Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin!!!

FACECI!!!!!MAM PYTANIE

Polecane posty

kot - kafe jest odzwierciedleniem życia codziennego w mniejszym, lub większym stopniu. czytając je dochodzę do wniosku, jak słaba jest większość kobiet. niektóre są nawet uzależnione od swoich facetów. prostytutka jawi mi się jako silna kobieta. kobieta która znosi wiele w imię wyższej idei. osbiście nie znam żadnej, nie mam jak z taka porozmawiać. oczywiście nie każda. piszę takiej którą sytuacja zmusiła do tego. nie wiem. kredyty, dziecko na utrzymaniu, choroba i potrzeba środków na leczenie.

Gość do agent_provocateur
nie rozśmieszaj mnie. zawsze jest inne wyjście niż dawanie dupska. Ale leniwym szmatom sie poszukać nie chce

Gość kot13
prowokatorze... natury nie da się tak łatwo oszukac jakby się chciało. Seks jest powiązany miliardami cieniutkich niteczek z prokreacją a prokreacja dla mężczyzny i dla kobiety to są dwa zupełnie inne znaczenia...Możnaby sądzić, że prostytutka jest silną kobietą bo odcięła się od hormonalno- mentalnych uwarunkowan swojej płci ale nie wydaje mi się , by uprawianie seksu z niechcianymi przez siebie mężczyznami pomógł jej taką siłę ducha wypracować a wręcz przeciwnie, wydaje mi się że stres z związany z wykonywaniem tej profesji tylko zepchnął problem. Osobiście nie znam prostytutek, ale bardzo żal mi tych kobiet - same odbierają sobie piękno życia moim zdaniem.Sądzę też, że bardziej od innych pragną miłości właśnie dlatego że robią to co robią. taki paradoks.

Gość zbudowany
Kot, jesteś mądra i jestem pełen podziwu dla Twoich wypowiedzi. Oby więcej podobnie dojrzałych rad otrzymywali będący w rozterkach.

Gość mARcIn!!!!
Widze ze forum sie obudziło tylko,ze czytam nie ktore posty i nie dowierzam jak latwo z czlowieka zrobic smiecia ze wzgledu na to co robi????nie znajac go nawet 5 minut

Gość mARcIn!!!!
a po 3 ona ma godnosc ktorej moze pozazdroscic nie jedna kobieta ! nie zalezy jej po 4 na dobrach materialnych jak by mogło sie komus na pozor wydawac:)

Gość Malena....
HA ha ha ha Ubawiłam się po pachy Chuja wieiecie o ludziach a kobietach szczególnie !! jestem od roku Prostytutką i nie uważam sie za gorszą mam 2 letniego syna i Wspaniałego kochającego męża wiec nie pierdolcie ze moze uczuc nie mam czy czegos:) hahaha a jestem prostytutka bo splacamy kredyt hipoteczny :) wow Teraz To sie pewnie rzucą na mojego męża i mnie ale jedzcie mnie to nie rusza:) jie powiuedziles tego w ryj to nie poweidziles nic:)

Gość pepinioooooo
Człowieku nie ośmieszaj się.. k.... zawsze bedzie k.... Prawie każda twierdzi, że to sytuacja je do tego zmusiła, że zostały dziwkami..To czemu tysiace kobiet potrafią normalnie pracować? Prostytutki idą na łatwizne..i przy tym gadaja jak to ic życie skrzywdziło, jakie one biedne nieszczesliwe? W zdecydowanej wiekszosci przypadków same chciały d.. zarabiać i w takich przypadkach nie ma na to żadnego usprawiedliwienia. Piszesz, że ona taka ułożona i chciałaby stworzyc zwiazek itd..każda panna chce, wszystko idealnie by sie ułożyło...najpierw sie szlaufić a nastepnie złapac jakiegoś jelenia, który da sie nabrac na te głupie gadki (j,w) . Bo myslisz , że co będę myśleć o tobie osoby znające przeszłość tej panny? ,,O! ciekawe czy ten frajer wie z kim sie zadaje?" Chłopie miej do siebie troche szacunku i odpusc sobie taka panne a znajdz normalna, porzadna kobietę.

Gość do a dlaczego zaraz porównywac
asia:P:P:P:P:P wiesz zwiazała bym sie z facetem ktory sie tym trudnił Gdybym widziała ze mnie kocha i ze jestem dla nie go jedyna osoba ! nie obchodziło bym mnie co robił wczesniej,,dlatego delikatnie plytkie jest TO tWOJE MYSLENIE

Gość Marcin!!!

Gość Marcin!!!!
a jesli się okaze ze to była "Ta" ? i byłem głupie ze ja wypusciłem? ona jest jeszcze mloda kobieta ma szanse z Tego Bagna wyjsc nie siedzi w tym latami!

Gość pepinioooooo
..że to była ,,ta" ? Wątpie, żeby los chciał cie tak skrzywdzić... i przypadkiem nie daj jej zrobić ci wody z mózgu..kobiety to mocne aktorki.

Gość Marcin!!!!
Tylko,ze ona mnie naprwade Kocha.

