Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatic69

Jechanie po dzieciach przez rodziców ;

Polecane posty

czy wasi tatusiowie też używają do was określeń typu spierdalaj, gnój, nierób...a potem jeszcze szacunku wymagają?! ja tego nie wytrzymuję, nie raz się z moim szarpałam...sama wczoraj do niego powiedziałam spierdalaj...po tym jak się do mnie tak zwrócił, dziś znów to powtórzył ; ( Właśnie poszedł spać niby..."komputer wyłaczony o 24! bo jak nie to jutro w ogóle nie siądziesz! Kuźwa...mam wakacje i 16 lat !! ;(

starsza jestem duzo od Ciebie Nie mam juz ojca ale nawet jak zył nigdy sie tak do mnie nie odezwał Ale mój mąz tak czesto odzywa sie do naszego syna Wtedy ja robie awanture Pan mąz obrazony ze podwazam jgo swiety autorytet bo skoro syn nie zdał i jest ogólnie nie do wytrzymania to mozna go ponizac i wogóle Poki jestem to z tym walcze bo nikt nie zasługuje zeby tak sie do niego zwracac Ale o 24 grac na komputerze to lekka przesada Skoro masz wakacje to i dzien wolny Po co noc zarywac ? Graj jak ojciec jest w pracy a o 21 udawaj ze przykładnie spisz :D

Ja nie gram xD serfuję po internecie ; D On po prostu szuka zaczepki, żeby mi nastrój zepsuć jeszcze ; / Mam go dość! I bądź tu człowieku spokojny i normalny jak ojciec do Ciebie jedzie ze spierdalaj a zaraz idzie do ciebie zebyś mu sprawdziła co w kinie grają?! O.o Psychol, moja mama też najeżdża na niego, ale co to daje? Jeszcze jej się obrywa ; / Jaki szacunek od dla mnie taki ja dla niego i niech się potem nie dziwi...czas przyjdzie że jeszcze tego wszystkiego pożałuję ; (