Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluna7777

ideal kobiety!

Polecane posty

Gość laluna7777

jaki wedlug was cechu charakteru i wyglad?

Gość podczynnik psi
Agresywna, wysoka, nie gruba :classic_cool:

Gość moim ideałem jest
kobieta atrakcyjna, sexowna, szanująca się z dobrym sercem, potrafiąca gotować:classic_cool:

Gość laluna7777
wedlug was kobieta powinna nadskakiwac facetowi robic obiadki wyreczac w szytkich pracach czy wtedy bedzie idealem?

Gość podczynnik psi
Nie, powinna właśnie nie robić nic dopóki nie dostanie po mordzie :classic_cool: Jak chłop baby nie bije to wątroba jej gnije :classic_cool:

Wrażliwa na otaczający ją świat, szanująca każdą żywą istotę, mająca w dupie cały ten materializm, kochająca przyrodę, nie paląca ... Szczupła, pełna energii optymistka ... ... i taka, która nie ma konta na NK ;-)

Gość takajednaM
to wyżej, to chyba ja-)

Gość laluna7777
nie sadzicie ze wrazliwe czule itd to juz zapomniany gatunek?

" nie sadzicie ze wrazliwe czule itd to juz zapomniany gatunek? " Wrażliwość i czułość, to cechy szczególnie kobiece i jeśli zostały stłumione przez płeć piękną, to my mężczyźni powinniśmy nad tym ubolewać. Już stara przepowiednia głosiła, że zamienimy się miejscami z kobietami : http://img121.imageshack.us/img121/231/1274449935bybaresi.jpg Kobiety już dawno założyły spodnie ... czekać tylko, kiedy my wskoczymy w spódnice, bo wszechobecna ciotowatość gatunku męskiego zbiera już coraz większe żniwo ;-)

Gość hondzik99
ja tam czuje sie kobieca nie nosze spodni z racji lata i milosci do sukienek jestem czasami twarda ale uwielbiam byc delikatna bezbronna pomimo ze z natury jest inaczej

Gość podczynnik psi
Ciotowatość wykształca się z prostego powodu. W mediach wszechobecne jest wychwalanie kobiecości, nagle zniknęły symbole męskości obecne w latach 80., wszyscy chłopcy starają się pasować gustom dziewczynek, którym właśnie pasują zniewieściali chłopcy typu emo. Taka jest przyszłość, ale to przyszłość którą kobiety same sobie wybrały :classic_cool: