Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anino24

rak piersi?

Polecane posty

Gość anino24

obok sutka od dawna mam taką narośl, wygląda trochę jak pryszcz, wydziela się z tego biała wydzielina, jest to dla mnie okrutnie krępujące i niestetyczne, ignorowalam to ale niedawno przeszło mi przez myśl, że to może być rak. Czy któraś z was miała coś takiego? ;(

Gość anino24
nie wiem do kogo się z tym zwrócić.

Ja też siebie podejrzewam o nowotwór ALE COŚ NIE MAM CHĘCI NA BADANIE BO PODOBNO JEST BARDZO NIEPRZYJEMNE:O.ALE WŁAŚNIE PLANUJĘ ZROBIĆ SOBIE SUBSTANCJĘ KTÓRĄ STYOSOWANO DO LECZENIA Z RAKA ŻOŁĄDKA-PODOBNO BARDZO SKUTECZNA ALE SĄ JESZCZE SKUTECZNIEJSZE ALE NIE TAK BARDZO O ILE CENA JEST WYŻSZA;).

Gość kjhgfdsakjhgfds
powiedz ginekologowi

Gość anino24
kiedyś to właśnie była taka mała krostka ale przez lata się powiększyła, na drugiej otoczce nie mam żadnych zmian ;(

Gość anino24
max Ty chyba jesteś niepoważny.

Gość 63257635
chyba możesz z tym iść nawet do ogólnego, albo dermatologa...

" anino24 kiedyś to właśnie była taka mała krostka ale przez lata się powiększyła, na drugiej otoczce nie mam żadnych zmian ;( 23:06 [zgłoś do usunięcia] anino24 max Ty chyba jesteś niepoważny." Nie wyrAżaj się na temat czy jestem, poważny czy nie:P.Jak się nie podobaja moje rady to nie zadawaj pytań bo to niegrzecznie nie słuchać się dobrych rad :P.Zwłaszcza jak sama pytasz:O.Przestań traktować mnie jak oszusta:P.

Gość anino24
jakoś krępuje mnie to, nie wiem czy coś takiego można wyciąć, może jest to nieszkodliwe skoro nie mam objawów żadnych, dlatego interesuje mnie, czy ktoś kiedyś zauważył taką zmianę u siebie i co z tym dalej robił i co się okazało?

Gość anino24
max twoje rady schowaj do szuflady.

Gość anino24
póki co nie myślę tak naprawdę o tym w kategorii raka, może to nic groźnego, tylko źle to wygląda jak na mój gust.

Gość anino24
tia, musze iść z tym do lekarza chyba, zwlekam z tym celowo, mam wgłowie dziwne myśli ...

W każdym razie konowałom nie można ufać:P.Najlepiej codizewnnie łykaj chociaż 100 gramów siemiernia lnianego-to podobno jest skuteczne w likwidacji nowotworów-chociaż chyba mniej niż olej lniany:classic_cool:.Ale sporo tańsze od oleju lnianego:classic_cool:.Kilogram gdzieś był za 3 złote:classic_cool:.

Gość anino24
jak to się łyka? a jeśli to rzeczywiście już jest to mi siemie nie pomoże ;)

Piszą że powinno pomóc:P.Jakby było za mało możesz zastosować też inne droższe srodki:classic_cool:.Oczywiście jak będziesz miała za co:O.Martwi mnie jesdymnie to ze jak sie wyleczysz to nie będzie wiadomo że się wyleczylaś z nowotworu:O.Jakby co polecam jeszcze lewatywy z kawy:classic_cool:.W ekstremalnych sytuacjach stosuje się kilkanaście razy dziennie ale na początku powinna wystarczyć 1 dziennie jak nowotwór nie jest zaawansowany:classic_cool:.I dodatkowo 5 gramów l-askorbinianu potasowego:classic_cool:.Może być troche więcej ale on jest droższy:O.

Gość anino24
hahah ale ja nie mam nowotworu :)

To łykaj to przynajmniej zapobiegawczo:P.Ja te siemie lniane ostatnio cześciej łykam:classic_cool:. I ten l askorbninian potasowy będę od nowa bo wcześniej się skończył:O.W każdym razie te produkty pomagają nie tylko na nowotwory:classic_cool:.Przy zbyt wysokim ciśnieniu często pomagają:classic_cool:.I nie tylko:classic_cool:.A do zapobiegania wystarczy po 20 gramów tego i 2 gramów 2:classic_cool:.Oczywiście jak nie będziesz wciągać gorszego syfu:P.W każdym razie lepiej zapobiegać niż leczyć:classic_cool:.

Gość anino24
dzisiaj nie wytrzymałam i próbowałam to wycisnąć. boli mnie i wygląda jeszcze gorzej ;;/