Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka-84

Polacy to jednak glupi narod!

Polecane posty

Gość Warszawianka-84

Polacy to jednak glupi narod. Macie prezydenta na jakiego zaslugujecie. Ja wynosze sie stad... Powinniscie zaznac glodu i biedy by to zrozumiec. Imusze przyznac, ze obraliscie wlasciwe kroki! Gratuluje!

Gość merlinnek
teraz zawiaże sie kolacja na lini Tusk - Puttin . Żal mi tych slepot, co glosowaly na komorowskiego

Gość aaaaahahahahahhahaahaa
oczywiscie ze glupi wystarczylo zobaczyc na dwoch glownych kandydatow od poczatku samych wyborow!!! jak jakies 75% polakow wybiera miedzy komora i kaczorem i JESZCZE SIE KLOCA i obrazaja jakby byla miedzy nimi roznica ( :D :D :D :D :D ) to konkluzja jest tylko jedna! polacy to glupi narod zaslugujacy na wszystko co najgorsze :)

Gość barabarabab
glupi narod, tez chyba wyjade! kierunek --> Holandia!

Gość onomatopejaa
GŁUPI NARÓD< NIE POTRAFI SIE UCZYC NA BLEDACH I WYCIAGAC WNIOSKOW ! dobrze wam tak, teraz zobaczycie, komorowski wam pokaze gdzie wasze miejsce. posrod swin. ALE ZGODA BUDUJE KURWA

Gość bardzo głupi :(:(:( naród
ja tam stara jestem i pewnie nie dożyje do emerytury :( ale WY MŁODZI spiertalajcie stąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeeeejebane:(

Gość Warszawianka-84
Szkoda slow! I powiem wiecej! Polacy to najglupszy narod swiata!

Gość AGGGGGGGIE
W KONCU PREZYDENT Z PRAWDZIWEGO ZDAZENIA!!!!!!! KONIEC KACZYZMU!! BEDZIE MOZNA NARESZCIE WROCIC DO POLSKI!!!

Gość emigrantka68
oj glupi zgadzam sie z Warszawianka- teraz dopiero sie zacznie bardzo ciezki okres dla Polski i Polakow!!!

Gość barabarabab
obludny narod wybral obludnego, falszywego morderce zwierzat. jesli zabija zwierzeta i ma z tego jakas przyjemnosc, mowi ze to jego hobby to pogratulowac prezydenta, musi byc z nim cos nie tak! zobaczycie jeszcze jak niedlugo z tuskiem wyjda na ulice i beda strzelac do was.

Gość jolkaaaaaa
WARSZAWIANKA myśle tak samo.załamałam się po prostu.no ale cóż poradzić.teraz bedzie w Polsce rządził tusk palikot merkel i putin

Gość emigrantka68
Polska zostanie calkowicie sprzedana -oby nie bylo 3 rozbioru!!!!!

Gość a tam pieprzycie
Wszyscy pieprzycie jak połamani!!!! Jak by wygrał kaczor to tez byśta narzekali - będzie jak będzie juz gorzej być nie może !!!!

Teraz to dopiero bedzie katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tusk i jego elita- zacznie swoje rzady na calego- wraz z Zydami i masoneria!!!!! bo Polakom to trzeba rozbioru i zeby Rusek z Niemcem za mordy trzymali - wtedy moze dopiero zmadrzeja-malo bylo syfu za komuny????

Gość Nor-bert.
jakby kaczka wygrała to ojciec Rydzyk rzadził by polska z tylnego fotela jestem szcześliwy ze wygrał Bronek koniec kaczyzmu i moherowych beretów

Gość emigrant45
obalenie komuny,wysilek i poswiecenie,ofiary robotnikow.....wszystko zostalo zmarnowane juz wtedy kiedy ten glupi narod wybral komucha Kwasniewskiego........ ja pierdole.....jak szybko zapomnieli jak zyli ,jak wygladaly sklepy.... dobrze ze mnie juz tam nie ma....

Gość i takie mamy......
głupi i ciemny lud.......żal i wstyd

Komorowski- to tylko przygrywka- bedzie jedna z marionetek Tuska- Putina i calej tej kliki- ale kto dzisiaj w to wierzy? czas pokaze kto mial racje.......

Gość a moj dziadek
zostal skazany przez takich oszolomow - zeslany na 10 lat- i znowu powtorka z rozrywki.......Polacy czy wiecie coscie zrobili??????

Gość masz racje
durny narod- to malo powiedziane-to ludzie bez patriotyzmu- to idioci - debile- bo inaczej tego nie mozna nazwac

Gość Micak
To może napiszecie na kogo głosowaliście co ? Piszecie że głupi naród wrzucając wszystkich do 1 worka. To domena Polaków w piramidzie wyglądało by to jako na samym dole wielka banda idiotów potem garstka mądrych ludzi i na samym szczycie ten osobnik. Inwestuj w relacje poznaj ludzi przekonaj ich. Ja głosowałem na Pana Janusza Korwin Mikke oczywiście, ktoś zapyta dlaczego otóż szanowny kolego/koleżanko posłuchaj i poczytaj jego poglądów to zrozumiesz o co tak na prawdę się toczy ta cała gra. Aktualnie mamy styczność z podatkami i jeszcze raz podatkami bo jeśli ktoś lubi być czyimś niewolnikiem to tak się dzieje. Pozdrawiam i proponuję zastanowić się co mogę zrobić żeby było inaczej.

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
ten jest głupi co głupcem się urodził! głupi nic nigdy nie zrozumie, a mądry nic nie musi rozumieć!

Gość yoox
trzeci rozbiór już był, nieduczku

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
nie perawda! glupi ten co sam się uszkodzi albo zabije! a jak zginie przez kogoś to też glupi jest bo z durniami się zadaje! to tak samo jak z pijanstwem!

Gość WróżbitaMaciej
KARTY BARDZO WYRAZNIE POKAZUJA ZE NAJGLUPSZA JEGO CZESC ZAMIESZKUJE WARSZAWKE

Gość Dakan
Mówcie co chcecie ja nie dam mówić o sobie, że jestem głupi! jedne gorszy od drugiego. Jeżeli chodzi o moje zdanie,byłem za człowiekiem solidarności, a nie neoliberalistą.

Gość czyli co?
Warszawianko, szerokiej drogi... Ja czuję się super pod tymi rządami i na pewno zostanę w kraju, chociaż 13 lat egzystowałam za granicą...