Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO kemonek

jasnowidz przewidzial wybory czaekaja nas kataklizmy

Polecane posty

Gość PO kemonek

po zwyciestwie Komoruskiego czekaja na same kataklizmy juz od lipca afrkanskie upaly,traby powietrzne,gradobicia,huragany

Tak, tak, bo każdy pisior wie, że Komorowski to szaman! :P :D Nie bądźcie śmieszni! Kataklizmy zdarzają się od zawsze! Normalna sprawa, że klimat się zmienia :O

Gość ej czy ty wczoraj nie
hahaha :D i ze co? że to z powodu Bronka?

Gość Maskom202
tak zawsze u nas jak cos źle Pis - owi sie dzieje to wina PO nie ośmieszali by sie już więcej. www.dyskrecja.pl

Gość tez o tym czytalam
bedzie bardzo zle :(

Gość to jest kara boza
huragan katrina NOWY ORLEAN- 2 DNI PO POWODZI MIAL SIE ODBYC NAJWIEKSZY. MARSZ GEJOW TO SWIATOWA STOLICA HOMOSEKSUALISTOW. ... TO KARA BOZA ALE KTO MADRY POJMIE W LOT GLUPIEMU CZASEM NIEWYSTARCZY MLOT. ...zniszczonych zostało między innymi pięć klinik, gdzie przeprowadzano aborcje, oraz domy publiczne". orlean był też słynny z voodoo 2.SRI LANKA TSUNAMI - MALO KTO WIE CZYM TAK NAPRAWDE JEST TO MIEJSCE TO SWIATOWA STOLICA NIERZADU WSZYSCY Z CALEGO SWIATA TAM JEZDZA TYLKO W JEDNYM CELU TO DUZO BARDZIEJ POPULARNE MIEJSCE NIZ IBIZA ITP. Haiti Szokujące żniwo śmierci na Haiti; "to kara za pakt z diabłem" Haiti jest zlepkiem wielu kultów i religii. Hiszpanie, którzy ją skolonizowali, przybyli z wiarą katolicką, niedługo potem przywiezieni z Afryki niewolnicy przywieźli też swoje wierzenia, które w zmodyfikowanej formie dziś na Haiti nazywa się voodoo [czyt. wudu]. Niby większość mieszkańców przyjęła chrześcijaństwo, ale jednocześnie nie wyrzekła się swoich okultystycznych praktyk, i na przykład w czasie pogrzebu oprócz Biblii mają przy sobie korzenie jakichś roślin, które przekładają z grobu do grobu swoich zmarłych członków rodziny. Typowa praktyka voodoo. Dla Polaków może być zaskoczeniem, że jeden z czczonych duchów Ezili Dantor przedstawiany jest jako ciemnoskóra kobieta z blizną na twarzy trzymająca dziecko, zwykle ubrana w niebieskie i czerwone szaty, trzymająca w drugim ręku nóż. Powszechnie przyjmuje się, że pierwowzorem wyobrażenia był obraz częstochowskiej Czarnej Madonny, przywieziony przez Polaków żołnierzy napoleońskich walczących z rewolucjonistami chcącymi zrzucić jarzmo Francji na początku XIX wieku.haitańska tragedia może mieć swoje źródło w grzechu człowieka, podobnie jak tsunami, które dotknęło azjatyckie wybrzeża w 2004 r. Bóg może też dopuszczać takie katastrofy, aby poruszyć sumienia niewrażliwych ludzi

Gość garnek sedesowy
bedzie sie działo

hahahhahahaa w Polske powinno pierdolnac za tych wszystkich swietobliwych wiezacych w przepowiednie:O

:D A wulkan w Islandii i powódź w Polsce to kara za pochowanie Kaczki na Wawelu :P Ludzie, dajcie już spokój z tymi bzdurami. Jesteście Bogiem, skoro wiecie, że to, czy tamto jest karą za coś? :O

Gość czy bóg moze zrobic
pochowanie na wawelu to nie jest wykroczenie boże wiec za co inne grzechy każe obłudę PO szkalowanie kaczynskich w mediach to jest grzech bóg mówi kochaj bliźniego

Gość pooczekamy zobaczymy
Juz wam niedlugo PO drugą Irlandię zgotuje :D czas pokaze :D

bobasek pogadamy za 2 lata .OK ?:D

Gość asdkakjsfhjkashd
lepsza irlandia od grecji jarka

jak w niku

pooczekamy zobaczymy-------> szybciej to nastapi aniżeli sie spodziewasz.Wizjoner polskiej polityki Lech wałesa to przewidział w 1992 r.To co mówił wszystko się sprawdza.Mam go nagranego na video i dlatego tylko sprawdzam czy sie zgadza.Na razie na 100% wszystko.

Gość czy bóg moze zrobic
Ileż razy pytałem młodych kobiet, które płacząc mówiły mi: „Mąż mnie zdradził, bije mnie, odtrącił mnie; mówi mi, że czuje do mnie wstręt... „Czy współżyliście prze ślubem? Zawsze w takich okolicznościach jest to samo. Zawsze jest tak, że były grzechy przeciwko czystości. Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu. Świątynie nie zawsze są miejscem nauczania, wcale nie rzadko to miejsca ogłoszeń i cenników. Stojąc więc w tłum ranią dalej swoje serca, nienawidząc się za to, że ich mężowie ich nienawidzą. Wydaje się, że ranę można uleczyć jeszcze jednym bólem, ale ranę serca można uleczyć tylko chwałą oddana Bogu. Tak też Biblia nazywa skruszone wyznawanie grzechów

Gość asdkakjsfhjkashd
i co sie stanie jak wszystko tak idealnie przewidzial??????