Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pingwinek z dużym

Płacenie za seks

Polecane posty

Gość pingwinek z dużym

moim zdaniem płacenie za seks jest ostateczną formą przegrywu atrakcyjni płacić nie muszą :classic_cool:

Gość A jakiego masz 'dużego'?

Gość pingwinek z dużym
hehe :classic_cool:

Gość czym se rozni sex platny
od nieplatnego? Jest tanszy.

Gość allasandro
dla mnie(jestem kobieta) płatny seks jest niedopuszczalny, przyjmujac za niego pieniadze w moim mniemaniu byłabym dziwka, uprawiajac seks "za darmo" uprawiam go z przyjemnośći nie dla pieniedzy- wiec termin "dziwka" odpada. ale ludzie róznie do tego podchodza.

Gość pingwinek z dużym
rozpatruję to z punktu widzenia faceta: jestem zbyt piękny i młody, by za to płacić, jak będę starszy to będę się bardziej starać, ale znam i 50 letnich jebaków :) płacenie za seks to żenada i porażka jako facet, osobną sprawę jest kurwestwo, nic nei stoi niżej niż dziwka :classic_cool:

Gość allasandro
no to mi sie tez wydaje ze płacenie to zenada, jesli jestes młody i posiadasz jako taki wyglad to po co płacic? oznaczałoby to ze cos jednak z Toba nie tak skoro zmuszony jestes za to płacic :D

Śmiem twierdzić, że tym tematem próbujesz się w jakiś sposób dowartościować. Czyż nie? A płacenie za seks nie zawsze jest takie złe, jak to się wydaje. Niektórzy są tak zabiegani, że nie mają czasu na dziewczyny, a tak to pójdzie sobie tam gdzie trzeba, zrobi co trzeba, zapłaci i wróci do swojego życia.