Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaka

Czy powinnam nosić stanik?

Polecane posty

Gość Agnieszkaka

Mam pod "biustem" 69 cm, w najszerszym miejscu 77/78 cm. Nie wiem czy powinnam nosićstanik ale ide do 1 gim. Gdyby tak to jaki rozmiar? Może 65b? Nie wie mnie znam się na tym. Proszę o pomoc.

Gość NOT zagląda ktoś tam
lepiej zacząć na poważnie dobry rozmiar nosić ;) jak chcesz mieć potem na lata ładny biust

Pewnie, że możesz już zacząć nosić stanik i dobrze, że od początku interesujesz się dobrym rozmiarem :) Zmierzyłaś się pod biustem bardzo ciasno? Możesz spróbować 65A/B albo 60C. Tyle tylko, że takich rozmiarów w zwykłym bieliźniaku niestety nie znajdziesz, chociaż warto czasem zapytać, bo zdarzają się niespodzianki. Jeżeli masz możliwość, to możesz przejść się do jakiegoś sklepu stacjonarnego zaznaczonego na tej mapie http://stanikowamapa.prv.pl/ ale musisz liczyć się z tym, że tanio tam nie będzie i stanika za 15 zł tam nie znajdziesz. Jeżeli nie masz możliwości, to pozostają Ci zakupy przez internet. Kupując w sklepie internetowym zawsze masz możliwość wymiany niepasującego rozmiaru, ale gdybyś trafiła na za duży, to mógłby nawet poleżeć i poczekać :) I pamiętaj, że jeżeli urosną Ci piersi, to 65B nie zamienia się na 70B, tylko na 65C, bo obwód się nie zmienia, tylko trzeba zwiększyć miskę :)

i widzę nawet, że na allegro jest parę staników w rozmiarze 65A lub B, nie są nawet drogie, za około 20 zł coś można już wybrać.

Gość Agnieszkaka
Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Spojrze na allegro.pl

Gość Agnieszkaka
Mama kupiła mi satnik i się cieszę thx za pomoc