Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicia26

Sexy strój kąpielowy - załozyc czy odpuścic sobie?

Polecane posty

Natknełam sie na smogu na ten filmik: http://www.smog.pl/wideo/18817/modny_kostium_kapielowy/ mam identyczny kostium ktory kupiłam rok temu ale nie odwazylam sie nigdy zalozyc..lezy tak w szafie a ja sie wstydze.. podoba mi sie ten kroj i ogolnie uwazam, ze jest oryginalny ale kolorow innych nie było jak tylko biały... no i nie wiem czy sie nie osmiesze zakladajac go jak ja sama jestem bardzo jasna..raczej on tylko na opalonym ciele dobrze wyglada.. dziewczyny włozyłybyscie go na siebie majac jasną skore?

Gość dfgdfgdgsdfgds
Jak masz ciało takie jak ona to możesz wkładać mimo iż jesteś blada,fajny strój.

Mam rozm. M i biust raczej wiekszy ale nie tak jedrny... sama nie wiem..poza tym to zleje sie chyba z nim i efektu nie bedzie. Szkoda ze nie ma innych kolorow

Gość zakladaj co sie bedziesz
wstydzic

Jak byś miała figurkę to już dawno wpasował by się w Twoją duupę. a tak :O czekaj sobie i z dziesięć lat. Pamiętaj że z każdym rokiem, Twoje szanse spadają :P :P

Gość armani600
Stroj ogolnie bardzo fajny, bardzo seksowny i na pewno bys sie wyrozniala na plazy, pytanie jak lezy na twoim ciele, kolor jest najmniejszym problemem, jak biust dobrze wyglada to jest ok. Najlepiej to zapodaj fotke :P

Napisalam jaka mam figure - nie zakladam wlasnie przez ta swoja karnacje ktorej nienawidze. No i ciagle sie waham przez to a lezy ok tzn trafilam w rozmiar bo nieraz rozmiar rozmiarowi nierowny... Fotke jakbym miala zapodac na tym forum to musialoby mi cos spasc na glowe :D

Gość Pierwsza myśl
Kobitka ma zdecydowanie za duży biust do tego stroju. Mniejsze piersi będą układać się w nim lepiej. Na cipce musi być zero kłaków, aby nie prześwitywały. Strój ogólnie ciekawy, ale mnie się taka oryginalność nie za bardzo podoba - zostawia duże nieopalone paski od piersi do majtek.

No wlasnie z duzym biustem troche ciezko bo jak go przymierzam to mam wrazenie ze mi wyskocza za chwile, ja z kolei lubie oryginalne a i tak sie nie opalam i stad tez taki pomysl na nietypowy stroj..

Ale marudzisz "Alicia26" :O chyba będę musiał zasięgnąć języka w tym dość niezdyscyplinowanym forum i popytać parę lasek, co na Ciebie założyć ;) skoro mimo wszystko :P zdecydowałaś się na plaże dla tekstylnych. :P

Nie mogę odtwarzac mp4 - jaki odtwarzacz do tego? Juz sie nasciagalam kilka plikow a tu zonk nic nie obejrzałam, tak samo z formatek rmvb - moze polecicie taki ktory obsluguje wszystkie formaty?

Gość ffdshow
mp4 google szukaj ffdshow i zainstaluj rmvb RealAlternative

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dwa trzy razy do solarium i już będziesz ładnie wyglądać w tym kostiumie. Jest rzeczywiście oryginalny pomysłowy i seksowny. Po co tyle medytować - pewnie że założyć. Odpowiednie wyluzowane towarzystwo. ze swoim chłopakiem albo jeszcze lepiej w kilkuosobowym towarzystwie, np tylko z kilkoma koleżankami. będzie super. Może na opalanie na leżąco odsłonić górę całkiem żeby nie produkować dość rozległych i nietypowych pasków.

jak jestes zgrabna to czemu nie... i własnie solarka by się przydała na karnacje... no i będzie oki... swoją droga strój super... chyba sobie sprawię taki :)

Gość a jak on się trzyma w innej
pozycji niż stojąca? jak sie np siedzi, schyla, kuca itp? chodzi mi o te paski z przodu zwisają i majtają się?

Gość awerty
Najgorzej, że jaja ci będą wystawały w tym kostiumie. Bo kutasa jakoś ci sie uda schować.

Gość drcfrc
okropny jest ten strój, swoją drogą już chyba lepiej wyjść nago :O 🖐️

Gość BędęTwojąDziś
Borat w spódnicy? Nie dziękuje :D To już wole na golaska latać, no toples:P

Gość BędęTwojąDziś
Dodatkowo biały. Najprawdopodobniej po wyjściu z wody zadowolisz widokiem niewyżytych koniobijców ;)

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
Jeśli dla Ciebie tej strój jest oryginalny to ja nie wiem jaki masz gust! Do Kabaretu marsz!

Gość o kurczeee
A na której plaży w Polsce można to podziwiac ???

Gość krych
Wiesz co-autorko-ja mysle ze ty jestes zwyklym sprzedawca tego storoju.Nie mysle zeby jakas popieprzona dziewczyna cos takiego zalozyla publicznie.W domu-dla faceta-OK.Ale nie publicznie.Chyba mam racje.

Gość BędęTwojąDziś
Podpaski nie ale z chęcią będąc na golaska wypiję sobę red bullka :P aby móc nasikać Tobie na główkę

Gość bez przesadyzmy
załóż, bedziesz wyglądac jak dziwka :o