Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka-84

Polacy to jednak glupi narod!

Polecane posty

ja wychodze z zalozenia,za z dwojga zlego...a naprawde nie wyobrazam sobie w tej chwili jaroslawa jako prezydenta. Stary,sfrustrowany czlowiek z kompleksami,ktore leczy w sposob,jaki mozna teraz zaobserwowac w jego zachowaniu i poczynaniach...

Gość Mr.T
Glupi bo rozpity i to od pokolen. Ulubiona rozrywka polaczkow, nawalic sie i pociskac madrosci objawione. Dla mlodych brak perspektyw zreszta sami sie wypieli i ich zaladowali jak chcieli bez wazeliny. Patologia na kazdym kroku, ceny coraz wyzsze. W urzedach problemy z kosmosu, kto ma wlasna firme ten wie o czym mowa. A od 2012 podniosa wynagrodzenie minimalne ale co z tego jak czuje ze dowala znowu podatek. Opodatkowanie wszystkiego co sie rusza. A tak wogole to nie ludzie malo zarabiaja tylko panstwo zagarnia ich peniadze a pozniej jeszcze na opodatkowaniu... Czy wy jestescie masochistami? Wybory to tak preparuja ze co nie wybrac to i tak to samo. Nie widzicie ze trzeba zmienic koryto a nie swinie? Boicie sie zorganizowac tylko ogon pod siebie i zapierdalacie na garba za tysiacpincet, bo wszyscy... Nie wiecie co to godnosc gorzej jak zwierzeta! Zobaczcie po ile jest bezyna? Nie macie jaj sie postawic dymaja was jak chca a wy sie jeszcze cieszycie. Przylatuje zawsze do polski w lipcu - sierpniu na tydzien. Odrazu mam motywacje po powrocie z tego syfu. Umiera ta kraina jak spiewal Kazik, szkoda bo kraj ladny, ale co z tego...

Gość Mr.T
Glupi bo rozpity i to od pokolen. Ulubiona rozrywka polaczkow, nawalic sie i pociskac madrosci objawione. Dla mlodych brak perspektyw zreszta sami sie wypieli i ich zaladowali jak chcieli bez wazeliny. Patologia na kazdym kroku, ceny coraz wyzsze. W urzedach problemy z kosmosu, kto ma wlasna firme ten wie o czym mowa. A od 2012 podniosa wynagrodzenie minimalne ale co z tego jak czuje ze dowala znowu podatek. Opodatkowanie wszystkiego co sie rusza. A tak wogole to nie ludzie malo zarabiaja tylko panstwo zagarnia ich peniadze a pozniej jeszcze na opodatkowaniu... Czy wy jestescie masochistami? Wybory to tak preparuja ze co nie wybrac to i tak to samo. Nie widzicie ze trzeba zmienic koryto a nie swinie? Boicie sie zorganizowac tylko ogon pod siebie i zapierdalacie na garba za tysiacpincet, bo wszyscy... Nie wiecie co to godnosc gorzej jak zwierzeta! Zobaczcie po ile jest bezyna? Nie macie jaj sie postawic dymaja was jak chca a wy sie jeszcze cieszycie. Przylatuje zawsze do polski w lipcu - sierpniu na tydzien. Odrazu mam motywacje po powrocie z tego syfu. Umiera ta kraina jak spiewal Kazik, szkoda bo kraj ladny, ale co z tego...

Gość ja sie nie zabujałam
To siedź w Polsce i organizuj silniejszą opozycję zamiast bluzgać na forum i drapac sie po dziarach.

Gość Mr.T
Dodam jeszcze przyklad z zycia wziety, corka znajomej z polski otworzyla firme jednoosobowa. Zdolna, ambitna dziewczyna 2 lata bylo raz lepiej raz gorzej ale dawala rade. Pozniej zaczely przychodzic pisma o zadluzenie i odsetki nie male. Straszenie, sady... na rozprawie zostala zwyzywana od zlodziejek i najgorszych. Batalia w sadzie z adwokatem i co sie okazalo? Zwykly blad sie wkradl (biurwa jakas namieszala). I wiecie co ona uslyszala na zakonczenie? Przepraszam?.. nie, ot poprostu "bywa". A dziewczyna z nerwicy i napadow lekowych do dzis sie leczy. Polaczkowo jebane!

Gość ja sie nie zabujałam
No bo przecież jak wszyscy będa sie tak prężnie rozwijac to raz dwa zostaniemy zieloną wyspą, zdystansujemy sie od tego całego eurokołchozu i będą nam mieli za złe. Trzeba utłuc takich przedsiębiorców już na starcie. Nie umiesz myśleć globalistycznie.

Gość onawi
a smieja sie z amerykanow ze glupcy ze obame wybrali......tak,najlepiej jest posmiac sie z kogos a cudzych bledow sie nie widzi

Gość gość
40 lat jak wyjechalam i ani razu nie bylam w Polsce z wizyta. Zajrze w gazety i od razu odechciewa mi sie jechac do polski. Brak rozumu, swiniojady i lachudry. A moglibysmy dumnie byc Lehistanem jak za lepszych czasow. Pani Warszawianka ma rozum nie od parady i Racje. Kraj pijakow, zlodziei i glupkow.Zal tylko tych nie pijacych i uczciwych, ktorzy wciaz czekaja az sie cos tam zmieni.

