Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Ogladal ktos wczoraj popoludniu 'tak to lecialo' ?

Polecane posty

pomozcie, chodzi mi o ta dziewczyne mlodą, przy kości, ktora pozniej zaspiewal piosenke z dedykacja..kolo swoich przyjaciolek, Byla ubrana w rozowa bluzeczke z czarnym bolerkiem, moze kojarzycie . Bardzo mi sie spodobala ta piosenka, chcialabym wiedziec jak sie nazywa ta piosnka, i jak moglabym ogladnac jeszce raz powtorke? Boje sie ze to juz byla powtorka:| POmozcie, blagam! Bede wdzieczna za zapiski.

Nie mam pojęcia, poszukaj gdzieś, może na ich stronie jest.

Gość moja matka jest nienormalna
No ja widziałam już ją drugi raz (to była powtórka) 2 razy jak to szło, to przybiegała do mnie matka, żeby mi pokazać jaką grubaskę widziała w TV :O

Gość mały odkrywca
faktycznie, twoja matka jest nienormalna:O

bosz..a Twoija matak to niby najsliczniejsza ze nie ma szacunku do grubszych osob? Ona byla sliczna i ma wspaniale wnetrza, a to jest klucz:)

Ona to przeżywała jak to można w takim wieku być tak grubym. Zaczęła się jeszcze śmiać z tego, że myślała, że koleżanki tej dziewczyny są chude, ale jak jedna wstała, to się okazało, że też jest przy sobie. Później się tak jakby chowała za tą co śpiewała. Mi to właściwie trochę szkoda było tej dziewczyny.

Aha, ja nawet nie patrzylam sie na cialo, ale na oczy:) Ona jest sliczna. Z tego co na koncu pokazywali, tzn zdj na ekranie, wywnioskowalam ze ma meza/narzeczonego. Dziewczyno, z 'tak to lecialo' - jesli czytasz to, to życze Ci naprawde duzo szczescia w zyciu, zaslugujesz na to:) Jestes wspaniala! :) Oby jak najwiecej takich dziewczyn, swiat bedzie piekniejszy:)

Jak ja na nią patrzyłam to raczej byłam zdania, że ona kiedyś była bardzo ładna. Niestety tusza też ją zbrzydziła...

Gość bosanoga
kiedyś była bardzo ładna przynajmniej tak wynika ze zdjęć. Nie zmienia to jednak faktu że grubi ludzie nie mają prawa żyć tak jak reszta społeczeństwa