Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232ewqsqswtyrtr

bieganie codziennie na czczo rano przez 30 min

Polecane posty

Gość 232ewqsqswtyrtr

czy wówczas mogę się spodziewać że szybko wymodeluje brzuch???

Gość teztakbiegalem
Może być, ale żeby spalać tkankę tłuszczową trzeba biegać nieco dłużej niż 30 min. Po godzinie spala się białko. Lepiej zjeść coś małego przed, żeby mieć energię.

Gość grozna_komuch
pobiegnij do koscioła :)

Gość 232ewqsqswtyrtr
oczywiście, że wytrzymam, kiedyś biegałem tyle, ale miałem przerwe przez kilka miesięcy. fakt było to po południu przeważnie a nie rano

Gość nickonicko2010
musisz mieć silną motywacje,niektóre panie obiecują sobie że będą ćwiczyć a potem im sie nie chce ... http://tnij.org/turystykanokaut

Gość 232ewqsqswtyrtr
ja jestem facetem

Gość 232ewqsqswtyrtr
ja chce po prostu pozbyć się tłuszczu z brzucha a nie zyskać mięśnie

Gość 232ewqsqswtyrtr
stul dziób wywłoko :p

Gość powiewwiatru
jak równo oddychasz to może coś zgubisz z tego brzuszka, bo ja z własnego doświadczenia mam jakiś trochę inny, wymodelowany ;P również biegam przez ok 30 min na czczo codziennie, to podobno poprawia przemianę materii na następne godz :D

Gość kebab z damaszkuuu
Wytrzymasz 30 minut biegu ? Ja wysiadam po 15 minutach. to ty cienki kolego jestes. j waze 110kg, przy wzroscie 181cm, troche miesni ale tez sporo tluszczu, zaczalem biegac miesiac temu, biegam obecnie po 8km, zatrzynuje sie podczas tego biegu tylko raz gdzies po 5km, na ok 1minute

Gość powiewwiatru
zatrzymywanie jest chyba nie wskazane jeśli chcecie spalić tłuszczyk i poprawić kondycję .. lepiej chyba po prostu zwolnić i odpocząć podczas wolnego biegu ;p ja mam 16 lat, jestem dziewczyną i na dystansie ok 6 km przez jakieś 32 min nie muszę się zatrzymywać, dodać należy jeszcze, że ok 1 km biegnę przez zarośnięte polne dróżki, a biegam nie tak na maximum, .. podobno dobrze jest się też rozciągać przed i po biegu, bo ... jeśli przed się nie rozgrzejemy to zrobią nam się mięśnie pod tłuszczykiem, a po biegu należy się rozciągać by mięśnie się nie "skurczyły", bo to też nie pomaga. - inf. od nauczyciela wf i bardziej wysportowanej koleżanki :) biegacie codziennie ? ja chyba sobie weekendy odpuszczę ;P