Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwanna

Rozhisteryzowana Britney Spears

Polecane posty

Gość don kichot i wiatrak
Nie prawda, że znana jest tylko z takich rzeczy. Jej ostatnia płyta Circus jest na prawdę bardzo dobra, teledyski fruną na vivie i mtv (nie wiem czy w polskich ale w usa i zach.europa tak) i singiel 3 też jest nienajgorszy. Kwestia tylko tego ile czasu człowiek siedzi przed netem tylko i nie omija tego chłamu, jaki paparazzi sprzedają głównie portalom internetowym :)

Gość aniamamamama
fajnego ma faceta ...

Gość logiczne
do "don kichot i wiatrak"- to jej praca i logiczne że wiąże się to z paparazzi. po pierwsze powinna zacisnąć zęby i się uśmiechnąć, bo w ten sposób szybko by ich spławiła!!! ale jeżeli robi scenę, ryczy i wykrzywia ryja to czego się spodziewa! jeśli nie odpowiada jej rola sławnej i bogatej to niech sprzedaje w sklepie wtedy na pewno nikt nie będzie jej fotografował

Gość don kichot i wiatrak
>>do logiczne, ty chyba sama nie wiesz co piszesz. To jej praca, a kto ją wepchał do tej pracy od dziecka? Matka niestety i z tego powodu ona wcale nie jest szczęśliwa o czym wiele razy mówiła. W momencie gdy jakkolwiek mogła podejmować decyzje samodzielnie było już niestety nieco za późno. Gdyby tak sobie teraz poszła w sklepie sprzedawać byłaby jeszcze większa sensacja i nie daliby jej żyć, a czy myślisz, że paparazzi dają jej spokój jak się uśmiecha? Popatrz trochę na YT, a zobaczysz że nie jest tak jak myślisz. Britney to nie Kasia Cichopek czy Doda, które na urlopy wyjeżdżają powiedzmy do Meksyku czy na Teneryfę i nikt tam ich nie zna, ona nie może nawet spokojnie spędzić urlopu, nie może opalać się topless jak zwykła kobieta, bo zaraz jej piersi będą zdobiły okładki brukowców na całym świecie. Rozumiesz chyba gdzie jest ta różnica, prawda? Wbrew pozorom w przypadku Britney nic nie jest tak logiczne jak ci się wydaje.

Gość karamba mamba
ale jakim to trzeba być powaleńcem, żeby robić zdjęcia za wszelką cenę. widzi cieć jeden, że kobieta krzyczy, to jeszcze zaciesza jak palant (dolne zdjęcia). totalne wyzucie i brak skrupułów, a żeby udusili się tą kasą, którą na niej zarobili szmaciarze jedne bez ludzkich odruchów.

Gość omfg idioci z was
:O ja się wcale jej nie dziwię. oglądałam wiele filmikow na yt gdzie widac jak ona przez długi czas nie moze np. odjechać spod sklepu , bo te hieny juz na nią czekają i to nie jest kilku reporterów a cały tłum!! drą się na nią, zadają głupie pytania i jeszcze chcą żeby była milutka! powinniście się leczyć razem z tymi paparazzi jeśli uważacie, że ona jest nienormalna, jeśli tak reaguje na nagabywanie jej w każdym miejscu w jakim się pojawi:O

Gość powaleni ludzie
a tak Britney odpoczywa na plaży pod obstrzałem http://www.youtube.com/watch?v=TxiUlHxqaFE a tu nie może nawet kawałka przejechać kabrioletem, bo już na nią czekali, musiała założyć dach http://www.youtube.com/watch?v=A-aqk2Zx2yk&feature=related tak idzie na zakupy http://www.youtube.com/watch?v=6hrRdwrznv0 tak spaceruje z dziećmi !!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=CjNtwiG4mkQ A TAK JEJ DAJą ZJEść POSIŁEK!!! http://www.youtube.com/watch?v=CKfKWeeBXhY Nie dziwię się, że miała załamanie dziewczyna, ja bym oszalał. Ta dziewczyna jest strasznie skrzywdzona ambicjami swojej matki. Kto się nadaje do showbizu ten się nadaje, ona otwarcie przyznaje, że jest jej ciężko.

