Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komorowski 4 ever

Bronek wygrał

Polecane posty

Gość Powiem wam że prawda jest taka
że na Jarka głosowali ci którym się w życiu nie powiodło, są biedni i mieszkają w złych dzielnicach, a na Bronka ci lepiej ustawieni, bogatsi, bardziej światowi i lepiej wykształceni.

Gość wyborcy od siedmiu boleści
ach i powiem szczerze: rozmawiając z ludźmi i pytając dlaczego chcą głosować na Komora nie uzyskałam nigdy żadnej normalnej odpowiedzi. To mój ostatni post na temat tego prezydenta, bo mam zasadę nie mówić źle o głowie państwa. W końcu od teraz to mój prezydent :o

Gość barabarabab
mlody buk ty wyborco szatana spierdalaj lucyferze,

Gość Putin wasz brat
Kaszalot lepszy od kotka bracia polaczki he he he

Gość beattra
mam 20 lat. nie popieram tez w pelni bronka i oczywiscie wybieralam mniejsze zlo. za 5 lat wybiore napieralskiego i mam nadzieje ze wygra

Gość barabarabab
zle ja mam w dupie czy zle czy nie! bede sie wypowiadala o nim zle!

Beattra dziewczynko, czy oglądałaś jakąkolwiek debatę wyborczą? czy znasz jakiekolwiek poglądy któregokolwiek z kandydatów? Choćby pana Napieralskiego?

Gość Ja też wybrałam mniejsze zło
Myślę, że wielu ludzi, którzy głosowali na Napieralskiego oddało teraz głos na Bronka z tego powodu. I to pomimo żałosnych wypowiedzi Jarka, że jest socjalistą w duchu i że kocha Gierka (ciekawe co na to jego wyborcy, he he :) ).

Gość I ja też się cieszę :)
I jaka niby władza w jednych rękach? PO ma rok na zrobienie wreszcie czegoś bez blokowania wszelkich ustaw. A za rok wybory parlamentarne i wyborcy moga zweryfikować. Jesli się nie sprawdzą to wybiorą inną partie rządzącą i żadne jednowładzy nie będzie

Wielu z nas ciepło wspomina Gierka i ma to wielki sens :) można być prawicowcem i mieć sentyment do Gierka, ot co ;)

Gość beattra
wyobraz sobie, ze ogladalam! to jest moje zdanie i moj wybor na kogo glosowalam i nie masz prawa mnie teraz krytykowac! i daruj sobie to "dziewczynko" :o

Gość kedlaw
Wierzę w mądrość rodaków i wiedzieli jaki był Jarek.TYYYYYYLko pogratulowaćććććććć

Gość mordercza małpka
tak ludzie tylko ie pomysleliscie ze cała władza to PO wszystko co beda chcieli to beda miec bo nie bedzie sie mial kto sprzeciic

Gość Ja też wybrałam mniejsze zło
Ale wcześniej przecież wszystko co z komuny było dla niego złe :o A teraz nagle miłośnik PRL się z niego zrobił.

Gość beattra
kaczynski cmoka w ten mikrofon, Jezuuu... "męczeńska śmierc" Lecha? a co, konał 20 godzin? tragiczna, ale nie męczeńska :o

Gość hahaha ale sie cieszę
bo juz chcialam emigrowac, jakby PIS wygral

Gość BRONEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
bronus

Gość traktujesz ją jak zabawkę
w poprzednich wyborach też tak było, że Tusk miał przewagę w sondażach i już mu gratulowali... Jakie było moje ździwienie, gdy następnego dnia włączyłam radio i okazało się, że wygrał Kaczyński../???

Gość BRONEK!! BRONEK!!
NIECH WYGRA BRONEK!! A KACZKA DO SMOLEŃSKA!!

no z ta meczenska smiercia troche niefortunnie wyjechal

Gość Kaczynski Prezydentem
Komorowski robi to wszystko co mu mowi Tusk, a Tusk i cale PO to pacholki ruskich, jestem zalamana... tak jak ktos wyzej madrze napisal, teraz PO bedzie robic co tylko chce. Narodowa tragedia.

sredia a nie tragedia, tragedia to Wy i Wasze zasciankowe myslenie, wszelkie fobie antyrosyjskie i brak decydowania we wlasnym pomyslunku tylko co ojciec Dyrektor powie, swoja droga ciekawy spot zrobil, tylko nie wzial pod uwage ze mlodzi Polacy sie nie lapia na takie durne niskie same w sobie spoty ;>>>>>> Pozdrawiam tych ktorzy chca isc do przodu i patrzec w przyszlosc a nie lustrowac obrazac sie fochac i tylko tupac nozka :)))))))))) BRONEK WYGRAL :D:D:D:D::D

nanannana :D otwieramy szampana! nie wiem czy Wy tak jak ja zauważyliście że jak Bronek o 20:00 przemówił już prawie jako Prezydent to się tak normalniej od razu zrobiło i spokojniej :D

Gość lalalalalanananaa
Bronek górą :):) wielbiciele PiS-u :P wasz Kaczorek nie został prezydentem ,jak mi przykro :D:D mogę spać spokojnie,Jarek i jego kot nie wprowadza sie do pałacu,ufffffff.

Gość podczynnik psi
Z zadowoleniem wypiłem sobie porządnego wina, delektując się zwycięstwem swojego kandydata. Tak, tak, pisowczyki... skończyło się wasze blokowanie rozwoju kraju.

Gość kot Alik w żałobie
no i gdzie obszczymurki jausia polewcialy:D jutro żałoba moherów:D

niech żyje nasz Prezydent ! W końcu ktoś reprezentatywny, wyważony i trzeźwo myślący :DDDDDDDDDDDDD Zdrowie !!!! :DDDDDDD

Gość 6t78t78t
Bronek Gora!!!!!!!! Kaczka do tesco na polke

Gość lalalalalanananaa
mogliśmy od razu uwierzyć w te sondażowe wyniki,bo wynik jest taki jak podawali w sondażu, najblizej byl tns obop dla tvp,chyba identyczny wynik podal:P w końcu skończyły się te debaty,kampanie i gadanie politykow,bo powiem szczerze to wszystko za długo trwało! już miałam naprawde dosyć tej gadaniny ile można:/ w końcu koniec i nadchodzi najlepszy czas dla Polski:)