Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona na calej linii

POLACY, jest mi poprostu przykro

Polecane posty

Gość zawiedziona na calej linii

POLACY, jesteście aż tak ślepi? JEst mi poprostu przykro. Nie dowiemy sie juz co naprawde wydazylo sie pod smolenskiem

Gość sdfsdf
teraz wszelkie przekręty typu ten z eureko albo z internetem będą przechodzić bez echa w mediach czas się wyprowadzić :(

Gość zawiedziony równiez
Ja nie wierze. Tyle nas jest, sojusznikow Kaczynskiego, nie wierze ze przegral wybory. Ciagle mam nadzieje ze to kolejny blaD SONdarzy

Mnie też jest przykro, że Kaczor ma aż tylu wyborców :O Ale cieszę się, że nie udało mu się posadzić tyłka na stołku, idąc po trupie brata, który i tak był od niego lepszy :P

Gość barabarabab
bo nie wiesz ze po to mafia? sekta!? juz nigdy nie bedzie wolnej polski, teraz trzeba siedziec cicho bo inaczej w komorach nas pozamykaja. :-O

Gość w koncu oddetchnełam...
Wiecie co w dupie mam to co sie stalo pod smolenskiem!! Ile bedziemy jeszcze to rozstrzasac, pewnie wydarzyla sie tragedia ale trzeba zyc dalej! Precz z kaczorem precz!

Gość kot Alik w żałobie
córka wulkanizatora-------> powiedz mi co sie wydarzyło jak Walęsa został Prezydentem.Co Kaczory uczyniły ,ze lechu na zbity pysk z stanowiska ministra stanu w gabinecie Wałęsy wyleciał?? Więc jak nie wiesz nie kłapaj dzxiobem upośledzona osobo:D

Gość onomatopejaa
Od dzis mozemy nazywać się rosjano-niemcami Polski juz nie bedzie

Gość ciesze sie ze nie glosowalam
na Kaczynskiego, choc mialam dylemat, ale czytajac teraz wypowiedzi osob np. corki wulkanizatora, to jednak nie zaluje.

Gość Bronek tylko Bronek
ale wy macie wyprane mózgi przez Rydzyka i GP. Aż się wierzyć nie chce. XXI wiek mamy