Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((:(:(:(:(

pytanie do mężczyzn.. czy taka figura mnie dyskwalifikuje?

Polecane posty

wyglądasz na taką.. ociężałą.. mało sie chyba ruszasz i nóg nie widac dobrze

Gość znowu Ty
sio, a kysz

Czasem kobieta jest, jak prawda: naga - nie zawsze piękna. W ciuchach ujdzie.

zmien bielizne, jak wystawiasz zdjecia do neta to chociaz postaraj sie zeby one byly w miare a nie rz rowem na wierzchu jak u ferdka kiepskiego....masz zle dobrany stanik

boze, wy zawsze sie czepiacie.. raz sovbie zrobilam fotke jak sie przebieralam i nie zwracalam uwagi na takie szczegóły. nie mam innej fotki, sorry, a chcialam sie dowiedziec czy naprawde jest ze mna az tak źle, wiec darujcie sobie komentarze nt mojej bielizny...

Gość poprostu nie wiem co powiedzie
nie rozumiem tego dlaczego kazda laska wstawiajaca tu zdjecie ma za male majty albo ciuchy smieszne jestescie troche wydaje sie wam ze to takie cudowne wcisnac sie w maly rozmiar a wam wszystko wystaje wylewa sie i wygladacie a grubsze niz jestescie po 1 kup porzadna ladna bielizne i przedewszysktimw Twoim rozmiarze

Gość sania498
fugury modelki nie masz ale oglonie jest okk ;) ja wiekszoc przesietnych kobiet wiec nie masz czym sie martic...gora 5 kg w dol i bedzie sii :D

A co jest według ciebie nie tak z twoja figurą?

Gość masz za małe majtki
poza tym na tej fotce nic nie widac

no wstydze sie swojej figury...

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
W "tłoku" przejdzie :) heh

nie przesadzaj ja poznalam meza jak wazylam 53 kg potem przytylam do 58 i jakos sie nie odkochal potem znowu wazylam 44 i tez ze mna byl waga nie ma nic do rzeczy

czyli raczej nie chcielibyscie zeby wasza dziewczyna tak wygladala?

A myślisz że my mamy dziewczyny tylko dlatego że maja idealny figury?jak tak by było to dzisiaj było by o 90 % mniej związków,ile ty masz lat?

nie, nie mysle tak. dlastego nie pytam ile powinnam schudnac, tylko czy sa faceci ktorzy preferuja takie sylwetki.

tak sa tacy faceci ktorzy lubia takie sylwetki moj maz nie przepada kiedy jestem zgrabna w obecnym znaczeniu tego dlowa lubi jak mam brzuszek a nie wklesla deske jak jest pupa a nie 2 rodzynki jak sa biodra ktore mozna chwycic a nie kosci jak sa piersi itd i z mojego otoczenia panowie rowniez wola kobiety o kobiecych ksztaltach ale oczywiscie podkreslam nie grube

Tak są tacy faceci i są w większości,gruba nie jesteś wiec odchudzać się nie musisz co nie znaczy że możesz żreć i się nie ruszać bo za chwilę możesz być już gruba,podejrzewam że jesteś nastolatką:O

no wiec czy jestem juz spaslakiem, czy sa to kobiece ksztalty? mam jeszcze jedna fotke na ktorej wiecej widac, ale znowu byscie sie skupili na bieliznie i "rowie"...

nie jestem nastolatką.

Gość szagiok
dwaj zobaczymy, ocenimy, ja jestem dziewczyna nie boj sie he

Gość ohhhhmyGooood
Dziewczyno, do jasnej cholery!!! Nie jesteś gruba, jesteś GŁUPIA! Jak można wklejać swoje zdjęcie w bieliźnie na forum publiczne i dawać się oceniać jak taka świnia na sprzedaż? Jak bardzo zakompleksiona musisz być? Nie masz faceta bo zapewne jesteś nieśmiała, zastraszona, a do tego zależy ci tylko na wygladzie, nic innego pewnie nie masz do zaoferowania :O

nie jestes gruba tylko tak glupio stoisz jak chesz poprawic swoja samoocene i wyglad to wymodeluj sylwetke cwiczeniami np na talie hula hop i cos zeby ujedrnic skore tyle

masz brzydką bieliznę bllee aseksualną widziałam grubsze laskie, które były seksowniejsze od ciebie.. zeby byc seksi trzeba sie tak czuć.. ty się nie czujesz, więc nie jesteś seksi

twoja stara ale jara tu popieram ja widzialam wiele doslownie grubych kobiet z medyczna nadwaga ale byly mega sexowne a faceci slinili sie na ich widok zreszta w piekarni w ktorej kupuje chleb jest kobieta z nadwaga ale jaka mniamniusna hmmm :) naprawde potrafi sie ubrac i uamowac i jest niezywkle kobieca i z wagi robi atut uwypukla piersi tylek :)