Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZZZZZZZZZZZZZZZ

jak zawsze same problemy z tymi facetami..:)

Polecane posty

Gość ZZZZZZZZZZZZZZZ

Hej. Chciałabym poznać wasze zdanie w pewnej sprawie. Streszczając: skończył sie mój długi (prawie 3 lata) poważny związek z facetem. Nie z mojej winy ani moich chęci... Tego samego dnia odwiedził mnie kolega, który po mojej minie i zachowaniu domyślił sie w czym rzecz. Rozmawialiśmy i on nagle mnie pocałował. Pocałunek odwzajemniłam. Nastepnego dnia to sie powtórzyło, dodam ze jest to bardzo atrakcyjny mężczyzna:) Jednak na razie na fizycznym pociągu się kończy. Rozmawialiśmy normalnie jednak żadne z nas nie poruszyło tematu tego co się wydarzyło. Ja nie chce na razie związku, wciąż kocham tamtego faceta, mimo tego 'ten' pociąga mnie fizycznie..:) Jednak przede wszystkim nie chce zranic kumpla i moje pytanie brzmi: Czy u niego tez to prawdopodobnie jedynie pociąg fizyczny czy oczekuje ode mnie czegoś więcej? Będę wdzięczna za wyrażenie własnego zdania:) pozdrawiam:)

Gość eldoredo
mam swietną radę! - zapytaj go! :P

Gość ZZZZZZZZZZZZZZZ
Gdyby był dobrym kumplem to bym tak zrobiła. Nie znam go na tyle żeby wybadac czy powie mi prawdę czy skłamie bo będzie się bał, z tego co wiem nie raz miał złamane serce przez kobietę, dlatego teraz przyjmuje maske twardego faceta który bawi się kobietami. nie chce zrobic mu przykrości po prostu...