Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZESLIWA NADCHODZACA ZONA

Zakochalam sie w muzulmanie i bieremy slub we wrzesniu

Polecane posty

Gość droga autorko
nie wydaje ci się to dziwne, ze on tak szybko chce slubu? moze naprawde chce cie tylko wykorzystac?

Gość berysz
omorfi kopela .jakie masz wyksztalcenie, ze moglas poznac islam?

Jestem po stosowanycnaukach społecznych, oraz mam mgr.z arabistyki,5lat pracy w instytucje, 2 lata na placowce pl w iranie. 6 mcy w arabii saudyjskiej.maz ur. muzułmanin ale nie paktykujacy:)

omorfi kopela imponujace osiagniecia, ale co staloby sie gdyby twoj maz praktykowal szaria w calej jej postaci?

Gość berysz
no wiesz trudno iranczykow porownywac do arabow...toz to inna wersja islamu;)...a gdzie skonczylas arabistyke? w pl? i skad pochodzi twoj maz?...z arabii?

islam to religia pokoju.Naprawde sa zli katolicy i zli muzułanie, ja osobiscie zyczyłabym sobie, aby kazdy by takim katolikiem jak moja babcia:)i takim muzułmaanem jak matka mego meza. moj maz niestety jest ateista, i czasem mysle sobie, ze lepiej by czasem było zeby był wierzacym muzułmanem, zrobił sie az za bardzo eurpejski:)

Gość berysz
heheh a moje ja europejzuje;)

Gość taa niedobra pupa
W muzułmaninie --- kochana....

Gość berysz
mialo byc mojego ..oczywiscie

to naprawde dostalas niezle pranie mozgu skoro potrafisz stwierdzic po tylu zamachach terrorystycznych, nawolywaniu do jihadu na Europe ze jest to religia pokoju, taka byla w 1683 roku przed bitwa pod Wiedniem i taka jest teraz, a moze pamietasz Konstantynopol rok 1453 i ostatniego cesarza Wschodniego Imperium. Turcy przyszli tam tylko w odwiedziny no nie?:)

No a jak, przeciez ja bylam z muslimem z Bangladeszu i przeciez chcial sie ze mna chajtnac dla wisy, potem sie domyslilam i z nim zerwalam, z glupim smieciem klamca i oszustem nigdy bym za niego wyszla, bo przeciez oni tylko chca slobu z glupia polka albo inna idiotka tylko dla wisy, bo polki sa takike naiwny, a muslimy wiadomo bez serca ludzie. Wisa wisa i potem spierdalaj bedzie i koniec ! . DZIEWCZYNO JAK SAMA PISALAS ZE ON NA XMAS ZERWAL Z LASKA TO WIDAC OD RAZU ZE SE WZIAL CIEBIE ZA DZIEWCZYNE ZEBY SIE CHAJTNAC DLA WISY, BO PEWNIE WISA MU SIE KONCZY ZA PARE MIESIECY, NIE BADZ NAIWNA, IM SZYBCIEJ TO USLYSZYSZ TYM LEPIEJ. DZIEKI BOGU MOJA MAMA WYBILA MI TEGO SMIECIA Z GLOWY, I PRZYSIEGLAM SOBIE ZE NIGDY I PRZENIGDY NIE BEDE Z MUZULMANINEM BO ONI SA WSZYSCY WSZYSCY TACY SAMI, LUDZIE BEZ SERCA I BEZ SZACUNKU DLA KOBIET SAMA SIE PRZEKONALAM JAK MNIE SAM BIL, I WOGOLE MAM MUSLIM KOLEGOW I WIEM JACY ONI SAMI SA. WIEC MOWIE CI ZE TO NIE MA SENSU :(

Gość psycholożka Zuzanna
Tylko daj mu zada po ślubie jak rasowa Polka-katoliczka!