Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwanna

Rozhisteryzowana Britney Spears

Polecane posty

Gość do wszystkich kobiet
przestańcie oceniać inne kobiety a zajmijcie się sobą, swoim facetem i życiem!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!

Gość nie no szok
głowa boli od tych bzdur

Gość skandalistka19
ja ją lubię i się jej nie dziwię ja bym gościowi strzeliła z płaskiej ;-)

Gość france
i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szykowny kolo
fajna z niej dupa;-)

Gość towarek
mi się też podoba

Gość kasa nowa
ona jest zajebista!!!! głos, wygląd, wszystko!!! a wy macie problem!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rozpieszczona23
ja tam nie wiem o co im wszystkim chodzi! a co ma wygląd do jej muzyki? a przecież muzykę ma świetną!!! i mi to wystarczy;-)

Gość liana z barbie
ma prześliczny głos. a jeśli chodzi o jej zachowanie to normalne, każdy ma prawo się zezłościć! zresztą nie wiadomo co było może go prosiła żeby już przestał, a on nie słuchał, więc się wkurzyła!

Gość no no szok
że tylu ludzi nagle twierdzi że ona je beee

Gość paweł_48
A tak sobie tu czytam, no i tak mi się trafiło na ten topik. Powiem szczerze, że muzyka Britney to w zasadzie nie moja dekada, gdzieś tam coś obijało się o uszy, ale do jej muzyki nie przywiązywałem uwagi. W zeszłym roku moja córka kupiła sobie płytę Britney, tą ostatnią i jak słuchała, w ucho wpadła mi jedna piosenka, jest to 6 piosenka na płycie (tytuł wyleciał mi z głowy), ale w każdym razie wtedy tak zwróciłem uwagę na muzykę Britney i bardzo mi się spodobały jej piosenki, aż poprosiłem córkę, aby też mi kupiła jej płytę, a mam 48 lat no i pierwszej młodości nie jestem a muzyka Britney bardzo mi się spodobała i słucham sobie jej w samochodzie w drodze do pracy. Nie ważne jak ona wygląda, czy źle czy dobrze, na pewno nie będzie wyglądała jak powiedzmy 10 lat temu. Ważne jest, że ma fajne piosenki, które mogą podobać się ludziom w każdym wieku, prawda? Tak popatrzałem na te zdjęcia i myślę, że ona wcale nienajgorzej wygląda, że ma celulit, a ile kobiet go przecież ma a że się denerwuje i krzyczy, a któż tego nie robi. Każdemu się zdarza. Moim zdaniem dziewczyna ma fajne piosenki. Ostatnio córka pokazała mi jakie koncerty daje Britney i powiem, że robi świetne przedstawienia. Ma dobrą muzykę i robi dobre koncerty, a co robi prywatnie to jej sprawa, w końcu też jest tylko człowiekiem.

Gość amelia128
paweł_48 masz racje, nie ważne jak wygląda bo wystarczy spojrzeć na lady gaga jaka jest brzydka a i tak jej słuchają :-);-) Britney ma świetną muzykę chociaż nie każdemu może się podobać! każdy słucha co lubi według swojego gustu. ja nie lubię wielu piosenkarek a nie znaczy to że je obrażam, po prostu nie słucham i to tyle!

Gość fanka 21
no jasne, a zresztą ona jest ładna!!! każdy na co dzień bez kilogramów tapety wygląda zwyczajnie. ludzie są przyzwyczajeni do jej wyglądów z teledysków i gal, ale ona jest zwykłą kobietą która ma prawo wyjść rano do sklepu w zwykłych ciuchach bez makijażu i pomocy stylistów!

Gość furka
czepiacie się!!!!!!!!!!!!! jest fajna i tyle!!!!!!!!!!!!!!

Gość aferka_19
no jasne dajcie już spokój, czytam i jestem w szoku jacy ludzie są złośliwi!!! nie musi się wam podobać! nie o to chodzi. jeśli lubicie jej muzykę jeśli nie to nie!!!!! przecież jej muzykę lubi się nie za to jak ona wygląda!!! czego nie rozumiecie?!!!!!!!!

Gość rozzalka1
szkoda laski