Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Marcin!!!

FACECI!!!!!MAM PYTANIE

Polecane posty

Go艣膰 Marcin!!!

hej! chcia艂 bym mniej wiecej zeby kto艣 rzuci艂 obiektywnym okiem na moj膮 spraw臋! albowiem, Czy zwiazali byscie sie z By艂a prostytutka?? co Wy na To:) z gory dziekuje!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TOBREX
Marcin,nie rob tego.Na poczatku nie bedzie ci to przeszkadzalo,nowa znajomosc,nowa fascynacja,poprostu rozowe okulary.Potem przyjdzie zwyczajne zycie(jesli dotrwacie do tego etapu) i wtedy zaczna sie problemy.Bedziesz chcial wiedziec co robila jak robila i gdzie robila,poprostu odezwie sie w tobie zazdrosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
moze sie z Toba zgodze powiem Ci ,ze nawet teraz jak o Tym mysle to jakas zazdrosc sie budzi! Tylko,ze ona nie ma charkteru kurwy jest "normalna" dziewczyna! Dlatego juz tak sie pogubilem ze na Kafe sie zale ! zenada

Udost臋pnij ten post

Bardzo powaznie bym sie zastanowil. Zawod jaki by nie byl oddzialuje na zycie prywatne i przyzwyczajenia zostaja. Co jak co ale prostytutka na matke potencjalnego dziecka raczej nie pasuje. Ciezki dylemat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
Ale ona kocha bardzo Dzieci ,jej bardziej zalezy na Tym zeby miec kiedys dziecko niz np na zwiazku z Kims Wiec chyba jedno drugiego nie wyklucza? Czyz nie?

Udost臋pnij ten post

Nie chce byc dociekliwy wiec radze CI tak, a) sprobowac o ile ta praca byla dla niej jedynym wyjsciem (brak kasy tu nie wliczamy) b)odrzucic jesli robila to z przyjemnosci/doladowania sobie kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
Robi艂a to bo musia艂a Trudna Syt,domowa

Udost臋pnij ten post

No nie chce w to za bardzo wnikac. Sam znasz ja najlepiej i znasz tez sytuacje. Badz facetem i zdecyduj ;) Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
gdyby to bylo takie proste

Udost臋pnij ten post

Ciezka sprawa, ja bym ie mocno zastanowil z prostej przyczyny, idziesz na wywiadowke swojego dziecka do szkoly, a tatus kolegi syna mowi Ci "no ladna ma pan zone, fajnie sie ruszala w lozku swego czasu" :S

