Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miruś1966

jak ja się ciesze ze jestem brzydki

Polecane posty

Gość miruś1966

nie musze sie z kobietam,i uganiac i ze sie osmieszylem toz to szczescie bo mieszkac z kobieta to mozna oszalec

Gość warda kurdupel
Popieram!! Ja jestem niski i żadna kobieta na mnie nie leci, nie muszę na żadną kasy wydawać. Jak chcę sobie pobzykać to idę do agencji i zamawiam sobie bardzo niską 150 cm laskę i robię to bez stresu że będzie za wysoka i że mnie zaboli podczas stosunku... :)

Gość woda zrodlana z biedronki
warda kurdupel to ile masz wzrostu?

Gość rak3223
ja tez jestem niski , a laski lecą na mnie jak pies na kośc . Bogaty nie jestem . Nie wiem co je przyciaga do mnie moze uroda moze intelekt .

Gość warda kurdupel
Mam dokładnie 169,5 cm wzrostu. Czyli w żadnym stopniu nie czuję się facetem, zawsze byłem i będę sam i nie ukrywam że wygodnie mi z tym :P Zamiast trząść dupą że sex się nie uda i że laska będzie większa to wolę sobie piwko wypić, jechać z kumplami na działkę i powałkonić sie na słoneczku u siebie w ogródku :)

dla mnie facet może być niski - ja mam 155 cm wiec nawet mogę sobie ubrać szpilki a i tak będę niższa od faceta, ale facet który chodzi na dziwki to nie - szacunku dla takiego nie mam...

Gość warda kurdupel
A jak według Ciebie ciutki koleś, który NIE MA możliwości uprawiania sexu z miłości i za darmo ma robić sobie dobrze? :( Wiesz, onanizuję się ale czasami mam ochotę na stosunek z kobietą, więc co mam robić? Płakać że nigdy nie będę mógł pobzykać bo jestem niski, brzydki z łysiną? :( Hahaha sorry, ale świat poszedł do przodu!! Właśnie PO TO są agencje towarzystkie, aby brzydcy niscy niemęscy kolesie mogli zrobić sobie dobrze bez obaw że laska nawyzywa że jesteś za mały, masz za małego albo że masz fatalną nieumięśnioną klatę!!

Gość vb cgnbgfvhbcgfbc
warda kurdupel ty śmieciu mały pierdolony nie dziwię się że nikt cię nie chce! :D do chin z tym gównem 150-170!

Gość warda kurdupel
No więc właśnie!! W agencji żadna laska nie powie na mnie "śmieć" tylko po wręczeniu pieniążków zrobi mi to, na co mam ochotę!! Bez żadnego ubliżania, wyśmiewania i dyskryminowania za wzrost!! To dopiero luksus!! :)

to jesteś odemnie ze 2 cm wyzyszy ( jestem kobieta) mam kolegow mniej wiecej z Twoim wzrostem i nie przeszkadza mi to

Gość warda kurdupel
Super, ale ja i tak wolę panie spod latarni :) Są do mnie bardzo sympatyczne, zawsze zamawiam sobie takie co mają 155 cm max (przy moim wzroście sex z kobietą powyżej 160 cm by był dla mnie dyskomfortowy, dla niej pewnie też), można pogadać. Myślicie że prostytutka od razu musi być pusta? Nic bardziej mylnego!! Tam gdzie ja chodzę pracują naprawdę świetne dziewczyny!! :)

pewnie dorabiają na studia... dlatego takie inteligentne.

Gość warda kurdupel
No i fajnie. Jak dziewczyna ładna to czemu nie ma sobie dorobić? Z czasem znajdzie sobie chłopaka, zakocha się to rzuci ten zawód. W końcu nikt nie musi wiedzieć że była prostytutką. :)

Gość natalia ...
hahahhaha

Gość dlaczego tak?
teraz dużo studentek tak robi, strach je dotykać

Gość warda kurdupel
Gdyby nie było prostytucji, to nieprzystojni kolesie niskiego wzrostu byliby prawiczkami!! A tak przynajmniej każdy ma szansę na sex :)