Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona i zrozpaczona

wybor studiow

Polecane posty

jestem załamana .:( kompletnie nie wiem na jakies studia isc :( nie jestem z niczego az tak dobra , zeby wiedziec ze na to chce isc :( Trwa teraz rekrutacja i wydaje pieniadze na wpisowe a mysle sobie 'przeciez napewno mnie nie przyjma' albo'nawet jak mnie przyjma to na to nie pojde ' nie wiem co dalej ze soba robic :( jestem zagubiona jak nie wiem :( caly czas o tym mysle.. Moje wyniki z matury : ustne:polski-100 niemiecki-80 pisemne: polski-80 niemiecki-92 matma-62 wos-60 wszystko na podstawie .... i co tu dalej robic :(

zalezy gdzie rekrutacja :) na niektorych kierunkach jeszcze kupa czasu .. a kiedy wplace to nie ma nic do tego bo liczy sie data wyslania pieniedzy a nie dotracia :) (wiem bo sie dowiadywalam)

To zrób sobie rok przerwy, zastanów się, spróbuj gdzieś pracę znaleźć. Np. możesz iść na staż a kto wie, moze zaproponują ci później etat, jesli się sprawdzisz lub warunkowo jeśli pójdziesz na jakieś studia i już będziesz miała jakieś perspektywy ;) Po co iść na byle co? Prawdopodobnie byś i tak nie dała sobie rady studiować bez przekonania i chęci,tylko zmarnujesz rok i pieniądze.

ja proponuję germanistykę z takim niemeickim, jak nie 1 turze to w 2 Cie przyjmą.... no i co z tego ze kasa nie płu\ynie?? przecie. zmusi miec dowód , ze wpłaciła i wystrczy... jak się zbierzesz wypełnisz dziś internetowy rekestrację , masz dokumnety wszytskie to jazdą, bo studia to niezapomniany czas.... i wcale nie stracony;)

zlozylam na germanistyke na dwie uczelnie . Lubie niemiecki , ale nie wiem czy na tyle zeby dac rade . To napewno nie jest to co chce robic w zyciu, no ale .. Myslisz ze przyjma mnie na germanistyke z podstawowym niemieckim ?

Na publicznych uczelniach, na studia dzienne, na wszystkich uniwersytetach/polibudach/akademiach rekrutacja trwa do jutra.

a gdzie złożyłaś na jaką uczelnię?? wiesz spróbowac zawsz warto... ja myślę , ze dasz radę, u nas tacy ost ciency studenci , ze kursy wyr.ównawcze musili niektórzy na 1 roku przechodzić...:/

na gdanski i na lodzki na razie .. i nie wiem co dalej ... przeraza mnie to wszystko .. chcialam jeszcze zlozyc na UMK W toruniu ale pewnie sie na nic nie dostane ...:(

dziwne . UG jest podobno jednym z najbardziej obleganych uniwersytetów.

Gość reye4y5w
zwóćcie uwgę , ze tam ejst jakoś dziwnie napisane, jest tylko data zakończenia tejestracji a nie ma daty skłądania dokumentów:/

Gość zuzka 89
ktos tu radzil rok przerwy... e-e. Ja odradzam przerwe! nawet jesli masz byc rok na czyms co Cie srednio interesuje a potem odnajdziesz powolanie to idz za rok na to co bedziesz chciala robic. przerwa to zly pomysl, zazwyczaj na takiej rocznej przerwie konczy sie cala swoja edukacje... :(