Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce boli

On ma juz inna..

Polecane posty

Gość serce boli

Rozstalismy sie z facetem poniewaz niedorosl do tego by byc ojcem... Chcialabym zeby zrozumial co w zyciu jest najwazniejsze. Ostateczny koniec byl 1.5 miesiaca temu.. Wczoraj wybralismy sie z nim i z dzieckiem na zakupy, a tu sie okazuje ze szanowny tatus ma juz inna.. Stwierdzil ze nie potrafi byc sam. Straszie zabolalo.. mial to byc czas na dorosniecie.. Kocham go bardzo mocno i nie moge sie z tym pogodzic ;/ Myslalam ze nie bedzie mi az tak zalezalo, a tu taki cios.

Gość serce boli
Nie, ale nawet nie walczyl o nas, nie probowal jakos zalagodzic sytuacji. Poprostu wymienil nas na inna... Nie chce byc juz z nim, nie wybacze mu tego, ze tak szybko sie pocieszyl... Tylko to tak strasznie boli.. ;( Wiem, czas leczy rany.. ale chcialabym zeby kiedys go tez tak zabolalo, zeby zrozumial co stracil ;(

pewnie zaaranżował to specjalnie żebyś byłą zazdrosna... a ty łyknęłaś jak młody pelikan :D 🖐️

Gość kovall
Napisałeś, że był 1,5 miesiąca temu ostateczny koniec....ja to rozumiem...koniec i nie ma powrotu. To co się dziwisz, że znalazl nową dziewczynę....normalne. Ale sobie wyobrażałaś ze worci do ciebie na kolanach i bedzie cie blagał zeby mogl wrocic....przeliczyłas....no ale coż na jego miejscu zrobilbym to samo.

Gość ssoO0s
napisz do Bronka on ci pomoże jest prezydentem :)

Gość mnie też bolało
też byłam w podobnej sytuacji bolało zajebiście serce mi pękało jak córka za nim płakała a on siedział u swojej nowej dziewczyny.Ból przeszedł dopiero jak poznałam męża.Teraz jestem z nim od 6 lat i dalej są takie momenty że boli teraz w maju córka miała komunie i mój były dobrze wiedział kiedy jest komunia bo jego brat jest chrzestnym łudziłam się że chociarz do kościoła przyjdzie ale olał sobie córke po całosci .Ale chuj z takimi frajerami nie ma co się rozczulać ja sobie ułozyłam zycie choś na poczatku myslałam ze to koniec świata tak bardzo go kochałam a teraz mam męża i jestem bardzo szczęśliwa i w głowie mi się nie miesci jak mogłam byc 8 lat z takim śmieciem,Pozdrawiam i pamietaj TEGO KWIATU JEST PÓŁ ŚWIATU

Gość olalolaola
tak to jest jak myslicie cipami i bierzecie facetow na dzieci bo myslicie ze beda z wami na zawsze:)

Gość serce boli
Ola jak nie masz dziecka, i nie bylas nigdy w zwiazku to po co sie wypowiadasz?? Nie rozumiem twojej dygresji?!

Gość mnie też bolało
DO-olalolaola Mam nadzieje ze też Ci sie coś takiego w zyciu przytrafi bo przydał by Ci sie porządny kopniak w twój durny tyłek i jak nie masz nic inteligentnego do napisania to moze po prostu sie nie udzielaj jest tyle innych tematów dla takich niedorozwojów że napewno znajdziesz coś na swoim poziomie.I natępnym razem czytaj dokładnie ze swoim byłym byłam 8 lat

Gość olalolaola
byłam w paru związkach idiotko a z byle kim nie zamierzam mieć dziecka żeby później nie jęczeć jak ty :)

Gość serce boli
Uwierz Ola ze nie mozna byc nigdy do konca czegos pewna. Moze okazac sie tak ze ten zajebisty i wysniony moze byc zwyklym tlukiem. Mimo twojej aroganckiej wypowiedzi zycze aby ci sie ulozylo :P

Gość tylko kobiety mają taką logikę
zrywasz po to by z nim być ? takie rzeczy to tylko w bajkach że królewicz wraca skruszony na kolanach.... sama piszesz że nie dorósł do bycia ojcem, wydarzenia to potwierdzają....zrywasz z nim i dziwisz się że "on o was nie walczy" a po jaką cholerę.....widocznie nie zależało mu na tym by być ojcem i mieć rodzinę.....dlatego też wyrwał sie z kieratu za Twoja zgodą i znalazł sobie pannę bez dzieci a ty naiwniaro sądziłaś że jak koleś poczuje wolność do zatęskni do ryku dziecka i pieluch ?!

