Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowlonaaaaaaa

spartaczona robota stazystek-fryzjerek,pomocy

Polecane posty

Gość niezadowlonaaaaaaa

witajcie! mam problem i licze na Wasza pomoc pare dni temu bylam u fryzjera, zawsze chodze do tego samego, tym razem nie bylo mojej fryzjerki bo byla na urlopie ale bly 3 inne (2 starzystki i inna fryzjerka pracujaca w tym salonie) chcialam pofarbowac odrosty zamiast farba jak to robila dotychczas moja fryzjerka te uzyly chyba rozjasniacza :-/ zorientowalam sie w trakcie jak juz mi to cos nakladaly efekt byl taki ze tak bdzie mialam odrost mam teraz biale wlosy a reszta jest koloru blond, strasznie rzuca sie to w oczy bylam niezadowlona, chcialy poprawiac w innym terminie ale odmowilam, nie chce zeby wiecej dotykaly moich wlosow mam teraz pytanie co zrobic? pasemka nie wchodza w gre, nie lubie i od roku juz ich nie robie... help

Gość dlaczego nie chcesz zeby Ci
poprawily, oczywiscie absolutnie nie one, najlepiej poczekaj na ta swoja fryzjerke, bo z tego co piszesz to spartaczyly dokladnie, ale obowiazkiem osoby ktora ten salon prowadzi jest zrekompensowanie Ci tego. A swoja droga kto normalny pozwala stazystka, czyli osoba bez doswiadczenia, na farbowanie wlasow ??!!!