Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

mój facet powiedział mi ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość mojeezycieee

dzis przy swoim bracie i jego zoie..ej brzydula...brzydula..ja mówie co..on no widzisz nawet sie zgadasz skoro zareagowałas ...i sie smieje, po czym powachał moje włosy i sie smiał ze smierdza rybka ..bo bylismy nad zalewem i i pływałam i tez sie smiał ja sie wkurzyłam czy miałam racje oczywiscie nie zareagowałam wtedy ale pozniej jak wracalismy do domu i bylismy sami powiedziałam mu słuchaj masz jakies kompleksy..wiec nie wpedzaj innych glupimi gadkami bo jak nastepnym razem bedziesz tak głupio gadał to zobaczysz

Gość szyderca z lozy szydercow
hehe, to raczej ty masz kompleksy nie on :)

Gość laluna7777
widac facet cie nie szanuje wcale to twoj maz?? jak dlugo ze soba jestesice?

Gość oj no czepiasz sie
Dobbrze mu powiedziałas. Moze on ma takie podejscie tz tak zawsze gada głupoty bo sa tacy.

Gość teneryfaaa1
o jezu, przewrażliwiona jestes i tyle... wychodzą z ciebie wszystkie kompleksy jak robisz takie fochy o byle g....o :) naucz się podchodzić do podobnych tekstów z dystansem bo to naprawde nic wielkiego

Gość mojeezycieee
w zasadzie chciałam se obrazic i strzelic focha ale odpusciłam ..bo spedzilismy super miłyy weekend od nie pamietam kiedy wiec juz nie chciałam sobie psuc humoru a on tez czasem ejst głupkowaty ze sie nie zastanowi zanim cos powie

Gość mojeezycieee
jestesmy ponad poł roku nie powiedział brzydka tylko brzyduloo, brzyduloo

jakby mi facet powiedział że jestem brzydka to bym odpowiedziała coś baardzo miłego a później kopa w dupe i heja. ble.

Poza tym ile on ma lat? Więcej niż 18 nie daje. Jak ma wiecej i ma takie tanie gadki, to powinnaś spierdalać czym prędzej.

Gość no to masz wybor
albo go kopnac w dupe albo zyc z nim i wysluchiwac jego komnetarzy na swoj temat nie zawsze milych. ja bym wybrala opcje pierwsza. decyzj nalezy do ciebie

Gość teneryfaaa1
hahaha naucz sie czytac ze zrozumieniem... :O on do niej zawołal: ej brzydulo i to było żartobliwe, a nie np. tekst że nie powinna się z nim pokazywać na ulicy bo się jej wstydzi czy coś. ja pier..e ze można sie o takie rzeczy oburzać., czy wy musicie wszystko traktować tak poważnie? koleś wam powie że nie podoba mu się wasza bluzka bo jego zdaniem nie pasuje ci w tym kolorze to też sie obrazisz? nooo, najlepiej rzucić go i zwyzywać na kafe jaki z niego cham :D

Gość mojeezycieee
fakt ze on jest taki ze sobie gada tak i wydaje mu sie ze to strasznie zabawne czsem cos pierdolnie i sie nie zastanowi. a ja sie potem wkurzam

Gość mojeezycieee
nigdy mi nie powiedział ze jestem brzydka..jakby tak centralnie powiedział to bym go zajebała powiedział to ot tak sobie ..ale przez cały weekend ciagle gadał ze go podniecam

Gość mojeezycieee
ma wiecej niz 18 ma 27

Gość teneryfaaa1
zresztą jedyną receptą na takie zachowanie jest cięta riposta w podobnym tonie, a nie żadne obrażanie się... facet pomyśli że jest z jakąś księżniczką na ziarnku grochu...

Gość mojeezycieee
ja ogólnie jestem jajcara i mam duzy dystans do sibie i czesto ktos mi docina i mnie to rusza..sama jestem zreszta bardzo zlosliwa ale tesktów od faceta z którym jestem słuchac nie zamierzam i tak jak mówiłam nie zareagowąłm wcale ani sie nie obraziłam

Gość laluna7777
facet nie ma ani kszty taktu i dobrego smaku

Gość mojeezycieee
mnie to nie rusza miało byc:P

Gość pytajacadziewczyna666
wyluzuj

Gość ;)))
nie róbcie z igły widły :) napewno żartował choć wiadomo ze zart nie był smieszny :) nie zmienia to faktu ze nie powinien tak mówić więc poprostu na spokojnie mu to powiedz :) Szczęścia ;*

Gość upppppppppp
sffsf

Gość mojeezycieee
ta zartownis od 7 bolesci:O

Gość fresh&cool
nie daj sobie wmowic, ze takie teksty sa normalne i ze masz przejsc nad tym do porzadku dziennego... zaczyna sie od tego, skonczy sie na tym, ze bedzie Cie od idiotek wyzwal przy gronie znajomych/rodzinie... zero szacunku... i nie tlumaczylabym tego osobliwym poczuciem humoru...

Gość Co mi z filologii klasycznej?
przewrażliwione dzieci i głupie kawały dzieci - macie razem nie więcej niż 30 lat lub jesteście mocno opóźnieni

Gość mojeezycieee
on ma 27 ja 23 nie ja staram sie zawsze mu zwrócic uwage ze nie podobaja mi sie takie teksty i zeby zachował je na ciebie