Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxsemperxfidelis

Chcę wrócić do Pro-Any.[DLA KOBIET] faceci-oceniać figurę!

Polecane posty

Gość xxsemperxfidelis

Sami zobaczcie różnicę: moja obecna figura nie jest sexi: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2669d8fa996e012a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e6fc78bff1a2157.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2687d72a13504a8e.html i przestańcie pisać o cyckach, bo jak idę nad wodą, to największe powodzenie mają nie CYCATE, ale nawet i płaskie, ale z chudym brzuchem i nogami. zdjęcie przedstawia mnie ok.14 kg temu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7a4b369eb884a63.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9bdd5557899b7811.html myślę, że zrzucenie 9 by mi pomogło. któraś chętna do wspólnego odchudzania? zasady 1. poniżej tysiąca kcal dziennie, ok. 700 jest najlepiej. 2. zero słodyczy (chyba że jesteś uzależnione-dobry sposób na wychodzenie z uzaleznienia-JEDNA slodycz dziennie mieszczaca sie w limicie, a z w koncu wogole) 3. zakaz jedzenie po 18( i nieistotne, czy idziesz spać o 20, czy 1:00) 4. chociaż pół godziny dziennie biegania czy ćwiczeń.. plus aktywny tryb życia, jeśli taki porwadzisz. nie wyzywajcie mnie od głupich małletnich p*zd . mam lat 19. taa, jestem tępa. i trudno. ***************************** Panowie moga ewen. POWIEDZIEĆ, co sądzą o mojej figurze kiedyś i dziś. dziękuję za uwagę.

Gość oaaaaaaddddeee
jesteś głupia :O

Gość lilka mjjj
A ile ważysz teraz?Ile wzrostu? Fajną figurkę wtedy miałaś

Gość xxsemperxfidelis
oaaaaaaddddeee aleś Ty się rozpisała/a.... ;]

Gość xxsemperxfidelis
lilka mjjj wzrostu 158 cm teraz wazę 50 kg wtedy-36 a na tym duzym zdjedciu z przodu ok 39-40.

Gość dfgdsfgsdg
Fajniejsza jest ta dziewczyna powiedzmy że nr 1, ale na pewno nie powiem że ma ładne duże cycki bo takich nie ma.A dziewczyna nr 2 to w ogóle mi się nie podoba,

Gość a ja nie widze roznicy
i znowu Ty.... to chudnij i przestan biadolic, no ladna mialas, teraz gorsza, ale co z tego?

Gość weronikaah ffffyuuuuuu
Ten twoj plan nawet przypadł mi do gustu. 700 kcal dziennie ok ćwiczenia Jazda na rowerze, mam 170 59 kg taki mialam plan przez wakacje schudnac do 50 czyli tez 9 ja od jutra :)

Gość a ja nie widze roznicy
to nie jest roznica 14 kg dziecko, przt takim niskim wzroscie 14 kg by cie diametralnie mienilo

Gość xxsemperxfidelis
no może jakaś kobita też chce schudnąć, w grupie razniej ;/ można wyjść z zażerania problemów;/

Gość xxsemperxfidelis
weronikaah ffffyuuuuuu no, to możemy zaczynać ;) tylko nie zapomnij codziennie wpisywać się na topiku ;)

ok moge pisac co jadlam itp. :) tylko taki problemik, ze nie mam w domu wagi i bede musiala jezdzic do cioci. tak mysle ze za 5 dni sie zwaze

Gość xxsemperxfidelis
no to wystarczająco ! czesciej lepiej nie, bo to demotywator xD

Gość o zal mi cie;/
hahahha plaski tylek? ogarnij sie nie kazdy musi miec doopsko jak szafa a ona ma NORMALNY. po*balo was..;/

W sumie to bardziej nie zalezy mi na schudnieciu tylko na tym zeby sylwetka byla bardziej wysportowana i jedrna. To najbardziej kreci chlopakow. Poszukam jakis cwiczen w necie. moze tym razem sie uda wytrwac dluzej niz 4 dni...

Gość jkgjk
gruba chce być anorektyczką :D:D śmiech na sali

1) daje lepsze zdjecia 2) kup lepszą bieliznę ta ci się wrzyna w ciało 3) figurę masz niezłą

Gość xxsemperxfidelis
jkgjk nie zawsze byłam gruba jakbyś czytał dokładnie jakiś temat to byś wiedział

teraz masz normalna budowę ciała i nie jesteś gruba. zamiast odchudzania modeluj figurę ćwiczeniami

Gość jkgjk
no ale teraz jesteś gruba, kogo obchodzi co było kiedyś :D życze powodzenia :D

teraz masz normalna budowę ciała i nie jesteś gruba. zamiast odchudzania modeluj figurę ćwiczeniami

Gość xxsemperxfidelis
cwicze na orbitreku i co? i ktos mi wyjezdza z plaskim tylkiem a cwicze juz jakis czas i regularnie. lepiej schudnać. przynajmniej nogi i brzuch bedzie git

Gość nie jestes za gruba
tylko masz za maly rozmiar bielizny, kupisz wiekszy i bedzie super, odchudzanie zbedne.

xxsemperxfidelis -> brzuch może tak ale nogi będą wyglądać jak patyczki a orbitrek nie za bardzo nadaje się do modelowania sylwetki

Gość xxsemperxfidelis
Leviatan -ja nie mam czasu na ćwiczenia ani siły czy motywacji prowadze aktywny tryb zycia a jak wracam do domu, to dosyc zmeczona.. niestety za duzo jem a pozniej wieczorkiem ide na orbitrek .. godzina zlatuje robilam kiedys brzuszki przysiady teraz niezbyt ..nie lubie tego.

xxsemperxfidelis -> to już twój wybór. ja uważam że nie jest tak tragicznie jak sądzisz i powiem że masz dobrą figurę ;)

Gość to byl jej sluz
autorko mam tyle wzrostu co ty i waze 45kg, najmniej wazylam 42 a ty jak dobrze rozumiem 36????? ile masz lat w ogole bo to tez jest roznica ja mam 23lata

Gość to byl jej sluz
nie zauwazylam ze 19 mialam 21lat jak wazylam 42

Gość to byl jej sluz
nie zauwazylam ze 19 mialam 21lat jak wazylam 42