Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

ale mi się nudzi idę poleżeć na plaży

Polecane posty

no i nikt nie jest w stanie udzielić mi jakiejś negatywnej wypowiedzi w związku z tym no co jest z wami ??

Gość OLABOGAHAHAHAH
spierdalaj głupi cwelu z malym choojkiem....

nie ma to jak miły komplement postaraj się bardziej jak chcesz mnie obrazić jak już będę się musiał babrać w gównie to niech chociaż będzie powód

Gość a masz tam chociaz słońce
bo tu na południu deszczyk pada, wieje i zero sloneczka.Wiec dobrze wyjżyj przez okno, żebyś na darmo nóg nie zmęczył.

u mnie jest słońce już wyglądałem tylko jak się samowysmarować no przecież nie będę prosił dziewczyn na plaży po pomyślą że je podrywam i się nie opędzę

Prawdziwy facet nie smaruje się olejkiem. :D

o w końcu jakieś konkrety bo już prawie nie wpadłem w chwilową depresje uratowałaś mi życie bo już miałem myśli samobójcze ( próbuję wtopić się w tło ) chyba wypróbuję

Prawdziwy mężczyzna to nawet na plaży nie leży. :D

"uratowałaś mi życie bo już miałem myśli samobójcze" e tam, wg niektórych kobiet właśnie odmówiłam Ci prawdziwej męskości, a top gorsze niż śmierć :P

"Prawdziwy mężczyzna to nawet na plaży nie leży." Jasne, Brum, prawdziwy mężczyzna pilnuje domostwa, kiedy jego kobieta idzie się na plaży trochę zrelaksować

owszem prawdziwy mężczyzna nie smaruje się olejkiem robi to jego dziewczyna ale co zrobić w sytuacji kryzysowej kiedy Ona jest w pracy

I jeszcze gotuje obiad, sprząta i myje okna. Piąte koło - nie zdejmuj ubrania, nie będzie problemu ze smarowaniem.

"ale co zrobić w sytuacji kryzysowej kiedy Ona jest w pracy" Brum już Ci poradziła, szykować się na poparzenia IV stopnia

Lucy według niektórych chciałaś odebrać mi moja męskość wiedziałem że to podstęp wstydź się

"nie zdejmuj ubrania , nie będzie problemu ze smarowaniem" Brum, czy Ty byłas kiedyś na plaży? Bo mam poważnie wątpliwości

Lucy według niektórych chciałaś odebrać mi moja męskość - nie zwracałabym uwagi na niektórych :P wiedziałem że to podstęp wstydź się - to nie był podstęp, a nawet gdyby, nie mam w zwyczaju się w związku z takimi praktykami wstydzić :P

Luśka - na plaży byłam dwa razy.Za każdym razem było zbyt zimno, żeby się rozebrać.

ej gotowanie akurat to właśnie bardzo męskie zajęcie tylko ćwoki nie potrafią tej sztuki bo tym jest właśnie gotowanie przez mężczyznę przygrywką przed upojnym wieczorem wstępem do zjedzenia ponętnej wisienki z tortu

Widzisz. :) Nie musisz chodzić na plażę. Zostań w domu, pogotuj. :)

"uśka - na plaży byłam dwa razy.Za każdym razem było zbyt zimno, żeby się rozebrać." Dinozaury są wśród nas :P

Że niby ja dinozaurem jestem? :D Oj. :D Aż nie wiem czy focha nie strzelić. :D

Tak, Brum. Zdecydowanie jestes dinozaurem. Myślę, ze przeciętny Polak był na plaży minimum 100 razy :-)

Hmm... Ja znam jeszcze jednego Polaka, który tez nie był na plaży więcej niż dwa razy. :D Piszę o morskiej plaży.

Brum, ja w sumie tez o morskiej, ale rzeczywiście wtedy można by średnią trochę mniej optymistycznie ująć. PS. wciaż uważam, ze z tym wynikiem jesteś dinozaurem :P