Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliźniaczka sonny

jak postąpić z facetem ?

Polecane posty

Gość bliźniaczka sonny

hej, mam taki mały problem. otóż chodzi mi o to, że podoba mi się pewien facet. pisaliśmy przez jakiś czas, ale on miał dziewczynę. jakiś czas temu się rozstali. wczoraj się widzieliśmy, ja siedziałam ze znajomymi, on do nas podszedł, był jakiś smutny, pogadaliśmy trochę, ale musiał już jechać... dzisiaj rano wysłał mi tylko wiad ':*:*:*' popisaliśmy chwilę, ale później już mi nie odp. mam wrażenie jakby zaczęło mi na nim zależeć, ale zupełnie nie wiem jak ma się zachować, nigdy tak nie miałam, ale przy nim... wszystko jest takie... dziwne

Gość leijlla
a czemu on smutny? wychodzi na to, że żal mu tego rozstania...

Gość bliźniaczka sonny
rozmawiałam z nim o tym i powiedział mi, że ma w**ebane w nią, że już ją spakował i oddał jej rzeczy i że nie chce jej już widzieć. nie wiem możliwe, bo był w niej zakochany

Gość leijlla
jak tak powiedział to o co innego chodzi. Niech ci powie. Jestescie związkiem?

Gość bliźniaczka sonny
możliwe. nie, jesteśmy tylko kumplami, byliśmy razem na kilku imprezach, wczoraj widziałam, że mi się przyglądał, ale udałam, że nie widzę, a dzisiaj dostałam tą wiad.':*:*:*' ale jak już pisałam, to gadaliśmy chwilę, a później już nie odp. jak gadamy na żywo to jest całkiem inaczej... zawsze jest jakiś temat itp