Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krygier Policjantka

Komorowski zaostrzy prawa wobec niskich facetów

Polecane posty

Gość Krygier Policjantka

Nie zdziwię się i nie ukrywam, że bardzo ucieszę się, kiedy Komorowski wprowadzi ograniczenia dla beznadziejnych żałosnych facetów-kurdupli poniżej 170 cm! Dobrze by było, aby pozbawić takiemu niskiemu prawa wiązania się z kobietą oraz robienia prawa jazdy. Bo to jest śmieszne aby w dzisiejszych czasach kurduple mieli dziewczyny wyższe od siebie i uprawiali z nimi sex oraz prowadzili duże samochody!! :( Kolesiom o wzroście Kaczyńskich między 165 cm a 170 mówimy NIE !!!

Gość jhgjgjng
160-170 MÓWIMY NIE!:D zgadzam się

Gość 26 lat wciąż bez baby
ja mam 170cm :)

Gość Krygier Policjantka
170 CM to może być, ale centymetr mniej to już nie facet, a bezsexualne niepociągające nic!! Komorowski powinien zaostrzyć prawa wobec kurdupli wzrostu kaczopodobnego i zabronić np takim brania ślubu!! To by było fajne i w końcu polska zyskałaby na estetyce!! :)

Gość Miruś 1966
no pewnie wzrost idzie razem z rozumem

Gość Miruś 1966
pewnie masz mnie rozumu niż komorowski

Gość Krygier Policjantka
Tu nie chodzi o to że niscy kolesie nie mają prawa do życia!! Ależ mają i nikt ich na całej linii nie neguje! Ale moim zdaniem BEZ SENSU jak taki kurdupel o wzroście 169 cm ma dziewczynę i uprawia z nią sex!! Tyle jest wysokich facetów bez lasek i to DLA NICH należą się dziewczyny oraz prawo jazdy a nie dla kurdupli!! A w końcu dynamiczna DOBRA jazda samochodem i dobry dynamiczny sex to podstawa u prawdziwego faceta, czego NIGDY nie osiągną kurduple z łysiną!!

Gość nynykurr
kurduple powinno się izolować! U NAS to juz chyba są większe kurduple niż w chinach! precz z tym! masz rację! 150-170 to jakieś wybryki :D wzrost dla dzieci :O

córka wulkanizatora, zdziwila mnie twoja wypowiedz myslalem, ze zacznie sie plucie ;) milo

Krygier, facecie 170+ ( wnioskuje po wypowiedzi- przepelniony kompleksami wysoki, ktory nie ma nic do zaoferowania wiec uwazasz swoj wzrost za atut twoja sprawa) nie wiem czy masz cokolwiek wspolnego ze sportem, ale akurat mylisz sie calkowicie gdyz niscy maja wieksza dynamike od wysokich i nie pierdol glupot. Sport jest tego dowodem, szczegolnie akrobatyka, gimnastyka i tego typu ruch. Wysoki ma swoje atuty, niski ma swoje atuty- ale dynamika na pewno jest po stronie nizszego, pozdrawiam

Gość Miruś 1966
córko wulkanizatora chętnie ?Cie poznam z tej złej strony

Gość nynykurr
Wojownik to pobiegaj kurduplu może ci przejdzie :D

Gość Miruś 1966
miło się z Wami rozmawia