Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgnjdgnj

Znacie taki film??? Pilnie go poszukuję

Polecane posty

Gość jgnjdgnj

Małżeństwo się przeprowadziło do nowego domu. Mieli bodajże 2 synów. Matka przez cały czas miała mnóstwo "schizów". Podejrzewała, że jest tam niebezpiecznie i spotykały ją dziwne i "nadprzyrodzone" sytuacje. Całe miasto było opustoszałe. Mąż i dzieci normalnie się tam czuli. Kobieta zdołała jakoś przeciągnąć na swoją stronę młodszego z synów. Na koniec się okazało, że ona jest psychicznie chora. Wybiegła na basen z nożem i machała nim na wszystkie strony. Później się okazało, że na około niej jest mnóstwo ludzi, których ona nie widzi.

Gość albanka
dobra fabula:D chetnie bym obejrzala;)

Gość a co mi tam, będę pijaczką
Ten film widziałam kilka lat temu na bodajże HBO. Koniec filmu był dla mnie totalnym zaskoczeniem.

Gość to jest film pt
"Nieobecni" ("Ausentes") z 2005 r.

Pamiętam jeszcze scenę, że ta kobieta poszła do sklepu, który był opustoszały i nie było ani jednego człowieka. Podeszła do kasy, ale tam też nie było nikogo z obsługi. Chciała wyjść, ale coś nie widzialnego złapało ją za rękę i nie chciało puścić. Ona jakoś się wyrwała i pobiegła do domu. No i później się okazało, że ten sklep był pełen ludzi, a złapał ją ktoś z obsługi, ponieważ przyłapał ja na kradzieży.

Wielkie dzięki za tytuł ;)