Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232ewqsqsw

inni facei podrywają moją dziewczynę - co zrobić

Polecane posty

Gość 232ewqsqsw

mam 28 lat a moja dziewczyna 25. jest bardzo ładna. natomiast ja z urody przeciętny ale bardzo chudy i słaby. Ważę 59 kg i za nic nie mogę przytyć. faceci w moim wieku i ważą po 80, 90, są o wiele silniejsi i wyglądam przy nich jak chuchro. Kiedy gdzieś wychodzimy to podrywają moją dziewczynę tak jakby mnie obok nie było. Kilka razy zwróciłem uwagę to dostałem przy dziewczynie w p..... Do tej pory jest mi wstyd. ona oczywiście szybko ich się pozbywa ale sam fakt, że ja nie umiem jej obronić po prostu mnie dołuje.

Pistolet zdobyc nie jest trudno, i nie wymaga wielkich miesni.

nie wiem moze idz na silke bierz przy tym jakies odrzywki jak bedziesz przypakowany to moze nie beda tak smiali do twojej dziewuchy

Gość harakiri heheh
jesteś cipa i tyle w temacie, ja mam motylka pod ręką jakby ktoś fikał

Gość antynozownik
a piesci Ci nie starcza ? Ty jestes cipa skoro tylko nozem sie bronisz.

Gość zapisz się na jakieś sztuki
walki. Np. Aikido albo ju - jitsu

zacvznij trenowac jakis sport np. zapisz sie na karate albo cos w tym stylu skoro tak Ci to przeszkadza... nie bierz zadnych sterydow bo tylko sobie zrobisz tym krzywde, jak jacys tepi dresiarze ktorzy nie wiedza ze od tego sie rozregulowuje gospodarka hormonalna i mozesz zostac np. bezplodny!! Albo moga sie pojawic inne komplikacje, w zadnym wypadku nie bierz sterydow, ale na silke mozesz isc albo cos trenowac, albo nie chodz z dziewczyna w miejsca, gdzie jest takie fatalne towarzycho, bo koles ktory podrywa laske, ktora ma faceta obok to raczej cos z nim nie tak, a jak juz Cie bije to w ogole pewnie jakies tepe przydupasy.

Gość ottobbbb
nie sluchaj tych wyzej gdyby chciala przypakowanego silacza to by z toba nie byla wiem to z autopsji, obiekt moich westchnien jest niewysoki i chudy ja uwielbiam chudych, dla mnie to prawdziwi faceci mm tacy sa zajebiscie pociagajacy, wiem co mowie

To prawda, ale trenowac jakis sport walki mozesz zaczac, zeby sie w razie czego umiec obronic ;) ale pakowac na siłe to nie ma co... i nie chodz w te miejsca, w ktorych sa tacy patologiczni ludzie, tkorzy podrywaja dziewczyne ktora ma chlopaka i jeszcze cie bija...

Gość 33marcin
faceci zaczepiają dziewczyny,które im na to pozwalają-pomijam oczywiście jakieś skrajne przypadki napady czy gwałty. Ważna jest reakcja kobiety. Przeważnie myślą sobie ,,ale dureń,, ale fizyczną reakcją jest uśmiech,który już można interpretować na wiele sposobów. Natrętny adorator zinterpretuje to ,,po swojemu'' czyli jako akceptację takich zachowań. I stąd sporo problemów. Moja dziewczyna odpowiada coś w stylu ,,mam takiego faceta,że musiałabym upaść na łeb,żeby się umawiać z kimś takim jak ty'' do tego stanowczy ton i zwykłe obrażenie się(-na jakiej podstawie pomyślałeś chamie,że jestem ''tego typu,, dziewczyną??!! ) . Działa bez pudła.

Gość niechcemisielogowac
1 idz do dietyka - moze zleci ci badania jakas morfologie mozesz miec pasozyta itd 2 popros o dobra diete 3 zacznij cwiczyc

też mam takiego faceta i takie same sytuacje nam sie zdarzały :(:( nienawidze osób które atakują słabszych!!!!! śmiecie zwykłe!