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grazynaaaaaaaaayj
wszystkie sie pieprza na ary i Hektary tylko za darmo ..a jak cos to swiete!. nie patrz na to co bylo tylko co jest teraz. te wsztstkie cnotki to po slubie wychodzi z nich kurestwo. czasy sie zmienily.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
do przed ostatniego postu- A cZY ten Pan na wywiadowce bedzie sie szczyci艂 tym ze chodzi艂 na kurwy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leon z dzia艂ek
Ten pan mo偶e nie, ale przypadkowe spotkanie z by艂ymi klientami moga sie zdarzy膰 i moga by膰 niezr臋czne a nawet nieprzyjemne dla was obojga. Chyba 偶e przeniesiecie sie do innego miasta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin!!!
no tak ale to nie jest powiedziane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasiek___
Takie rzeczy to si臋 tylko w filmach udaj膮. I nie chodzi o otoczenie, ale o ciebie w艂a艣nie. Kiedy艣 dojdziesz do wniosku, 偶e dla tej dziewczyny nie ma nic 艣wi臋tego. Kto艣 kiedy艣 kupowa艂 miejsce w jej kroczu, znaczy co jeszcze jest w stanie sprzeda膰? Pewnie wszystko, ciebie i twoj膮 wyimaginowan膮 mi艂o艣膰 do niej pewnie te偶 umia艂aby wymieni膰 na pieni膮dze. Pisz臋 wyimaginowan膮, bo mi艂o艣膰 to da膰 wszystko, ale i wzi膮膰 wszystko. A c贸偶 mo偶esz wzi膮膰 od niej? Te resztki przyzwoito艣ci, jakie jej jeszcze zosta艂y? Nie oszukuj si臋, mog艂a 偶y膰 skromniej, zarabia膰 ci臋偶ej. Ona wybra艂a naj艂atwiejsz膮 wersj臋 - praca le偶膮ca, a zarobki wystarczaj膮ce na wszystko. Teraz j膮 usprawiedliwiasz, ale za kilka lat zrozumiesz, 偶e wcale nie musia艂a, 偶e posz艂a na 艂atwizn臋, 偶e inne dziewczyny mia艂y podobn膮 sytuacj臋 i nie wybra艂y takiego z niej wyj艣cia. Masz okazj臋 i chcesz spr贸bowa膰 - a mo偶e po prostu jest ci z ni膮 wygodnie. Problem w tym, 偶e w zwi膮zku nie da si臋 wyznaczy膰 margines贸w, ona mo偶e ci uwierzy膰, 偶e dla ciebie jej przesz艂o艣膰 jest bez znaczenia, a ty w艂a艣nie w贸wczas dojdziesz do wniosku, 偶e skoro ona mia艂a setki partner贸w, to ty dla r贸wnowagi poszukasz sobie wi臋cej partnerek. I co w贸wczas? Nie s膮dz臋, by ci ci臋 to uda艂o. Takie historie to tylko w kolorowych pismach dla kobiet. Twoje m臋skie ego (chyba, 偶e艣 nie ch艂op) musi si臋 w ko艅cu obudzi膰 i odezwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiaaaaaaa:P:P:P:P:P
Co od niej mo偶na wzi膮艣膰????? ja Ci POWIEM !!!! MILOSC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez z艂udze艅
cz艂owieku, piszesz 偶e ona ci si臋 wydaje taka "normalna" ta "normalno艣膰" to jest profesjonalizm prostytutki tylko najbardziej profesjonalne prostytutki potrafi膮 stworzy膰 atmosfer臋 "normalno艣ci"...z tego s膮 najlepsze profity finansowe (i poza finansowe te偶....takie jak upolowanie sta艂ego jelenia....)\ z prostytutk膮 jest tak normalnie, tak na luzie i tak 偶yczliwie....dlatego faceci lec膮 do prostytutek i p艂aca za t臋 atmosfer臋 urozmaicon膮 swobodnym ruchaniem normalno艣膰 i omotanie uczuciami....aby uwierzy艂 tylko 偶e prostytutka nie jest zdolna do tego ten zaw贸d niszczy emocjonalno艣膰 ale wystarczy by膰 aktork膮 i zagra膰 w艂a艣ciwa rol臋 nie ma faceta kt贸ry nie da si臋 omota膰 przez tak膮 profesjonalistk臋

Udost臋pnij ten post

Ale wy glupoty wypisujecie! :( kazda kobieta umie grac i udawac nie ma bata!!!! Ale milosci nie da sie udac czy zagrac!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

a twierdzenie ,z ona udaje jest dla mnie conajmniej infantylne! Jak mozecie pisac ze ona gra !! moze naprawde sie zakocha艂a i jej zalezy a co toi prostytutki nie moga juz miec normalnego Zycia ,rodziny, dzieci??? dlaczego???Oone nikomu krzywdy nie robia po za sama soba jedynie !a Ty marcin kiedruj sie sercem a nie opiniami ludzi! oni zawsze gadali i gadac beda:)

Udost臋pnij ten post

"Co jak co ale prostytutka na matke potencjalnego dziecka raczej nie pasuje. Ciezki dylemat" Szejku lubi臋 Ci臋(albo inaczej, nic do Ciebie nie mam) ale prostytutka nadaje si臋 zdecydowanie bardziej na matk臋 ni偶 Ty czy ja. ;)

Udost臋pnij ten post

Marcin!!! - piernicz to co by艂o. obserwuj j膮. zwr贸膰 uwag臋, jak膮 jest osob膮. jaka jest dla Ciebie. lepiej miec kobiet臋 by艂膮 prostytutk臋, ni偶 kobiete kt贸ra ni膮 zostanie dopiero.

