Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i zrozpaczona

wybór studiów

Polecane posty

jestem załamana .:( kompletnie nie wiem na jakies studia isc :( nie jestem z niczego az tak dobra , zeby wiedziec ze na to chce isc :( Trwa teraz rekrutacja i wydaje pieniadze na wpisowe a mysle sobie 'przeciez napewno mnie nie przyjma' albo'nawet jak mnie przyjma to na to nie pojde ' nie wiem co dalej ze soba robic :( jestem zagubiona jak nie wiem :( caly czas o tym mysle.. Moje wyniki z matury : ustne:polski-100 niemiecki-80 pisemne: polski-80 niemiecki-92 matma-62 wos-60 wszystko na podstawie .... i co tu dalej robic :(

Gość Maskom202
Idż na politologie albo geografię ewentualnie turystyka lub fizjoterapia tu niec nie musisz robic ale też i po tym nic nie bedziesz miała do roboty. osobiście radzę wybrac ścisłe kierunki typu inżynieria środowiska, budownictwo, biotechnologia itp to jest przyszłosciowe pamietej !!! www.dyskrecja.pl

Gość sallyneeedssssshelp
z takimi wynikami spokojnie mozesz isc na jakies...stosunki miedzynarodowe?widac ze dobrze niemca znasz a teraz rynek niemiecki sie rozkreca i otwiera :) pozdros

chcialam isc na stosunki miedzynarodowe , ale wszedzie maja takie wysoookie progi punktowe :(