Gość wyluzujcie!!!!!!!!!
nikt jej nie zmusza może zakończy pracę i być zwykłą mamą. wystarczy że nie będzie robiła sensacji i szumu wokół siebie. gdy będzie się zachowywała normalnie i nudno jak zwykła mamusia to im się znudzi i sobie odpuszczą!!!!!!

Gość dokładnie
zgadzam się!!!!!!!!!! zwykła mama nie szaleje i dla tego nikt jej fotek nie strzela!!!!!!!!

Gość kamikadze chick
A gdzie ona szaleje? Poszalała sobie dziewczyna, bo miała prawo do tego jak każdy człowiek, a że paparazzi za nią krok w krok to i łowcy sensacji afer szukali. Przecież ona teraz od 3 lat nie imprezuje, stara się o dzieci, bierze je na spacery, żyje spokojnie i nagrywa płyty, więc to nie jest spokojne życie? Moim zdaniem jak na jej zawód jest, a mimo to paparazzi nadal depczą jej po nogach. Po co?

Gość rozsądna
ale po co roiła taką aferę wystarczyło ich olać i iść do samochodu. chyba przez te wszystkie lata powinna już się tego nauczyć jak sobie z nimi radzić

Gość panna nowa
ona nie jest do końca poczytalna! przecież nawet się leczyła.

Gość lora zmora
no zgadzam się!! z nią jest coś nie tak, chociaż nic do niej nie mam:-)

Gość fajowa foczka
i tam z nią zawsze coś było!!!!!!!!!!!!!!

Gość lubię furki
nie no fajna to ona była ale już dawne to czasy:-) teraz jest porypana i zaniedbana!!!!!!!!!!!!!!

Gość to wszystko jest porypane
Gość co was to obchodzi!
ja ją uwielbiam ma piękny głos i nie ma już 20 lat wiec jej wygląd też sie zmienił!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość patrycejszyn
odwalcie się od Britney :O:P leave her alone!!!😭 :P

Gość komputerowiec
do "patrycejszyn" sama się odwal, pewnie jakaś gówniara z ciebie!!!

Gość wisielec
ej dajcie spokój!! nie widzę powodu by się obrażać na wzajem. jedni ją lubią inni nie. każdy ma prawo mieć swoje zdanie. mi osobiście jest obojętne, nigdy jej nie słuchałam anie to nie znaczy że ją nienawidzę. a co do jej wyglądu to nie jest taki zły. jak ktoś już zauważył to ona nie jest już nastolatką, tylko kobietą z dwójką dzieci.

Gość pasztety
pewnie nie jedna z was chciała by wyglądać jak ona!!!!!!!!!!!!!! pewnie wszystkie jesteście pasztetne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bu ha ha
no właśnie zazdrosne suki

Gość laskaaaaa
odkąd umarł Michael Jackson nie ma już komu pstrykać fotek po za Britney:O

Gość złamasy
wy jesteście wszyscy poje....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maka paka
boli mnie łeb od waszych pieprzeń!!! kurwa nie mata co robić

Gość ładny ryjek
nie no naprawdę się wkręcacie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość patrycejszyn
komputerowiec, dla Twojej wiadomosci, nie jestem gówniarą, mam 21 lat, napisałam tak tylko żartobliwie, żeby się luźniejsza atmosfera zrobiła, cóż , widzę, ze nie pomogło ;) a do Britney nic nie mam, jest całkiem przyzwoitą piosenkarką ;)

Gość laleczka dupeczka
no i fajowo niech sobie piszą te szare myszki!!!!!!!!!!!!

Gość elegantka
dokładnie, wszystkie te zaniedbane szare myszki piszą obrażając Britney zamiast zając się swoim zaniedbanym wyglądem