Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość "ja"

jest ktoś na diecie Dukana

Polecane posty

no to własnie to tez jest mój problem, bo gdyby warzywka mozna bylo to juz całkiem inaczej

Kup jogurt naturalny Danone bez dodatku cukru ( moim zdaniem i tak jest słodki w porównaniu do pozostałych naturalnych ) :)

czesc wam:) ja wlasnie 3 dzien diety i powiem wam ze jakos idzie ale tak sie zastanawiam bo w sumie mam dosyc juz jogurtow, juz mam odruchy wymiotne jak mysle ze mam znowu je jesc:P ale tak sobie mysle bo bylam dzisiaj w sklepie i sprawdzilam np ile czipsy maja tych pierdolek wyszlo na to ze np pringlesy na 100g maja tylko 2,6cukru!! to jest malutko za to tluszczu maja 30g, wiec prawie polowa dziennej dawki tak wiec wychodzi na to ze mozna to jest ale z glowa, jezeli zjadlam dzisiaj czipsy to juz ograniczam inne rzeczy prawda? ludzie jedza tlusto a i tak chudna bo lacza te rzeczy umiejetnie ze soba, albo wlasnie do pewnej granicy jedza czy mam racje?

Nie masz racji. Dukan wyraźnie pisze,że można jeść produkty tylko te,które są podane w książce! Ten,kto jeszcze tego nie zrobił,niech lepiej przeczyta książkę,a najlepiej wszystkie 3,bo w każdej jest coś dodatkowo,czego nie było w poprzednich. A jak chcesz się odchudzać i jeść chipsy to zmień dietę z Dukana na dietę ,w której się liczy kalorie.

A co ja takiego złego napisałam ? Przecież grzecznie odpisałam. A może uraziło Cię to,że napisałam,że napisałam o zmianie diety ? Ja w tym nie widzę niczego złego. Są różne diety w takie,gdzie można jeść wszystko tylko trzeba liczyć kalorie. Nie wiem o co chodzi ale w każdym bądź razie pozdrawiam :)

po prostu ja tak zrozumialam ze tak troche chamsko ale jednak racja, napisalas normalnie :P dzisiaj rano zjadlam serek wiejski o 5 bo przed praca musze zjesc, pozniej o 10 w pracy mialam ugotowana piers z kurczaka, dopiero niedawno przed 20zjadlam 2male puszki ryby w sosie, a tak caly dzien nic sa takie upaly ze ja ledwo zyje:o jutro nad morze jade i mam problem bo nie mam jak jedzenia sobie zrobic, mi juz zapowiedzieli ze ida na rybe i frytki i nie wiem co robic, nie jesc caly dzien? czy brac ze soba jogurty?:P

Podobną sytuację będę miała niedługo w Tunezji. Nie dam rady tam kontynuować normalnie diety. Ty masz łatwiej,bo jesteś w Polsce i produkty są łatwiej dostępne. Ja bym na Twoim miejscu starała się kupować rzeczy dozwolone. Jeśli już bardzo chcesz tej rybki z oleju,to moim zdaniem powinnaś zjeść,ale nie bierz do tego frytek i pij wodę. Staraj się jeść rzeczy z listy,nawet jeśli niekoniecznie są przyrządzone tak jak powinny. Diea nie przyniesie wtedy takich skutków jak normalnie by przyniosła,ale po urlopie łatwiej będzie wrócić do ścisłej diety. Jeść musisz. Z tego co napisałaś co zjadłaś,to jesz zdecydowanie za mało. Dieta polega na tym,żeby jeść. Jeżeli będziesz ograniczać jedzenie do minimum,to odbije się to na Twoim zdrowiu,będziesz musiała wrócić do normalnego jedzenia i nici z diety. Ja jem praktycznie cały czas coś i chudnę :)

witam:) bylam dzisiaj nad morzem i nie dalo rady sie nic innego zjesc niz hot doga bo nic innego nie bylo nie mieszkam w polsce wiec trudniej dostac cos normalnego, mieszkam w uk ;) a druga sprawa, wlasnie wiem ze za malo wczoraj zjadlam ale co skoro ja nie moge jesc? bylo goraco jak cholera, na mysl o jedzeniu chcialo mi sie zwracac:( ta dieta chyba nie jest dla mnie bo wiem ze nie mozna sie glodzic trzeba jesc, a ja nie moge czasem jesc lepsza chyba bedzie 1000kcl, ktora opre na niektorych warzywach, owocach, czasem kurczaku, lososiu, bez chleba, slodyczy, makaronu kaszy - bo tego i tak nie jem:) widac nie dla wszystkich jest ta dieta, i wiem na pewno ze na diecie 1000kcl nie bede miec od razu takich efektow jak na diecie dukana, ale tak jak kiedys ktos mi madry powiedzial, do tej wagi dochodzilam przez 21lat, wiec tyle kg nie schudne w miesiac, a jesli schudne to odbije sie to na moim zdrowiu:P

Hej,widze po opisach że niektórym dziewczynom super idzie to odchudzanie,to fajnie:) Ja schudłam już 3 kg i coraz lepiej sę czuję bo mi brzuch spada:)) też nie daję rady za dużo zjeść,pwenie przez to ciepło ale to chodzi chyba o to żeby nie głodować a ja jak czuję ssanie to zawsze coś przekąszę. A jak wam wychodzi układanie jadłospisu? Bo mi problemy sprawiają obiady,pomysłów brakuje:( to mnie chyba najbardziej męczy w tej diecie

Hej dziewczyny! Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 173:-) Do zobaczenia:)!