Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25letnia żona

Oj ta podróż poślubna.......... Proszę o poradę kobiety w ciąży!

Polecane posty

Gość weronika o
Do trrth "problem w tym że tu trzeba pisać wyłącznie to czego oczekuję autor tematu i to jeszcze w tonie takim jakim on sobie życzy. pewnie gdybym napisała coś w stylu : " Sierduszko mozie być dzidzi bo robiłaś umcia umcia..." -->>> widzę że nie potrafisz byc normalna, sory ale tak uwazam. Z tego co piszesz, uwazasz, ze albo trzeba sie wyzywac albo 'ciamciowac jak bobasek', a nie wiesz moze jak rozmawiaja ze soba dorosli dobrzy ludzie na poziomie? Szkoda zal mi ciebie!

Gość no szok normalnie
Pierwszy raz na kafe ktos zauwazyl wreszcie ze nasz polski jezyk i kultura umarla!!! Brawo Pani 25letnia żono, brawo za język, ton i kulturę osobistą! Tu potrafią tylko GNOIĆ.

Gość trrth
To bardzo zajmujące że bardziej zal ci mnie niż np. głodujących dzieci. Pochlebia mi to, że stawiasz moją osobę wyżej niż globalne nieszczęscia w swojej piramidzie wartości :O

Gość weronika o
A skąd masz taką wiedze ze zal mi ciebie bardziej niz glodujacych dzieci? Kobieto zastanow sie nad soba, nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz, bajkopisarką jestes ze dopowiadasz sobie niewypowiedziane slowa????

Gość trrth
A i bym zapomniała - używanie więcej niż jeden znak interpunkcyjny wyrazające znak zapytania lub wykrzyknik oznacza nie radzenie sobie z własnymi emocjami, ale rozumiem, własnie się dowiedziałaś że możesz być w ciąży a tu jeszcze trzeba do szkoły chodzić :O

Gość weronika o
Po 1 nie wiem do kogo rozmawiasz bo chyba wszyscy Ci sie zlali :P Po 2 oskarżasz innych ze 'produkuja sie' pisząc na forum, a sama to przepraszam co, duchem jestes? Po 3 ja osobiscie mam skonczone 2 kierunki studiow juz kilka lat temu i do zadnej szkoly nie chodze, nawet nie pamietam juz tego slowa bo ostatnimi laty czesciej mowilo sie uczelnia, widac Tobie do szkoly blizej :P

Gość ja sie wtrące se
Tu nie mozna tak, swiat zapomnial co to kultura i pomocna dloń :(

Gość trrth
Z tobą autoreczko rozmawiam kochanie :* I ja w przeciwieństwie do was się nie fascynuję i mi złość i emocje uszami nie wypływają. Biedna dziewczynko długo będziesz jeszcze się tak wypisywać? Te dwa kierunki studiów to rozumiem, że rozpoznawanie skrętu w prawo i w lewo? :D Taka uczona a siedzisz na kafeterii... I umiałaś policzyć do trzech, do 10 w zerówce jeszcze nie uczyli? Szkoda...

Lepiej się zaloguję bo zaraz dyskutantka mi nicka ukradnie, jak to bywa tu na forum po złosci :D

Gość test zrob dzis test ciazowy