Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkkkkredkaaaforever

CHCE SIE WAM WYŻALIĆ!!! POLICJA CO ZA LUDZIE!

Polecane posty

Wczoraj siostra wyciagnela mnie do kin, po powrocie spieszylysmy sie do na busa biegniemy na zielonym, jedno jeszcze przejscie BACH! czerwone ale baba biegnie auta stoja to my za nią. a tu policja zatrzymali TYLKO nas! policjant cichy,potulny,policjantka prawdziwy herszt! mloda ale wredna suka! dala nam po 100zł prosze ją o chociaz 50 a ona ze NIE.prosze chociaz o siostre jest w liceum nie pracuje ale ona podla suka nie, na koniec ten stlamszony policjant powiedzial ze osoby ktore nie pracuja moga starac sie umorzenie, obie nie pracujemy ja studiuje dziennie i nie mam zamiaru placic takiej sumej. POLICJA chyba naprawde sie nudzi i karajac licealistow wzrasta icH Samoocena.

Gość ahnka14_cyganka
nie chce mi sie czytac ale to co ci popwiem pewnie jestes zalosny idiotą !

Gość CIZIZIIZIZIIZIZIZIz
to nie odróżniasz kolorów??!!

Gość Odwolaniec
Wystarczy sie odwolac od mandatu do 7 dni i po sprawie wtedy nic nie robia bo jest to mala szkodliwosc spoleczna ja wyrzucilem papierosa wprost pod nogi straznika miejskiego on chcial mi dac 100 za zasmiecanie ja powiedzialem ze nie przyjme poniewaz od 2 lat nie pale sprawe skierowano do sadu po pol roku od tego zdarzenia przyszlo pisemko ze spowodu na niska szkodliwosc spoleczna sad odstapil od wymierzenia kary teraz zadnych mandatow nie przyjmuje i zawsze sie konczy tak samo

gdzie mozna sie odwolac? ten policjant mowil ze mozemy w urzedzie wojewodzkim zlozyc wniosek o umorzenie

Lubię gangbang z policjantami :classic_cool:

z policją chciałaś wygrać? Lepiej przyjmij mandat i staraj się o rozłożenie na raty bo sąd i tak to odwali a od ich decyzji nie ma odwołania akurat przy mandatach

tam wyzej to podszyw. zaplacilabym 50zl ale nie 100zł pozatym uwazam ze danie dwoch osobom bezrobotnym z jednego domu 200zł! to jest kurwstwo! czytalam ze chlopakowi umorzyli 600zł za predkosc mandat byl studentem

Jesli mi nie umorzą lub nawet nie zmniejszą to bede im placic w ratach po 0,50zł miesiecznie

a tak w ogóle to jestem przekonana że do policji przyjmują się sami niedowartościowani ludzie:) Lubią tak pognębić dla frajdy a poza tym no jakoś trzeba statystyki poprawić:D

Gość mesaajah
taka jeste wlasnie policja krawezniki sie nudzą i łapią licealistów za byle gówno zwykle pasozyty

Gość prawde to Ci powiem ja
moja siostra też licealistka dostała 100zł mandatu za przechodzenie przez pasy, gdy było migające zielone ... :) prawda jest taka, że to co zrobiłyście to wykroczenie, łamanie przepisów ruchu drogowego i tak naprawde stanowiłyście w tamtym momencie zagrożenie dla zdrowia i życia kierowców(czasem bywa tak, że ktoś wyjeżdża z za zakrętu, a tam BACH! ludzie na przejściu!!! czasem może być tak, że jedno auto ruszy, drugie już Was nie zauważy i też ruszy, gdy niefortunnie znajdziecie sie przed jego maską..) kierowca jakby przejechał na zielonym to palant, dooopek, kretyn i idiota, ale pieszy przechodząc na czerwonym świetle to święta krowa, bo jemu sie należy. - jak ja nienawidze ludzi z taką roszczeniową postawą! "usiąde sobie w autobusie na jednym siedzeniu, na drugim rozłoże moje siatki i torby, bo MNIE SIE NALEŻY" :o:o:o ja pie.rdziele.. tamujecie ruch dla kierowców, którym być może też sie "spieszyło" ... są przepisy, trzeba sie z nimi zapoznać i ich przestrzegać. jeśli chodzi o ulicę to NIGDY NIE NALEŻY SIE SPIESZYĆ - od tego zależy Wasze życie! :o czasem lepiej sie spóźnić te 20minut, niż ryzykować nie tylko swoje życie.. teraz każdy powie "a tam wcale nie ma takiego ryzyka" - pewnie nie mieliście po prostu okazji słyszeć ile takich wypadków jest na Polskich drogach :o można zostać kaleką do końca życia.. :o:o:o dobrze, że dali Wam mandat! na drugi raz nie przeleziesz na czerwonym i nie stworzysz zagrożenia. lepiej zapłaćcie te mandaty, bo inaczej wpiszą Was do krajowego rejestru dłużników i nigdzie nie udzielą Wam kredytów i nigdzie Was nie zatrudnią. ;)

ta baba byla wogle chamska i arogancka wogle nie sluchala co sie mowi do niej temu policjantowi widac bylo ze jest glupio, prosilam juz tylko o zmniejszenie chociaz mojej siostrze mandatu jak ona w klasie II liceum ma zaplacic ten mandat?!

ale pierdolisz! codziennie muszę się zmagać ze strachem przed porąbanymi kierowcami kiedy przechodzę przez jezdnię. W dupie mają pieszych, raz mnie jeden taki kutas prawie nie potrącił. Nie było świateł ale kodeks wykroczeń jasno wyjaśnia, że na pasach mam prawo przejść i kierowca ma obowiązek stanąć. Szkoda że u nas nie ma takiego prawa jak w Hiszpanii:( tam już na 100 metrach jak widzą przechodnia to się zatrzymują bo boją się wysokiego mandatu

ale zatrzymano tylko nas a przechodzila jeszcze jedna kobieta. Z CZEGO MAM ZAPALCIC? I MOJA SIOSTRA?