Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuu19

zamiast okresu biala...

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuu19

wydzielina:( Nie wiem co o tym myslec:( okres mi sie spoznia nie cale 3 dni zamiast niego mam biala wydzieline, bialutka jak snieg...wystepuje najczesciej przy podcieraniu sie. Jakos troche ponad tydz przed planowana miesiaczka mialam minimalne brazowe plamienie no ale przeszlo. Strasznie sie wtedy zestresowalam i w sumie ten stres mog mi opoznic okres. Nie wiem co dalej, strasznie sie boje ze to moze byc ciaza, caly czas jestem zestresowana:( Poradzcie mi cos prosze:( Aaa wlasnie zapomnialabym jesli chodzi o seks to zawsze byl z prezerwatywa ale nie od samego poczatku;/

Gość onablabla......
mysle ze to ciaza, ja tak mialam

Gość zrób test to moim zdaniem
ciąza

Gość onablabla......
wszystko sie zgadza, plamienie tydzien przed okresem toplamienie implantacyjne czyli zagniezdzanie sie zarodka, biala wydzielina to norma na poczatku ciazy gratulacje zrob jutro test dla potwierdzenia..albo w sumie dzisiaj skoro jestes juz po terminie miesiaczki

Gość czerwonemajteczkiii
no to masz przeje...

Gość uuuuuuuuuu19
No nie straszcie, moga tez byc jakies zaburzenia hormonalne alebo cos takiego. Przeciez chlopak nigdy nie doszedl we mnie bez prezerwatywy...NIGDY!

Gość nie,nie mam
a dlaczego sie boisz ciazy?,nie chcesz jeszcze dziecka? Bo musze cie niestety dobic,ale wszystko wskazuje na ciaze,sama jestem tego najlepszym przykladem,bo mialam identycznie jak Ty. PS,mam corke.

Gość olabohalll
zmierz sobie temp w pochwie, jak masz wiecej niz 36,9-37 to na bank ciaza

Gość uuuuuuuuuu19
ja pierdziele moglam ruchac sie z rura od odkurzacza :(

Gość Ty gwiazda a wiesz co
mi sie tez wydaje,ze to ciaza...zrob test i bedziez wiedziec... nie musi dojsc do wytrysku by zajsc w ciaze... w preejakulacie (tym przezroczystym plynie ktory sie wydobywa z penisa przed wytryskiem ) tez sa plemniki i mozna zaciazyc..

Gość uuuuuuuuuu19
Glupie podszywy. No z tego co czytalam na internecie to wszedzie pisza ze biala wydzielina nie jest objawem ciazy;/ Nawet byly wypowiedzi jakichs ginekologow wiec oni chyba lepiej wiedza, nie wiem czemu mnie straszycie:(

sama biala wydzielina nie...ale nie masz okresu...mialas plamnienie jakie towarzyszy implantacj zarodka, nie zabezpieczalas sie bo stosunek przerywany ani prezerwatywa zakladana w polowie stosunku nie jest zabezpieczeniem...i co najwazniejsze sama to podejrzewasz...jestes juz po terminie miesiaczki wiec dlaczego nie robisz testu?

Gość honolululu
to idz do apteki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olabohalll
jak oni lepiej wiedza niz kobiety ktore byly w ciazy to ja jestem swiety mikolaj:D:D:D:D

Gość olabohalll
dziewczynko,kto cie straszy???? jak spojrzysz na pozytywny test ciazowy to dopiero sie wystraszysz:O zmierzylas ta tempereture w pochwie???

Gość uuuuuuuuuu19
Boje sie jeszcze robic testu eh;/ Mam nadzieje ze dostane okres.... nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. Cala sie trzese ze strachu, placze...nie daje juz rady:(

Gość uuuuuuuuuu19
mam juz dosc ruchania i juz nic nie wkladam do cipkitymbardziej termometra!

Gość uuuuuuuuuu19
Nigdy nie mialam regularnego okresu, nieraz mi sie spoznial a teraz jeszcze ten stres;/ nie mierzylam, nie mam glowy do niczego;/

Gość olabohalll
to lepiej zacznij miec glowe po cos bo jak ci przyjdzie dziecko wychowac to bedzie cienko.....

Gość ja mysle ze to nie ciaza
ostatnio tez czekalam na okres i dzien przed mialam biala wydzieline;]

i jeszcze hustawki nastroju..... idz do apteki po test i go zrob...bedziesz wiedziec wolisz czekac? jak dlugo? az ci brzuch urosnie? a wtedy pewnie powiesz ze to nie ciaza to wzdecia....

Gość olabohalll
to lepiej zacznij miec glowe po cos bo jak ci przyjdzie dziecko wychowac to bedzie cienko.....

Gość uuuuuuuuuu19
Jakie znowu hustawki nastrojow? Nie mam nic takiego Tez mialam nieraz biala wydzieline przed okresem ale brazowej nie.... to mnie martwi i mam nadzieje ze to tylko zaburzenia hormonalne

Gość oooonnnnaaaaa
często przed okresem mam białą wydzielinę, ale moją ciążę również poprzedziło brązowe plamienie, myślałam, że na okres, a tu proszę, mam śliczną córeczkę :-)

Gość olabohalll
jezuuuuu idz i zmierz sobie temp w pochhwie..jakbedziesz miala mniej niz 36,8-37 to mozesz czekac na okres ale jak wyzsza to an 99,9 bedzie to ciaza.... idz i zmierz teraz, zaraz..takie to trudne:O

Gość uuuuuuuuuu19
ile sie trzyma termometr? W pochwie nigdy nie mierzylam

Gość olabohalll
5 minut wystarczy

"Boje sie jeszcze robic testu eh;/ Mam nadzieje ze dostane okres.... nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. Cala sie trzese ze strachu, placze...nie daje juz rady" juz wiesz jakie hustawki nastroju? akurat to moze bycc spowodowane zaburzeniami hormonalnymi..tyle,ze spowdowanymi przez ciaze....

Gość olabohalll
tylko wloz go odpowiednio gleboko bo inaczej wynik bedzie malo wiarygodny....