Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vilken

Wstydzicie sie czy nie kobitki?

Polecane posty

Juz ktorys raz skolei zauwazylem, ze jakos brak wam odwagi podejsc do dzialu z bielizna jezeli stoi tam facet ;> Ja wiem ze nie mozecie sie oprzec zeby poogladac i poszperac miedzy wieszakami, ale jak tylko podejdziecie a facet nie zrezygnuje to nastepuje moment zawahania i wycofujecie sie. Ja rozumiem ze nie kazdy facet ma w nawyku kupowac zonie bielizne, ale jak juz sie trafi czy takie dziwne jest? Jak to z wami jest i dlaczego?

Ja bym nigdy nie kupił żonie(jak bym ją miał;)) bielizny,podpasek tamponów i kosmetyków,chyba spalił bym się ze wstydu,jedynie co mogę kupic to prezerwatywy i papier toaletowy.

Gość sinsosnso
PGR- co za idiota ;D haha widac jaki z Ciebie facet mój kupi mi wszystko, a co to podpask ito jakis wstyd?haha

Być może że ze mnie idiota ale twój facet to już niestety nie facet bo facet swój wstyd musi mieć i pewnych rzeczy nie wypada mu robić,po za tym skąd mogę wiedzieć co kupić,teraz tyle tego jest że na pewno kupił bym to co nie chciała moja kobieta.

Ale masz egzystencjalne rozterki , autorze :O Ile czasu spędzasz w sklepach z damską bielizną,że dokonujesz takich uogólnień?

Ale masz egzystencjalne rozterki , autorze :O Ile czasu spędzasz w sklepach z damską bielizną,że dokonujesz takich uogólnień?

Taaa ... rozumiem ze dla was szczytem ambicji jest kupno taniego browaru i kontemplacje nad pusta butelka. W porownaniu z tym to faktycznie moje "rozterki" brzmia banalnie ;-)

... ale wybaczam wam owieczki albowiem ponizej 20 roku zycia czlowiek zaprawde glupim jest ;-)

Całkiem miłe. Ale faktycznie krępujące :)

Gość taka jedna..
zdarzyło się, że wchodząc do Trumph'u zobaczyłam tam mężczyznę.. i nieco byłam zdziwiona, bo mężczyzna przy staniczkach nie wygląda uroczo :P i dlatego każda wchodząca kobieta przyglądała się i śmiała..:D całkiem miłe dostać bieliznę od męża/chłopaka ale jak wiadomo mężczyzni maja zupełnie inny gust niż nasza płeć piękna :) a jak wiemy, kobiety lubią uczucie atrakcyjności, a dobra, ładna bielizna często podkręśla to w naszych główkach :D więc panowie.. najbardziej dowiedzcie się jakie kobietki lubią wzory,a potem kupujcie! :D niestety zdarzają się też tacy co wstydzą się kupować kobiecie tampony, bielizne itd. co jest dziwne.. bo przecież wszystko jest LUDZKIE :) no ale cóż.. ....mężczyźni... :D