Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domaasiaa

Jak to jest ze zdradą...

Polecane posty

Gość Zuzia2010
Trzeba było działac wcześniej i ratować własne gniazdo. Sprzedałąś dupsko frajerowi, mąż ma inną, A ty biedna sama. I wcale mi cię nie żal. Głupich nie sieją sami się rodzą.

Gość zuzia weź sie ogarnij
idiotko i najpierw przeczytaj temat a potem pisz! właśnie widać że głupich nie sieją... Trzymaj się autorko :)

Gość Zuzia2010
Ja czytałam temat. Domasia zamiast przypilnowć męża i zadbać o mąłżeństwo, przez 7 miesięcy miała pocieszyciela. ok 4 lipca zapragnęłą z nim sexu i miała dylemat. Walka była zacięta forumowicze kontra damasia. Forumowicze wygrali damasia przegrałą. Przegrała nie dlatego że z facetem przeprowadziła rozmowę na nie. Przegrała że przez 7 miesięcy nie walczyła o swoje małżeństwo. A mąż na wyjeżdzie jest 2 lata. Pipo nie krytykuj jakeś nie w temacie.

Gość blacjjack9
Zuzia gowno wie. Jest pewne starą panną;-)

Gość zuzia pewnie
beret nosi:-)

Gość Zuzia2010
Zuzia to lewym biustem takim frajerom zęby wybija, a prawym do grobu wrzuca. Tyle waszego co sobie poszczekacie. Bo tylko jako anonimy jsteście odważni Na krzywy ryj każdy chce się załapać.

Autorko cały czas monitoruje i czekam na bieg wydarzeń. co do komentarzy.szorstkość a nawet agresja wypowiedzi nie wiąże się z mądrością...mój burek liżąc sobie tyłek wykazuje więcej rozwagi bo w gruncie rzeczy robi coś co ma sens. pierdoczyć farmazony potrafi tylko przelęknięty człowiek. życzę mimo wszystko siły.

Gość 4ka
o jakże łatwo moralnie kogoś osądzić. Zdrada zdradzie nierówna.

Gość 4ka
zdrada sieje spustoszenie