Udost臋pnij ten post

Lepiej miec Prostytutke z Zasadami Niz kobiete bez! zgadzam sie z postem powyzej "Te" kobiety bardziej kochaja i doceniaja swoich facetow ognisko domowe niz nie jedna swietojebliwa:)

Udost臋pnij ten post

jesli facet nie ma psychiki i nie radzi sobie z "by艂ymi" swojej kobiety obojetnie czy jest fryzjerk膮, czy prostytutk膮, to co to za facet? w ka偶dym przechodniu kt贸ry si臋 u艣miechnie i powie dzie艅 dobry, b臋dzie widzia艂 jej by艂ego klienta i lecia艂 z pi臋艣ciami?

Udost臋pnij ten post

otoz to zgadzam sie ! a czy to wazne czy ona spa艂a z 30 facetami za kase czy z 50 za darmo????chyba ta 1 sza opcja jest normalniejsza:)

Udost臋pnij ten post

nie ale moja kolezanka sie tym zajmuje wiec jakies tam pojecie mam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Asssssssssi
ale g艂upoty opowiadasz, jakie zasady mo偶e mie膰 prostytuktka??? 偶e za mniej ni偶 100z艂 nie obi膮gnie ???? hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot13
nie jestem facetem. Uwa偶am , 偶e ka偶da kobieta , w szczeg贸lno艣ci prostytutka ma potrzeb臋 bycia kochan膮- prostytutka tego nie zazna艂a. Jest tylko jeden problem- bardzo powa偶ne zaburzenia osobowo艣ci wynikaj膮ce z dotykania gdy si臋 nie chce by膰 dotykanym. Je艣li cz艂owiek robi ze swej intymno艣ci narz臋dzie do zarabiania na 偶ycie musi gdzie艣 ukry膰 swoje jestestwo i wydaje mi si臋, 偶e nie jest to pproste bo przecie偶 klient zauwa偶y艂by zaciskanie z obrzydzenia z臋b贸w. Dlatego uwa偶am 偶e kobieta trudni膮ca si臋 prostytucj膮 funduje sobie samej wielkie pranie m贸zgu a co za tym idzie mog膮 wyst膮pi膰 niewyobra偶alne problemy w sta艂ym zwi膮zku, pomijaj膮c inne aspekty z kt贸rych zazdro艣膰 o partner贸w jest najmniejszym z nich. Ale s艂ysza艂am , 偶e s膮 m臋偶czyzni kt贸rzy uwielbiaj膮 swe 偶ony b臋d膮ce wcze艣niej prostytutkami- i to nie z filmu pretty woman bo to bajka dla ubogich. nie wiem jednak, na ile jest mo偶liwy zwi膮zek z tak pokaleczon膮 psychicznie osob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A dlaczego zaraz por贸wnywa膰
prostytutk臋 kt贸ra sypia za pieni膮dze do tej kt贸ra robi to r贸wnie cz臋sto za darmo? Obie s膮 siebie warte. Por贸wnaj prostytutk臋 z szanuj膮c膮 si臋 kobiet膮 kt贸ra nie daje kazdemu spotkanemu facetowi. Tu dopiero istnieje r贸偶nica. Ciekawe czy pani asa mog艂aby zwi膮za膰 si臋 na sta艂e z facetem kt贸ry trudni艂 si臋 prostytucj膮. Ma kole偶ank臋 wi臋c usprawiedliwia. Swoj膮 drog膮 to smutne 偶e dzi艣 zwyk艂a kurwa mo偶e otrzyma膰 lito艣膰 od spo艂eczenstwa....Zosta膰 kurw膮? To by膰 leniw膮, g艂upi膮 suk膮 kt贸ra chce mie膰 kase a si臋 nie narobi膰. Kt贸ra nic innego nie potrafi. Znam osobi艣cie dziewczyn臋 kt贸ra z bagna wysz艂a ci臋zk膮 porz膮dn膮 prac膮 i nie musi nosi膰 baga偶u kurestwa ani t艂umaczy膰 si臋 kazdemu kogo spotka dlaczego rozchyla艂a nogi przed spasionym spoconym i brudnym 50 letnim zboczkiem

Udost臋pnij ten post