Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehyhyhyhyhy

Osoby głosujące na Komorowskiego

Polecane posty

Gość ehyhyhyhyhy

Czemu glosowaliście na człowieka, który nie ma WŁASNYCH poglądów? :)

Gość podczynnik psi
A wy czemu glosowaliście na człowieka, który zmienia poglądy w zależności od tego jak mu pasuje? :classic_cool:

Gość turbulencja
Bo tak bardzo przeszkadza im kot Kaczynskiego :[

Gość stalowce
no bo Komorowski nie ma poglądów :) Po co mu?

Gość tak czy ssiak
no wlasnie po co? on ma byc marionetką tuska a nie reprezentantem Polakow :o

Gość ciekwe czy jarek
Głosowałem na Komorowskiego, żeby wreszcie w Polsce mogły nastąpić jakieś konstruktywne reformy a nie tylko przepychanki

Gość ludzie co ja przeżyłam
ile razy jeszcze zadasz to debilne pytanie? głosowalismy na komorowskiego bo Kaczyński sprzedał się jak prostak, byle dorwać się do władzy! zdelegalizować to powinni PiS - partie która chce zamykac do więzień korzystających z in vitro! nie zadawaj więc głupich pytań!

Gość Anq26
Bo nie jestem idiotką, która głosuje na kogoś kto tylko dlatego kandydował bo mu brat zginął....i wskoczył na jego miejsce. Sondaże mówią wiele: 83 % ludzi z wykształceniem podstawowym głosuje na jarka....tyle samo z wyższym na Komorowskiego...To, że Kaczyński naobiecuje biedocie ze wschodu, że wszystko dostaną to jeszcze nie jest własne zdanie...Poza tym prezydent ma mieć obiektywne zdanie a nie subiektywne więc wolę sztywnego Komorowskiego, który woli chłodno skalkulować sytuację i wybrać bezpieczniejszą drogę....niż jak Kaczyński według własnego zdania (chociaż nie jest znawcą każdego tematu) wojować dmuchanym mieczem....

Gość TYLKO PO I NIKT INNY

Gość przeciwnik PO...
Jakie in vitro???Pogadac to sobie można niech on uleczy obecną służbę zdrowia, a potem popiera in vitro,bo w tej chwili to nie ma racji bytu - pomarzyć można przecież i o in vitro, za marzenia sie nie płaci prawda?

Gość przeciwnik PO...
in vitro się doczekacie- to małym dzieciom takie bajeczki można opowiadać

Gość Anq26
Wstyd mi za ok. 49% Polaków głosujących na Kaczyńskiego. Dali się nabrać na manipulację, obiecanki, popierają kołtuństwo, pieniactwo, uwstecznienie....

Gość brnkomaniacy
może dlatego, że Jarek wykorzystał śmierć swojego brata, aby dorwać się do koryta ? może dlatego i może ma jakieś poglądy, ale na pewno nie własne.

Gość brnkomaniacy
i jak to powiedział mój znajomy, tak mówię ja, jakby Kaczyński wygrał, przez 5 lat nie przyznam się, że jestem polką, a później jakoś to będzie ...

Gość przypominam że wybieraliśmy
prezydenta a nie króla czy nowy rząd. Bo poglądy Jara były raczej na króla, który rzadzi rydzykową Polską :) Prezydent albo się zgadza z tym co proponuje rząd albo stawia weto. Więc program to Jaro może sobie...

Gość ciekwe czy jarek
i wlasnie zeby nie stawial weta glosowalem na bronka

Gość Anq26
mam nadzieje ze te brakujace wyniki sa z obwodów gdzies z zachodu a nie podkarpacia....

Dlaczego głosowaliśmy? nie zebym była jakąś szlachtą ;P ale powiedz:czemu? bo nie ma dżemu?Natomiast,gdybyś zadał pytanie:dlaczego nie głosowałam na Kaczyńsiego?bo jestem z Sosnowca.I gdybym była elektoratem pis to te gorące słowa nt Gierka zastanowiłyby mnie.Jak wielki trzeba mieć pęd ku władzy??? Obrzydliwe...Gierek byL ok,ale szkoda,że kampania była krótka.Tylko czekałam,aż Jaruzelski będzie :classic_cool: No proszę,wyborcy,do jakiego poziomu trzeba zejść ???A honor? ojczyzna?

Gość inteligentnyyy
juz 5 procent bronek gora brawo