Gość gość
to w końcu kraj pijakow, zlodziei i glupkow czy uczciwych i nie pijących? zdecyduj się...

Gość gość
Spotkalam czlowieka z Brazylii, polaka tam juz urodzonego. Mial tablice rejestracyjna w swoim SUV gdzie pisalo: "Polaco 1" (Polak numer 1). Cos mnie w sercu piknelo i stanalem zeby porozmawiac. Umial po polsku, oprocz portugalskiego znal i hiszpanski bo wychowal sie w ameryce w barrio Cubano. Dumny byl jako Polak i tego sie nie wstydzil. Nie wiem czy byl w polsce i czy dzisiejsza polska jest mu znana. Przypomnial mi o scenie z "Wesela" Wyspianskiego, kiedy poeta pytany:"A co to ta Polska?" kladzie dlon panny na jej sercu. Ona mowi"Serce" a poeta: "To polska wlasnie".

Gość gość
to prawda dajemy się r****ć z kazdej strony. Polaki utrzmuja najwieksza ilosc darmozjadow. kraje w ktorym jest duzo więcej ludzi am znacznie mniej świń przy korycie

Gość gość
Zdecyduj sie na co? Purista jestes. 100% albo pijakow albo nie pijacych. Nawet w III Reichu nie cale 100% bylo faszystami. Powinnysmy wysmiewac wady narodowe ale bez atakow personalnych. Anglicy umieja sie smaic z samych siebie. Takie Katharsis dobrze kazdemu robi. Znajomy moj ktory jezdzil do polski regularnie powiada, ze wiecej nie pojedzie bo gdzie nie pojdzie z wizyta to tylko wodka na stole. Jak nie wypije to obraza. Po miesiacu takich wakacji ledwie zipie.

Gość gość
22.08.13 gość Strzeliłbym ci między oczy ty sfrustrowana, stara kurwo. 🖐️

Gość gość
wydaje sie niektorym,ze tylko polaczki sa glupim narodem,i maja zwalonego prezydenta,ktorego sami wybrali.Pomieszkajcie troche w innych krajach,to szybciutko zmienicie zdanie.Mieszkam w Francji,tu sie dopiero cyrki odwalaja,a ludzie?szkoda gadac..najwyzsze podatki w swiecie.W porownaniu z waszymi,to smiech na sali,co z tego ze sie zarabia,jak sie placi horendalne sumy dla darmozjadow rzadowych?Sielanka myslicie co?

Gość gość
Odrobina skromnsoci i wzajemnego szacunku polakom by nie zaszkodzila. Wystarczy isc do polskiego sklepiku za granica i od razu widac. Taka arogancja, wiekszosc udaje ze nie sa polakami a na mile to widac. Naswmiewaja sie z kraju w ktorym mieszkaja i w ktorym zyja o wiele lepiej niz w Polsce. Jezeli "NIE" to po co wyjezdzali? Nasmiewamy sie z "Rumunow" ze wszedzie ich pelno jak szaranczy. A co z nami? Gdzie nie pojedziesz to pelno polakow. Widzimy pylek w cudzym oku a belki we wlasnym ...

Gość gość
Zamiast marnowac naboj na "stara kurwe" jak mnie nazywasz lepiej wloz lufe w usta i pociagnij za spust. Przynajmniej jako nawoz bylby z ciebie pozytek. Tacy wlasnie jak ty daja powod aby polak byl uwazany za barachlo. Zaklad, ze nawet nie wiesz jak mozna w kutasa zapalke wlozyc. Na konkursie chamow i durni zajalbys drugie miejsce bo taki z ciebie cham i duren

Gość gość
Przez takie k***y jak ty, opluwające własny naród jesteśmy uważani za barachło. W*********j z polskiego forum stara lampucero. 🖐️

Gość gość
Zdejmij dresy to moze rozum ci wroci. Glupota nie jest najgorsza bo przybajmniej nie boli.

Gość gość
Zdejmij dresy to moze rozum ci wroci. Glupota nie jest najgorsza bo przynajmniej nie boli.

Gość gość
Po prostu tupolew był jakieś 2 razy za mały .

Gość gość
Pachne czosnkiem a ty potem i alkoholem. Zgodnie z twoja rada w*********m z tego forum bo dla takich jak ty szkoda czasu nie mowiac juz o nabojach. Musisz byc starym alfonsem, ze "stara kurwe" wyczules od razu. Cwe, wole cwela!

Gość hd3d
Czasem odnoszę wrażenie, że naszym prezydentem jest Putin, który kieruje marionetkami jakimi są Komorowski i Tusk.

Gość gość
Jeśli wam się nie podoba to spierniczajcie z tego kraju debilki i wy też należycie do tego rodu.

Gość gość
sama mieszkam poza granicami polski..jedyne problemy jakie mialam zawsze byly z podowu polakow...dla mnie to polacy sa debilami i hitler mial wybic wszystkich a jezelei i mnie tak coz..ale polacy do gazu!!!!! debile i medy

Gość gość
polacy sa alkoholikami,zlodziejami i nierobami.....tylko problemy a za granicami i to wstyd jaki swiat nieznal!!!!! niech ten hitler powstanie i wygladzi ten obrzydliwy narod!

Gość Micalh
polacy są po prostu głupi. Łatwo nimi manipulować.

Gość gość
Polacy mają słabą pamieć. O wpadkach,aferach peło już mało kto pamięta.