Gość pepinioooooo
Jasne..a co innego ma ci powiedziec???? Zdesperowana jest bo wie, że z taka przeszłoscią zaden szanujacy sie facet z nia nie bedzie bo wstyd sie chocby na ulicy pokazac. (wierz mi, takie informacje pieknie sie rozchodza nawet w wiekszych miastach) wiec bedzie ci gadała ze cie kocha i zyc bez ciebie nie potrafi i takie tam a przy tym wszystkim strugała porzadna kobiete kochajaca dzieci....tak wyglada łapanie faceta. Jesli sie z nia bzykasz to zrób testy czy czegos nie złapałas i uwazaj zeby cie w dziecko nie wpakowała bo to czesto praktykowane.

Gość Marcin!!!!
To dlaczego mogła się zwiazac nie raz z kims i nigdy nie chciała?

Gość pepinioooooo
kolejna bajka..przeciez ona ci nie powie ze nikt jej nie chciał! ,,Czemu sie z nikim nie zwiazałam? Bo: nie trafiłam na tego właściwego/ wielu chciało ale zadnego do tej pory nie pokochałam/ nie spełniali moich wymagań - ale było stado chetnych naprawde!" Na takie bajeczki nie raz łapa sie faceci bo czuja sie wyjątkowi! a to zwykłe mydlenie oczu.. a prawda jest taka, że pewnie nikt nie chciał sie z nia zwiazac, (no może jakiś leszczyk co to w zyciu baby nie miał wiec zapłacił dziwce, przezył swoj pierwszy raz i sie zabujał haha) Nie daj sie łapać na takie gadki bo dziwki nie maja zadnej moralnosci wiec wszelkie kłamstwa to dla nich norma a taka pana zeby złapac jakiegos jelenia jest gotowa wiele powiedziec i zrobić..

Gość Marcin!!!!
ale chyba , nie kazda jest taka sama?

Gość Asiaaaaaaa:P:P:P:P:P
łoozzzzzeszzz co Wy robicie z Tych biednych kobiet? :( JAKIES POKLAECZNE" PSYCH. CO WY GADACIE ZNNACIE choc jedna macie taka w kregu znajomych? wiec nie oceniajcie kogos z kim nawet stycznosci nie macie

Gość kobiecy głos rozsądku
Marcin, ja widzę, że Tobie nie są żadne argumenty potrzebne. Bo Ty się już wpadłeś! A skoro tak, to nikt Cię nie przekona do niczego. Może pochodź z nią, daj sobie czas, poczekaj aż różowe okulary spadną, może to potrwa rok a może krócej i potem planuj ewentualną przyszłość, dzieci, założenie rodziny. Nie podejmuj teraz żadnych decyzji, jeśli macie być razem to będziecie, ale teraz dajcie sobie czasu. Prawdą jest co piszesz, że nie każda jest taka sama. Natomiast nie wiesz może jeszcze jak czas potrafi zmieniać ludzi, kiedy przychodzi normalny dzień, bez fascynacji, bez uniesienia, kiedy trzeba się zmierzyć z codziennością. Po prostu żyj teraz i daj sobie czas na przemyślenie. na opadnięcie klapek, żebyś potem nie żałował. I powodzenia:)

Gość Asiaaaaaaa:P:P:P:P:P
zgodze sie z powyzszym postem! Tylko plytcy ludzie oceniaja ludzi pod katem tego tego robili:)

Gość Monika!!:)
chłopie odpuść Z KURWĄ Jest jak z alkoholokiem jest się nim do końca zycia,,,a prędziej czy później ona i tak wróci do fachu 1 szy brak gotówki! a jak bedziesz głupi to jeszcze ona bedzie z TOBA a Ty sie na to bedziesz zgadzał bo Cie przekabaci

Gość enia_74
nie słuchaj nikogo !!!!!!!!!!!!! Sam zdecyduj , podejmij decyzje i tego się trzymaj nigdy nie będzie kolorowo ! Życie to wybory i konsekwencje nie ma albo albo decyzja i konsekwencja i do przodu pozdrawiam cieplutko

Gość ewcia słodka polewcia hehe\:)
najpierw sie przebadaj na AIDS hehe:P)

Gość lola loloa loaola
ale pitolicie! Marcin kieruj sie sercem:)

Gość Tomek z Katowic,,,
Dam Ci dobrą rade uciekaj od niej gdzie pieprz rośnie,byłem w Związku z "prostytutka" pasmo nieszczęść i niepowodzeń naprawę jest Masakra. Po roku zaczeło mnie to gryźć od środka wkurzać jakieś urojenia zaczeły się rodzić naprawdę katorga ! A ona niby tak mnie kochała a po pół tora roku wróciła do zawodu:(

Gość pierdol dziwke

Gość Kinusika
Znalazłam ten post przypadkowo,powiem Ci jedno uciekaj jak najdalej od niej o ile jeszcze ta sprawa jest aktualna bo sadzac po dacie mogło sie wiele zmienić:) pozdrawiam

Gość daruj hopie daruj hahahahaha