Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaammmaannnaaa...

ZDRADZIŁ MNIE NA NASZYM WESELU...

Polecane posty

nie wiem,czy to provo czy nie. Ale moja znajoma spotkala podobna sytuacja,na wlasnym weselu - z ta roznica,ze widzieli znajomi jak jej swiezo poslubiony malzonek sciskal sie w kacie z laska,a nie ona. Dowiedziala sie o tym pare lat po slubie,jak brala z nim rozwod,bo nie mogla juz zniesc jego zdrad :O Miala ogromne pretensje do tych co widzieli,ze nie powiedzieli jej odrazu i miala racje :classic_cool: Powiedziala,ze odrazu ustawilaby go do pionu,a tak nie wiedziala,ze z niego taki kombinator i bawidamek.

Gość 6522
a jakie mozna tu miec zdanie???? kopnac w jaja z rozpedu, dla mnie taka sytuacja jest EXTREMALNA i NIEWIARYGODNA:]

na wlasnym weselu zdradzil, to chyba jakis horror.. jezeli to prawda co piszesz to obydwoch bym poustawiala gdzie ich miejsce, nawet na weselu zapamietal by do konca zycia ,ze jezeli podejmuje sie tak powazny krok to nie lata sie za panienkami, moge wiedziec ile macie lat?

Dlaczego siedzisz cicho??? Powiedz o tym rodzinie,nagłoś sprawę, niech wiedzą co się dzieje. Ty bedziesz cichutko płakać w kącie, a on bedzie uzywać życia.