomocy.

Polecane posty

Gość zestresowany

Wczoraj ze swoją dziewczyną (16lat) uprawialiśmy seks z prezerwatywą oczywiście. Ale pod koniec (tak 3-5min ostatnie) pękła nam gumka. (Tak , niewiarygodne a jednak)...I Teorytycznie dziewczyna ma dni nie płodne. (9 czerwca miała krwawienie) ale ja teraz nie wiem , bo ona może mieć nie regularne. Jeszcze jedna sprawa na 80% się nie spuściłem , ale trochę mogło pociec a nawet tego nie odczułem , nie jestem w stanie teraz powiedzieć. Nie wiem już do kogo się odezwać , więc pisze Tu. Ona też jest zdenerwowana. Nie wiem teraz , może te tabletki 72h po? Kurde z góry dzięki za odpowiedź , ale mam stresa teraz...

Gość cvf
jak ci pekla to sklej ja kropelką :P

Gość luzik, na pewno nie jest w
ciąży!!

niech dziewczyna idzie po recepte na postinor jak zazyje do 72 h po stosunku będzie ok

Gość zestresowany
Zastanawiam się nad tymi tabletkami , dla świętego spokoju. Ale teorytycznie nie ma dni płodnych?

Gość darmowa porada
Następnym razem ruchaj ją bez gumki w dupkę!

Gość jkhhgknkghnkgkg
hahaha buaha nie mogę z tego buraka

Gość czerwonemajteczkiii
ile masz lat?

Gość zestresowany
18 a czy to ważne? PS. Bezsensowne rady zostawcie dla Siebie , bo one i tak mi nic nie dadzą.

Gość jktjjytujtr
zestresowany żal mi ciebie haha

Gość zestresowany
Dużo na prawdę się dowiedziałem.

Gość nie,nie mam
a co Ci mamy poradzc?,nie ma zlotego srodka,zeby zrobic pstryk i juz po klopocie,jedynym najrozsadniejszym wyjsciem jest tabletka,nic innego.

a może by tak iść do szpitala i wziąć receptę na escapelle...? apteka w niedziele jakaś ma zawsze dyżur idźcie po recepte, znaczy ona niech idzie, jak jest dorosła na bzykanie bo na wizyte w szpitalu u Pani doktor tez ;]

Gość zestresowany
Właśnie w tym problem , że Ona ma 17 lat. Kurde no chyba będzie trzeba kupić te tabletki... A ogólnie prawdopodobieństwo ciąży jest duże?

Gość julka kulka
nie pierdol sie gowniarzu, chcesz sie dupic to ponos konsekwencje a jesli nie chcesz meic dzieci to pierdol sie z wlasna reka

Gość bez stresu
No faktycznie doradzili ci niektórzy. Leć do apteki i kup tabletki 72 godz po kosztuja sporo bo ja płaciłam 76 zł w ubiegłym miesiącu (zapomniałam pigułki0 ale lepiej być pewnym tym bardziej że chyba nie planujesz powiększenia rodziny pozdrawiam i zasuwaj do apteki ja z dni niepłodnych mam 3letnią córę:)

Gość zestresowany
Mam pytanie. W aptece po wybłaganiu powinni to sprzedać? W sensie wiadomo , że na tą chwilę nie mam recepty.

Gość darmowa porada
Panienki to się rucha jak ma się stałą prace, mieszkanie i samochód oraz na koncie ponad 100 tyś. na bieżące wydatki! Zapłodnisz i musisz chować albo wyskrobać dzieciaka jak się zabezpieczyć nie umiecie porządnie. Do jakiej szkoły uczęszczacie? To skargę złożę do kuratorium, że Was słabo edukują!

zestresowany -> trzeba było myśleć głową a nie fiutem teraz poniesiesz tego konsekwencje. Skoro chcieliście być dorosłymi to będziecie a nie uciekajcie

Gość akacja 3
Zestresowany, spokojnie. Z tego co wiem to można w jakiejś tam aptece uprosić bez recepty, ale wtedy placi się 100% tego ile kosztuje lekarstwo. Ja kiedyś byłam bardzo chora na grypę i nie miałam siły pójść do lekarza to poszłam do najbliższej apteki i ubłagałam kobietę o duomox tyle, że zamiast zapłacić 28 zł ( coś koło tego, nie pamietam) to zapłaciłam prawie 40. Jeszcze później musiałam donieść receptę. Bez recepty raczej się nie da.

Gość zestresowany
Ludzie. Wiem...błąd. Tak to jest w młodym wieku. Ale co? Co mam teraz udawać dorosłego chociaż nim nie jestem? Nie. Spróbuje z tymi tabletkami.

Gość akacja 3
zestresowany rozumiem Cię naprawdę. Ja też mam 17 lat i wczoraj naszła nas okropna chcica, ale musieliśmy się powstrzymać. Nie wolno i już. :) Swoją drogą ciekawe czy chociaż połowa kafeterianów nie uprawiała seksu mając 18 lat. Robią to jeszcze młodsi, więc może zastanówcie się nad sobą zanim innych osądzicie.

Gość 85669555555669
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 16 lat gowniarze. dzieci. tak to jest jak dzieci biora sie za sex. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikt ci nie wyda tabletki bez recepty. rozumiem ze macie skonczone po te 16 lat, bo nie i pojdziecie po tabl. do lekarza lekarz powiadomi policje bo to przestepstwo. debile jedne.

Gość zostaw chama
tez mam 18. lec po te tabletki idioto , a nie na kafe siedzisz

zestresowany -> ale seksić się jak dorosły to potrafisz? nie można być dorosłym na pół gwizdka albo się niem jest albo nie.

Gość akacja 3
85669555555669 jakie przestępstwo do cholery?! Seks jest dozwolony od 15,16 lat. Nie wiem dokładnie,bo się nie interesuje prawie wcale prawem. Lekarz nie ma prawa powiadomić policji. Nie może, bo nie podchodzą pod paragraf. Jakby miała 14,15 lat, a on 18 to dopiero wtedy może zainterweniować.

Gość darmowa porada
Nie marnujcie spermy tylko zapładniajcie te Polki!

Gość akacja 3
darmowa porada weź zobacz czy nie ma cię w szafie.

Gość zestresowany
Spróbujemy kupić w aptece bez recepty. Może się uda. Jak nie to pojedziemy do szpitala. Zobaczymy co będzie , może się uda. Dziękuje wszystkim za pomoc.

Gość akacja 3
zestresowany odezwij się jak i co poźniej :) Będzie dobrze. Zobaczysz. Na moje oko nie jest w ciąży.