Gość serce boli
Gdy jestes z facetem ktory czuje sie jak ptak na wolnosci to zrywasz z nim po to aby zrozumial co sie liczy. Zreszta to nie bylo *zerwanie, to byl czas na dorosniecie. Ale chyba potrzebne sa tu lata a nie miesiace..

tylko kobiety są na tyle naiwne by uwierzyć że jak już dadzą się zapłodnić to facet solidarnie będzie dzielił z nimi wszystkie obowiązki i niedole..... a prawda jest taka że 3/4 facetów nie poczuwa się do obowiązków i tylko patrzy jak się z nich wykręcić, mają na to niepisane przywolenie społeczne "bo to baby są od zajmowania się dzieciakami" jak facet ma rodzinę w nosie i woli wypady z kumplami to nikt nic nie powie ale jakby kobieta zaczeła zaniedbywać dziecko to już by była afera, no bo facet może sobie się szlajać po nocach, imprezować z kumplami a "baba ma dziecko to niech siedzi z nim w domu bo to jej psi obowiązek"

Gość trzeba było myslec wczesniej
głowa a nie macicą

i sama nie jestes dorosła skoro z takim kolesiem robisz dzieciaka ;O

"Gdy jestes z facetem ktory czuje sie jak ptak na wolnosci to zrywasz z nim po to aby zrozumial co sie liczy" poprawka, ty myślałaś że tak to działa....ale już wiesz że faceta manipulacjami nie zmienisz

Gość serce boli
Z ta kobieca logika sie zgadzam, a taka wypowiedz jak myslenie glowa nie macica nie bede komentowac.. Co mi tutaj piszesz co bylo trzeba??

Gość efu fefu
>>Ola, ty to pewnie masz bogate doświadczenia. Mój ojciec porzucił moją mamę po 16 latach małżeństwa i mnie, mamie jak i rodzinie wydawało się, że po 16 latach udanego małżeństwa, z czego ja nie byłem powodem ich ślubu, wszakże przyszedłem na świat planowany po 4 latach ich małżeństwa! Jak myślisz, że wszystkie rozumy pozjadałaś to jesteś w wielkim błędzie. Idź napij się wody dla orzeźwienia, łyknij jakąś tabletę na rozluźnienie, a może coś będziesz miała mądrego do napisania. Nawet nie masz pojęcia jak wielki szok przeżyliśmy, kiedy oświadczył, że odchodzi do kochanki, wszakże nie było nawet jakiegoś widocznego kryzysu między moimi rodzicami. Poczekaj, jeszcze życie zweryfikuje ci światopogląd.

bo pierdolisz o dorosłości, o tym, co jest ważne, blabla, a sama jesteś niedojrzała.

pomyśl logicznie, skoro nie pasiły mu obowiązki to z jakiej racji po zerwaniu miał za nimi zatęsknić ? sama piszesz że w małżeństwie zachowywał się jak wolny ptak.... to niby czego się spodziewałaś ? że na prawdziwej wolności stanie się bardziej dojrzały i odpowiedzialny ? jedyna różnica to taka że po rozstaniu robi to samo co przedtem ale nikt mu nie truje dupy że ma być odpowiedzialny, ma się zajmować dzieckiem i Ci pomagać.....

Gość taka sobie ja ...
facet jako ojciec tez powinien mieć obowiązki związane z wychowaniem dziecka. fakt stereotyp mówi "baba ma stac przy garach i niańczyć dzieci" ale kiedyś facet miał za zadanie utrzymać rodzinę by nic jej nie brakowało. nie wiem skąd tez się biorą tak głupie wypowiedzi ze dziecko tylko się drze i sra w pieluchy. moje dziecko sra raz dziennie jak każdy człowiek i nie wrzeszczy w niebo glosy od rana do wieczora. gdy kobieta zachodzi w ciąże oczekuje od partnera przemiany która jest związana z dojrzałością. laska sama dziecka sobie nie robi wiec jeśli już on tak bardzo dziecka nie chciał mógł pomyśleć o zabezpieczeniu. właśnie dzięki takim dziewczynkom jak tylko kobiety mają taką logikę lub trzeba było myśleć wcześniej faceci maja wiecznie zielone światło dla zabaw i nawet w wieku 30 lat są jeszcze dzieciakami. ja autorkę świetnie rozumie i gwarantuje ze z czasem stwierdzisz ze to najlepsze co cie spotkało

ciekawa jestem czy planowali to dziecko, rozmawiali o tym, jak bedzie ich wygladac ich zycie, podział obowiazków, pewnie nie, po co?! Njalepiej zajść w ciaze, to facet sie zmini, bo nie bedzie miała wyjscia, a tu taki zonk, ojej... A potem zdziwienie, ze facet nie dorósł, skoro postawiła przed faktem dokonanym . Chyba nawet ślubu nie mieliście, co ?

"gdy kobieta zachodzi w ciąże oczekuje od partnera przemiany która jest związana z dojrzałością. laska sama dziecka sobie nie robi wiec jeśli już on tak bardzo dziecka nie chciał mógł pomyśleć o zabezpieczeniu." najwyraźniej jej facet miał tak samo mało wyobraźni jak ona ona wyobrażała sobie że mąż będzie pomagał a on wyobrażał sobie że po pojawieniu się dziecka nic w ich życiu się nie zmieni życie zweryfikowało te wyobrażenia

Gość ewald
efu fefu ile masz lat?

Gość taka sobie ja ...
tylko jak juz jest "po ptakach" trzeba stanąć na wysokości zadania. ja sie dziwie dlaczego jeśli facet zostawia rodzinę jest to przyjmowane przez społeczność tak normalnie.

byliscie małżenstwem?

Gość truskawkowa mamba(ona)
z tymi facetami to tragedia jakaś ...