Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

w mazowieckim wygrał kaczynski - WSTYD MI ZA WAS :(

Polecane posty

jak sie okaze, ze w warszawie też to się zapłacze 😭

warszawa i mazowieckie są od siebie odległe jak syberia od riwiery , to dwa różne światy

Husky plisssssssss chociaz Ty mi tego nie rob i nie wdawaj się w te polityczne dyskusje. Poszukajmy lepiej sponsorów na seszele i meksyk. 😭

Gość sdfsdg
fajnie ci haski:D gówno się znasz a głosujesz i jeszcze się wymądrzasz :D

Germanotta odbij. Wiem więcej niż Ty, śmieszą mnie natomiast twoje chamskie odzywki i wyzywanie ludzi popierających PiS. Teraz i tak już nic nie zmienisz. ;) Nawet się zachować nie umiesz. Wiec sie nie osmieszaj, pokazując swój niski poziom.

Carrie , rozejrzyj się lepiej za jakimś gachem co na ciebie będzie robił i zafunduje ci wczasy

Gość szyderca z lozy szydercow
jestem dumna, moje Mazowsze, dziękuję Ci ((:classic_cool:)))

Nawet ze zrozumieniem ironii masz problem. Wiec nie mam wiecej pytan, bo z tak ograniczoną osobą nie ma sensu wdawać się w głębszą konwersację. Idź dalej wyzywać innych, bo tylko to potrafisz. Przypominam tylko, że w naszym kraju istnieje demokracja i nikogo nie masz prawa obrażać, szykanować za jego osobiste wybory i idee.

Gość szyderca z lozy szydercow
to było do germanotty? masz racje carrie, germanotta to głupia pizda :)

Gość Hans Valentin Hube
do autora - ja napisze inaczej, prawie 50% kaczynski\-WSTYD MI ZA KRAJ!!!!!!!!!!!!!

gówno się znam, bo trzymam za komorowskim? :o rewelacja hahah a na seszele to ja jade, a carrie chciala do argentyny.. tak ku scislosci :P

hehehe dobrze powiedziane :D ale im wybaczymy jak komorowski wygra :P

Gość wierszyk o jarku kochanym
Dziekujemy, ze nas reprezentować chcesz przed innymi panstwami, i wiele uczynić zamierzasz dla Polski swoimi wplywowymi slowami. Jesteś wyjatkowym czlowiekiem, a pamiec o tobie nie minie z XXI wiekiem. Na pierwszym miejscu stawiasz dobro narodu polskiego, jestesmy dumni, ze mamy w swoim kraju czlowieka tak wielkiego. Jesteś wzorem do nasladowania dla Polaka kazdego, Tyś jako wzór czlowieka odwaznego, silnego i stanowczego. :)

ten caly kaczynski przypomina mi tego pingwina z batmana... nie pamietam ktorej czesci

Germanotta w mojej głowie jest zapewne więcej "oleju" niż w Twojej, więc powtarzam kolejny raz - odbij. Gdyż na mnie Twoje zaczepki i robienie z siebie błazna nie robią najmniejszego wrażenia. :)